Erkekliğe edilen bir lafı bir erkek asla unutmaz. Barışsanız bile bu lafın ağırlığıyla yaşayacaksınız. Bu konuda çok hırslılar ve intikama döndürme eğilimleri çok.O an sinirle erkekliğine laf ettim çok pişman oldum ama çıktı ağzımdan
Evet haklısınız o an ben sinirden kendimi tutamadım öfke kontrolümü kaybettim o benim hatam tabi kiAşağılanmak ve hakarete uğramak bence boşanmak için yeterli sebepler.
Keşke anlık tepki vermeseymişsiniz ama olan olmuş daha fazla peşinden gidip kendinizi küçültmeyin derim.Bakmış sadece takip olayı da yoktu
Aldattığına inanmıyorum dediniz ama hakaretler edip evden kovdum diyorsunuz. Aldatmadıysa niye bunları yaptınız ? Konuşma mı okudunuz like mı gördünüz detay vermemişsiniz ki. Biraz kendinizle çelişiyor gibi geldiniz ama asıl mesele şu ki eğer eşiniz bu kadar yükseldiyse suçluluk psikolojisidir ya da zaten evliliğiniz çoktan bitmiştir de bu olay farkına varmanızı sağlamıştır. Bahanedir.Hanımlar merhaba bana biraz akıl verin lütfen kafayı yemek üzereyimeşimle aramız çok iyiydi hiç bir sorunumuz yoktu 5 yıllık evliyiz hep saygı sevgi içerisindeydik 10 gün önce evde telefonunu unuttu bende instagramında yabancı bir kadın gördüm haliyle bune falan diye sordum oda öfkeyle ne demeye çalışıyorsun diye tepki verdi bende o sinirle aşağılayıcı konuştum hakaret ettim evden kovdum sabaha kadar dışarıda kalmış üç gün iş yerinde kalmış sonra aile evine dönmüş ben sadece bir açıklama bekledim ama aşırı tepki verdi yengeç burcu biraz inat bir huyu var ben daha sonra gel konuşalım sorunumuzu çözelim diye ayağına gittim tek kelime ettirmedi bağırıp çağırdı boşanacam diye tutturdu aldattığına kesinlikle inanmıyorum ama Buda boşanmak için çok basit bir sebep değil mi anlam veremiyorum babam arayıp oğlum bir daha konuşun demiş asla istemiyorum demiş sanki ben aldatmışım gibi bi tepki veriyor
Yok iftira atmadım tamam konuşma görüşme vs yok ama bence tanımadığı kadınları izlemesi de bir nevi aldatmaktır erotik videolar gördümİyi de adama iftira attıysanız adam bunu affetmez ki.
Erkekliğine hakaret etmiş. Gururlu bir erkekse bu lafı kaldırmaz.Aldattığına inanmıyorum dediniz ama hakaretler edip evden kovdum diyorsunuz. Aldatmadıysa niye bunları yaptınız ? Konuşma mı okudunuz like mı gördünüz detay vermemişsiniz ki. Biraz kendinizle çelişiyor gibi geldiniz ama asıl mesele şu ki eğer eşiniz bu kadar yükseldiyse suçluluk psikolojisidir ya da zaten evliliğiniz çoktan bitmiştir de bu olay farkına varmanızı sağlamıştır. Bahanedir.
Ben orayı kaçırmışım bacımErkekliğine hakaret etmiş. Gururlu bir erkekse bu lafı kaldırmaz.
Yani konuşma görmedim ama bence izlemekte yanlış bir davranışAldatıldığınıza nasıl kesinlikle inanmıyosunuz onu anlamadım. Üste çıkmak için yapıyor bence ki başarmış da. Eşi, telefonunda yabancı biriyle konuşmasını gören normal bir insan bağırıp çağırmak yerine açıklama yapar. Bu kadar sinirlendiğine göre demek ki cidden bir şeyler varmış.
Peki sende bir nevi aldatma olan bir şey için neden adamın ayağına gidiyosun neden boşamıyosun çünkü sence aldatma değil adamın burnu sürtsün istedin ama burnu sürten sen oldun konunun özeti buYok iftira atmadım tamam konuşma görüşme vs yok ama bence tanımadığı kadınları izlemesi de bir nevi aldatmaktır erotik videolar gördüm
Boşanmak için yeterli bi sebep demek ki, içinizde tuttuğunuzu kavga anında ortaya dökmüşsünüz sanki..O an sinirle erkekliğine laf ettim çok pişman oldum ama çıktı ağzımdan
Wanda Nara mı acabaYabancı kadın derken? Ünlü biri mi? Yoksa sıradan bir insan mı? Neyi, nasıl gördünüz? Konuşma? Takipleşme? Paylaşım?
Aldattığına asla inanmıyorsanız ne diye adamı evden kovdunuz? Konu çok yarım
Bu sebepten seni boşayacaksa bırak boşasın. Bu kadar yüz verme sen yapacağını yapmışsın artık gerisini kendi bilir. Gurur falan hikaye, vardır onun kafasında başka bir şey bunu bahane ediyor belliki.Yok iftira atmadım tamam konuşma görüşme vs yok ama bence tanımadığı kadınları izlemesi de bir nevi aldatmaktır erotik videolar gördüm
Konuyu parça parça yorumlardan okuyup anlamaya çalışmaktan kör oldumWanda Nara mı acaba
Senin için bu aldatmaksa niye adamın ayağına gidiyorsun, babanı aratıp barışın dedirtiyorsun?Yok iftira atmadım tamam konuşma görüşme vs yok ama bence tanımadığı kadınları izlemesi de bir nevi aldatmaktır erotik videolar gördüm
Evet çok kararlı ben bir açıklama dahi yapamadım maalesef onun kırıldığını anlıyorum ama bende gördüklerim karşısında bir açıklama bekledim bana bir açıklama yapılsaydı bu kadar büyümezdi olayDurduk yere olmaz. Öncesi vardır illaki. Üzerine sizin kavganız da tuz biber olmuştur. Adam boşanmak istiyorsa yapacak birşey yok. Fazlasıyla kararlı sanırım. Biraz daha bekleyip tekrar görüşmeye çalışın. İstemiyorsa yapacak birşey yok. Sizde yolunuza bakın
Ben seni takipteyim sen anlarsın nasıl olsaKonuyu parça parça yorumlardan okuyup anlamaya çalışmaktan kör oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?