kocam dogal yoldan hamile kalamiyormussun dedi :'(

esinde azosperm olan bir arkadaşım keciboynuzu ve havuc suyuyla hamile kaldi. denemekte fayda var. Rabbim ol dedikten sonra doktorların olmaz demesi hiçbişey :) arkadaşım da tüp bebek denedi tutmadi. en son kendiliğinden hamile kaldı bu kurlerle

Evet şükür Allah'a îlki tuttu ankara centrum kilinik Recai papuçcu tavsiye ederim fiyat beş milyar
hayırlı olsun..tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş...cnm ankara bize çok uzak izmir düşünüyoruz...tşk edirm..raporlu mu yoksa tamamen özel mi nasıl oluyor?

merhaba arkadaşlar bende pcoluyum 1.5 yıllık evliyim evlendiğim günden beri hiç korunmadım evlendim 2-3 ay sonra adetlerimin düzeni bozuldu her ay hamile kaldım sanıyordum sonrası hüsran tabi bulunduğum ilçede devlet hastanesine gittim ama doktor hiçbir problem yok dedi 2 ay boyunca 3 kere gittim sonra özel bir hastaneye gittim ve pco olduğumu öğrendim hemen tedaviye başladım glifor inoflik vermişti doktorum kullandım ama sonuç alamadım günden güne kilo alıyordum.sonra 3 ay klomen 3 ayda serophen kullandım ama gene sonuç yok 1 adet bile yumurtam büyümedi.sonra 1 ay kadar ara verdim.sonra 3 saatlik uzak bir ilde bir hastaneye başladım git gel derken rahim filmi çekildim ve çok şükür bir sorun çıkmadı bendede eşim'de de tahlillerim normal hiç pco bulgusu yok ama ultrasnda çıkıyor nese doktor iğnede 2 hakkım olduğunu söyledi menogon iğne verdi 18 gün kullandım tabi 2 günde bir gidip geldim ama tık yok günde 2 defaya çıkardık tık yok 3 oldu tık yok ve doktor tüp bebek merkezine gitmem gerektiğini son hakkım olduğunu söyledi şimdi 3 ay kadar oldu daha gitmedim doktora böle bebek gördüğümde elim ayağım dolaşıyor kaçmak istiyorum bakmamaya çalışıyorum başka şeyler ile ilgilenmeye çalışıyorum ama gelin görünki içimde fırtınalar kopuyo :KK43:

Valla çevremde kim yaptıysa çözdü sabah uyandığında yap iç aç karnına bi de akşam yemekten önce yap iç kendine uydur bebek ve sağlığını istiyorsan bi şekilde kendine uydurmalisin ayrıca o kum gibi akıntı cozuluyordur diye düşünüyorum sen soğan kurunude yap Allahın izniyle kuzuna kavusursun birde forumlardan birinde 5 kg süt ve maydonozu kaynatip buharina oturun ve kalktıktan sonra eşinizle beraber olun diyordu bunu 1 gün durup 1 gün yapiyormussun etkili oluyormuş denemedim ama internete yaz daha detay bulursun emin olduğum soğan kürü yapmalisin bnce
bend yaptım soğan kürünü rahmi kalınlaştırıyor evet kullananlar var ama bende işe yaramadı

Ben doktora gidiyorum ama muayenehane oldugu icin tahlil yaptirmadim. Esimle hastaneye gidicez insallah
O tahlil istesin sen devlette yaptır hem özelde tahlil yapılıyor ben çok yaptırdım muayenehanede bence sen bi sor çekinme biz onlara o parayı veriyosak eşşek gb açıklama yapmak zorundalar yapmıyorsa uyar

soğan kürü ne bendr başladım. rahim duvarını inceltir demis bir arkadas. Saraçoğlunu daha dün izledim kalinlasma varsa inceltir incelme varsa normal seviyeye getirir diyor. doktora sorarsan emin ol yapma diyecek.karar senin canim. bizde deniyoruz olmuyo. üstüne birde ben ara kanamayla uğraşıyorum inşallah bebeğe engel değildir :KK43: Rabbim isteyen herkese versin bekletmeden
benim kuzeniminde oluyodu ara kanamalari hemen hamile kaldi. Kismet ya

benim kuzeniminde oluyodu ara kanamalari hemen hamile kaldi. Kismet ya
Inşaallah canım ama benim kanamam normal değil 11 gün oldu geçmiyo :KK43: kuzenin yumurtlama dönemi kanaması olmuştur. .4 günde filan bitiyo o kanama. ama benim yok daha
soğan gecirir dedim ama yok hala devam ediyo

merhaba arkadaşlar bende pcoluyum 1.5 yıllık evliyim evlendiğim günden beri hiç korunmadım evlendim 2-3 ay sonra adetlerimin düzeni bozuldu her ay hamile kaldım sanıyordum sonrası hüsran tabi bulunduğum ilçede devlet hastanesine gittim ama doktor hiçbir problem yok dedi 2 ay boyunca 3 kere gittim sonra özel bir hastaneye gittim ve pco olduğumu öğrendim hemen tedaviye başladım glifor inoflik vermişti doktorum kullandım ama sonuç alamadım günden güne kilo alıyordum.sonra 3 ay klomen 3 ayda serophen kullandım ama gene sonuç yok 1 adet bile yumurtam büyümedi.sonra 1 ay kadar ara verdim.sonra 3 saatlik uzak bir ilde bir hastaneye başladım git gel derken rahim filmi çekildim ve çok şükür bir sorun çıkmadı bendede eşim'de de tahlillerim normal hiç pco bulgusu yok ama ultrasnda çıkıyor nese doktor iğnede 2 hakkım olduğunu söyledi menogon iğne verdi 18 gün kullandım tabi 2 günde bir gidip geldim ama tık yok günde 2 defaya çıkardık tık yok 3 oldu tık yok ve doktor tüp bebek merkezine gitmem gerektiğini son hakkım olduğunu söyledi şimdi 3 ay kadar oldu daha gitmedim doktora böle bebek gördüğümde elim ayağım dolaşıyor kaçmak istiyorum bakmamaya çalışıyorum başka şeyler ile ilgilenmeye çalışıyorum ama gelin görünki içimde fırtınalar kopuyo :KK43:
insallah sonuc alirsin canim . Cok zor Allah kimseyi evlatsiz birakmasin

Inşaallah canım ama benim kanamam normal değil 11 gün oldu geçmiyo :KK43: kuzenin yumurtlama dönemi kanaması olmuştur. .4 günde filan bitiyo o kanama. ama benim yok daha
soğan gecirir dedim ama yok hala devam ediyo
onun adeti nerdeyse bitmiyodu hatta hamile ama iki ay yine devam etmis. Hamile oldugunu anlamamis

onun adeti nerdeyse bitmiyodu hatta hamile ama iki ay yine devam etmis. Hamile oldugunu anlamamis
bende adet miyim degilmiyim anlamıyorum artik. adet olsam doktora gidip hormon tahlili yaptiricam. Rabbim kimsenin kucağini bos bırakmasin. benim bi arkadaşım da 3 yil bir kere bile adet görmedi. Doktorlar beyinde sıkıntı olabilir senin çocuğun olmaz dediler. adet söktürücü kullandi yine olmadi. sonra bi mide bulantisi meğer hamileymis :) doktor inanamamis

bende adet miyim degilmiyim anlamıyorum artik. adet olsam doktora gidip hormon tahlili yaptiricam. Rabbim kimsenin kucağini bos bırakmasin. benim bi arkadaşım da 3 yil bir kere bile adet görmedi. Doktorlar beyinde sıkıntı olabilir senin çocuğun olmaz dediler. adet söktürücü kullandi yine olmadi. sonra bi mide bulantisi meğer hamileymis :) doktor inanamamis
:) darisi basimiza. Mide bulantisini bende yasiyorum glifor sagolsun :))

7 ay oldu benimde. Sardim bu duruma kafami dagitmak icin yuksek lisans dusunuyom. Insaalh cok beklemeyiz :KK43:
kafayi dağıtmak icin bende bişeyler düşünüyorum. çalışıyorum ama yetmiyo :KK43: kafaya takinca da olmuyomus. biz sogani yapalim da inşallah peşinden gelsinler bu mübarek cuma aksami dua niyetine inşallah tutar :)

kafayi dağıtmak icin bende bişeyler düşünüyorum. çalışıyorum ama yetmiyo :KK43: kafaya takinca da olmuyomus. biz sogani yapalimda inşallah peşinden gelsinler bu mübarek cuma aksami dua niyetine inşallah tutar :)
Insallah :) sogani 3 hafta yaptm hicbi ise yaramadi :KK43:

bende ilik olacak diye biliyorum
cok ılık da değil cok sicak da degil diyodu geçen gün. sogumaya başladığı an bozulur diyo. sen bide maydonozu dene canım. o da cok etkili. benim ilaçlarla gecmeyen sistimi geçirmişti. bidaha da olmadi şükür

X