- 26 Mart 2014
- 67
- 7
- Konu Sahibi Serapalandalan
Merhabalar suan gerçekten yardıma cok ıhtıyacım var derdimi kımselere anlatamıyorum.şütfen bana bir akıl verin. Ben 3 yıllık evliyim 1 yasında bir bebegım var. Cok mutlu bir evliliğim ve beni cok seven cok deger veren bir dediğimi iki etmeyen eşim vardı.basıma ne geldiğine inanamazsınıZ.ben bir devlet kurumunda memur olarak görev yapmaktayım. Suan hala doğum ıznimi kullanıyorum.arkadaslar sımdı konuya gırıyorum.benim canımı feda edeceğim dünyalara sığdıramadığım kocam sapıkmış. Ve sapıklığını benım kurumda beraber çalıştığım en yakın arkadaslarıma yapıyormuş. Kızlar artık benımle konuşmaya karar vermişler geldiler birgün evime başladılar konuşmaya inanamadım.birine telefon sapıklığı yapıyormuş. Geceleri benı uyutup salonda onu arıyormuş peki bu nasıl ortaya çıktı. Arkadasım bu sapıktan kurtulmak için savcılığa veriyo ve eşim olduğunu öğreniyor.tabi aklını basına alsın diye uzun bir konuşma yapıyorlar eşimle eşim tabi ne korku var adam da biraz daha rahatsız etmiş kızı neler demiş eline parfümünü sıkmış bu benim kokum falan evine geliyim iki bira içelim neler neler ( .aradan aylar geçiyor bizimki sessiz duruyor arkadaslarım alkıllandı bu adam Serap a söylemeyelim diyorlar.bu arada eşimle beraber arkadaslarımla birbirimize gelip gidiyoruz.daha sonra en son diğer arkadasıma msj la sapıkça kelimeler yazmaya başlamış artık kızlar pes etmiş bana geldiler msjları gösterdiler dünya basıma yıkıldı.o gunün aksamı eşimle büyük bir kavga ettık. Yaptıklarını kabul etti başladı özür dilemeye ağlamaya niye yaptın diyorum cvp yok . Kaç gündür ne yeminler ediyor dün de bir buket çiçek almış ne olur ayrılma benden ben sana tapıyorum senı cok sevıyorum ben sizsiz yasayamam falan en son dün aksam evlilik danışmAnına gidelim evliliğimizi kurtaralım bugun yeniden evlenmiş say herseye yeniden başlayalım dedi.yanı benım tespitim bu adamın bır toplumsal yüzü var herkes bizi ornek gösterir iyi bir işi herkes içinde sayılır sevilir.birde öteki sapık yüzü var .ben ınanamadım duyduklarıma.sonuç olarak ne yapıcam bilmiyorum kaç gündür ne yemek ne su gözler şiş hayattamıyım bilmiyorum ruh gibiyim çok üzgünüm.Ne yapayım bilmiyorum ayrılsam kendi ayaklarımın üzerinden durabilirim ama bu cocuğum baba hasreti yasayacak daha cok küçük onun günahı ne diyorum.diğer yandan gururum arkadaslarıma rezil oluşum bir yandan sevgım tükendi sadakat bitti güvensizlik hat safada ( bi r yandan da arkadaslarımı suçluyorum çünkü bızımkıne cevap vermişler resmen konuşmuşlar benım basıma böyle Birşey gelse müm.n degıl konuşmam ilişkiyi keserim bunlar aylardır konuşuyorlar birde beraber gidip geliyoruz gidip gelmeyide kesmiyorlar anlamıyorum. Özetle pişman bir eş günahsız bir yavru ,ezilen rezil olan bayan .Ne olur bana bi akıl verın.yavrum için sizce devam etmelimiyim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi