Kocam Ev Paramızı Borsa Dolandırıcılarına Kaptırdı...

huzun98

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2023
192
71
Bu siteyi hep takip ederdim dertlenince de bir derdim var formunu takip etmeye başladım ve yeni üye oldum.
8 sene olacak evliyim 2 çocugum var, calısan bir bayanım şukur.Eşim bekarlığından beri para biriktiriyor, benim hesabım ayrı yıllardır ev alma hayalim vardı eşim hep ev gösterir ama almazdı ben de hep acele etmesini isterdim o hep agırdan alırdı.Ben isteseydim kendim kredi cekerdim alırdım ama o zamanda o rahat edecek, ben ev cocuk kredi hepsini ben yuklenecek ve stres cekecektim bu yuzden almadım.Ama bazen diyorum cekseydim cunku su an bütün planlar mahvolmus durumda kocam yuzunden.Ev fiyatrları son ıkı senedir uctu ve bizim paramzı dövizde olsa da kuş oldu.Kocamın birikimi ıse dolandırıcı sayfasında oyun oynamıs ve cok buyuk bir meblag anadoluda bir ev parasını kaptırmış ve benden ızınsız sormadan yapması beni daha büyük hayal kırıklığına ugrattı.1 ay gecti ama ne neşem ne enerjim ne umudum kaldı.Bosanmayı bile düşündüm yaptığı guven kırıcılığı sebebiyle ama çocuklar küçük kiralar çok yüksek.İşi bırakıp anneme gideyim dedim cocuğun okulu benim işim tam ortada bırakılıp gidilecek bi iş değil.Böyle kalakaldım eşimle ne konuşuyorum eskısı gibi işlerini yapmıyorum oda eskisi gibi bağırığ çağırmıyor beni üzmüyor evde kavga yok tek olumlu tarafı bu.
Herkese anlatılacak bişey de değil bazı yakınlarıma anlattım ama kalbime bi ağırlık çöküyor çok ağlıyorum hala buralarda ev desen yok nerde yaşayacağım nerde calışacağım cok mutsuzum içimden hiçbir sey yapmak gelmiyor hepsi kocamın suçu 2 yıl önce kredisiz bile ev alabilirdik siteden hep bekledi almadı sonunda o para da gitti caresizim....

Hayırlı işlerde acele etmek gerekiyor, senin benim davasını gütmeyip birikimlerinizi ortaya koyup bir ev alabilirdiniz,
bizim evimiz var ama yatırımlık olarak 100- 150- derken en son 250 bine 1+1 ev alacaktık almadık o kadar pişmanım ki (eşime ısrar edip aldırmadığım için) , şuan o evler 2 milyon, 2 tane daha 1+1 evimiz olacaktı, şimdi birikimlerimizi toplasak bir ev etmiyor malesef,
şu şartlarda ev sahibi olmak çok çok zor, ilerde şartlar düzelirse imkanları değerlendirin derim.

Ben hep alma taraftari oldum o hep gösterir ama almazdı hep ümit verip almazdı şimdi evimizde de satıldı ne yapacağız bilmiyorum her şey kocamin yüzünden çok kızgınım ona

Arkadaşlar teselliye çok ihtiyacım var yakınlarım sağlık önemli çocukların yanında vb deselerde kocamin yaptğı şeyi kabullenemiyorum hemde tam evimiz satıldıgi vakit...

Sen ne iş yapıyorsun, maaşlarınız neden ayrı?
Kaç çocuk var? Maaşlarınız nedir? Ev kiranız nedir?
Bunları bilirsek sana belki çözüm yolu buluruz.
Neyse benim çocuklarımın babası da ev almamak için elinden geleni yaptı? Meğer boşanırsak ikiye bölünecek diye onun bunun üzerine iş kurardı ki ben birşey alamayım diye ki öyle de oldu. Alamadım 5 kuruş. Ama ona da kısmet olmadı batırdı herşeyi. Allah bir Oda nasip etmesin ona. Bana art niyetli geldi eşin. Biz biliriz insan önce evini arabasını alır. Almıyorsa bir bit yeniği vardır işte

Keşke ilk zamanlar benim birikimin benim kredim diye düşünmeden bir şeyler yapsaymışsınız. Üzmeyin kendinizi. Olmusla ölmüşe care yok.

Sen ne iş yapıyorsun, maaşlarınız neden ayrı?
Kaç çocuk var? Maaşlarınız nedir? Ev kiranız nedir?
Bunları bilirsek sana belki çözüm yolu buluruz.
Neyse benim çocuklarımın babası da ev almamak için ekinden geleni yaptı? Meğer boşanırsak ikiye bölünecek diye onun bunun üzerine iş kurardı ki ben birşey alamayım diye ki öyle de oldu. Alamadım 5 kuruş. Ama ona da kısmet olmadı batırdı herşeyi. Bana art niyetli geldi eşin. Biz biliriz insan önce evini arabasını alır. Almıyorsa bir bit yeniği vardır işte
O şekilde bit yeniği olmadan iş bitirici olmadığı için ya daha iyisi olursa ya daha ucuzu olursa diye de ev almayı bekleten çok var. Bu olayda direkt fesat düşünmeye gerek yok bence. Adamın hatası son olayda eşine haber vermeden borsada batırması

kocam mühendis ben öğretmen çok firsat geçti özellikle son 3 sene çok kolay ev alabilirdik almıyordu büyük ihtimall parasına kıyamıyordu ve uzun süre kredi odemek istemiyordu o giden parada başta eşim ve ailesi ve bir-çok kişi göz koymuştu Allah kimseye nasıp etmedi
Ev bakıp gösterip almamak niye peki benim mi kredi çekmemi istedi acaba.

Evimiz kira ve çıktığımızda çok yüksek olacak bir maaş kadar çok üzgünüm

Hastalık, sağlık, zorluk, kolaylık bunlar da birlikte olmak için evlilik var. Sadece bu sebep ise boşanma kararı yerine bir daha habersiz davranması için burnundan getirio normale zamanla dönersiniz.
Ancak daha önce böyle habersizce yatırım(!)ları oluyor muydu yada ekonomik olarak bazı farklı düşünceleriniz olduğu için mi hesabınız bu denli ayrıydı?

Hiç değilse bütçeniz ayrıymış. Çok üzücü ama sağlık olsun. Ayrılma düşünceniz yoksa üzerine düşünüp kendinizi doldurmayın. En azından sizin emeğiniz gitmemiş. Kocanıza da ders olmuşsa bir daha yapmaz en azından.

Hastalık, sağlık, zorluk, kolaylık bunlar da birlikte olmak için evlilik var. Sadece bu sebep ise boşanma kararı yerine bir daha habersiz davranması için burnundan getirio normale zamanla dönersiniz.
Ancak daha önce böyle habersizce yatırım(!)ları oluyor muydu yada ekonomik olarak bazı farklı düşünceleriniz olduğu için mi hesabınız bu denli ayrıydı?
Kocam zor insan hep kavga çıkarırdı bunun üstüne boşanmayı düşündüm.
Ayrıydı ne o ne ben ayni hesap olsun istemedik benim paramı da batirirdi iyiki ayrı

Hiç değilse bütçeniz ayrıymış. Çok üzücü ama sağlık olsun. Ayrılma düşünceniz yoksa üzerine düşünüp kendinizi doldurmayın. En azından sizin emeğiniz gitmemiş. Kocanıza da ders olmuşsa bir daha yapmaz en azından.
Benim bütçemle bişey yapabilsek biraz olsun unuturum ama ikimizin bütçesi ve kredi ile güzel bi ev alacaktık hayallerimi yıktı enerjim nesemi öldürdü

Borsa dolandırıcılarina kaptırdı bana sorsa izin istese bu sayfa dolandırıcı derdim kendini çok akıllı zannediyor ya Allah tokat atti
Arkadaşım kendi hesabından mı yaptı yatırımlarını yoksa borsa dolandırıcılarına mı yolladı borsayla ugraştıgım için soruyorum

Dolandırıldığından 100% emin misiniz ,farklı bir yere harcamış veya ailesine vermiş olmasın ?
Evet eminim hep ailesine destek oldu artık ev alacam deyip eskisi gibi vermiyordu.
Ağzını bıçak açmıyor eski kavga çıkaran kıran üzen adam yerine süt dökmüş kedi gelmiş

Kocam zor insan hep kavga çıkarırdı bunun üstüne boşanmayı düşündüm.
Ayrıydı ne o ne ben ayni hesap olsun istemedik benim paramı da batirirdi iyiki ayrı

Ne diyeyim evlilik zor zanaat. Bazen değişik insanlar çıkıyor karşımıza. Artıları eksileri iyi hesaplamak lazım.

X