Kocam durduk yere boşanmak istiyor 😔

Ya aldatıyordur ya da eğer aldatmıyorsa sorun sizin ettiğiniz hakaret demektir. Ne dediniz çok ağır?

Ya aldatıyordur ya da eğer aldatmıyorsa sorun sizin ettiğiniz hakaret demektir. Ne dediniz çok ağır?
Kocasinin erkekligine laf etmis cunku yokmus, ilaclarla harekete gecebiliyormus. 5 yildir ilacla seks yapabiliyorlarmis, tup bebek denemeleri icin hanim kizimiz dukkanini satmis vs vs bircok sey var.

5. Gün boşardım içimde tutup tutup böyle krize girmeyi beklemezdim aşkım

Ben zaten o konuda kadını haklı buldum benim haklı bulmadığım kısım bir insanın eksiğinin hakaretle yüzüne vurulması benim için evlilikte böyle bir adam kabul edilmeyecek bir şey sevsem de kabul edemem bunu ben

5 yıl sorun etmeden yanında durup bir anda cinnet geçirip yüzüne vurmanız, hakaret etmeniz ve evden kovmanız doğru değil, işinize gelmiyorsa neden boşanmadınız? Boşanmadıysanız neden adamın erkekliğine laf ettiniz? Sizin verdiğiniz tepki aldatıldığını gözleriyle gören kadın tepkisi ki aldatmadığından eminim diyorsunuz, haklı olduğunuzu düşünseydiniz peşinden gitmezdiniz zaten diye düşünüyorum. İzlediği şeylere de çok tepki verecekseniz trip falan atardınız en fazla, bu kadar büyütülecek bir şey yok gibi geldi bana.

Lütfen önce gidin erkekliğine laf ettiğiniz için özür dileyin ardından da tüp bebek denemelerine devam edin. Hayat güllük gülistanlık olsun sizin için

bence bu sizin için fırsat
Şahsen hem cinsel problemi olan , hem bunu evlenirken benden saklayan . Sonrasında da tedavi için kılını kıpırdatmayan biriyle neden uğrasıyorsunuz. Onu kaydettiği erotik fotograflarıyla başbaşa bırakın.

Durduk yere değil o çoktan gözden çıkarmış zaten sevgisi bitmiş tutkusu bitmiş mutlaka ilgiside bitmiştir iyi düşünün öyle olmaz o zaten çoktan gitmiş

Lütfen önce gidin erkekliğine laf ettiğiniz için özür dileyin ardından da tüp bebek denemelerine devam edin. Hayat güllük gülistanlık olsun sizin için
Bence konu sahibinin satacak bir dükkanı evi filan daha olsa dönerdi bu herif, demek ki o da yok, hayatta dönmez diyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…