- 7 Kasım 2013
- 848
- 414
Aynen canım buna şükür yine de ya daha beter bir derdimiz olsaydı.İnşallah Allah kimseyi evlaysız bırakmasın. Ben yine de şükrediyorum. İnşallah başka bir sıkıntı çıkmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım buna şükür yine de ya daha beter bir derdimiz olsaydı.İnşallah Allah kimseyi evlaysız bırakmasın. Ben yine de şükrediyorum. İnşallah başka bir sıkıntı çıkmaz
İnşallah çıkmaz inşallahAynen canım buna şükür yine de ya daha beter bir derdimiz olsaydı.
İnşallah çıkmaz canım.İnşallah çıkmaz inşallah
Henüz yaptırmadı ama inşallah çıkmaz birşey. Sanırım onun tedavisi daha zor. Eşim aslında üzüldüğü zaman olayları çok abartıyor. Konuştuk ne dediğinin farkında değil.kendisi test yaptırdımı, suçluyomu senin yüzünden olmuyo diye
Amin ...Sadece erkekler mi herkes soruyor sürekli. Sanki başka dertleri yok.
cok tesekkur ederim... eskiden cok umutluydum kocamin bu lafindan sonra farkettim ki artik hic umudum kalmadi kabullendim bu kadar kisa zamanda. Allahtan umit kesilmez biliyorum umarim gecicidir bu psikolojik durumCanım seni çok iyi anlıyorum bizde bebek istiyorduk ve ben bir düşğk yaptım ama ondan önce bir çocuğum oldu ilk denemde. Neyse bir gece yatakta konuşurken şaka karışık kıymetimi bilmiyorsun bak şunun karısına ( bu şakadır aramızda alınmazda normalde) bana dedi ki ama bak ona iki tane çocuk doğurdu demez mi? Bşr zoruma gitti. Kalktım yataktan ve dedim ki bende mi sorun sende mi bilmiyoruz ama eğer bende değilse rabbim seni sende sınasın. O kadae içime oturdu ki dediği. Aslında asla beni kırmaz ama bu konuda çok hassas olduğumu hasta olucak kadar kafama taktığımı bilir. Ve ne oldu biliyormusun. Geçen yaz yaptığı tüm testlerde sperm sayısı düşük çıktı. Şuan son testte normal ama ben biliyorum ki rabbim ona bu duyguyu hisseettirdi. Doktor bile ilk muaynaneye gittiğiöizde kocamın sorun bendeymiş gibi konuşmasından rahatsız oldu ki. Sperm sayısını görğnce doktor gidip eşime sende sorun spermlerin çok az dedi. yani diyeceğim o ki erkekler gerçekten anlamıyır malesef lafın nereye gittiğini. Bana hep saygılı sabırlı davranan adam o dediği lafla bilerek yada bikeyerek benim ne denli kalbimi kırdı hala daha bilemez. Sıkma canını canım. sorun olsada m olmasada sende de olsa onda da olsa bu yuva böyelmdurumlarda sınanıyor. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin. Takılma benimki gibi boşluğuna gelmiştir. Soğan suyunuda mutlaka dene
amin canim amin herkes mi hamile olur ya. bi ben boyle butun dikkatler uzerimdesoran sorsun bende artık usandim milleten hayırlısı olsun diyip geçiyorum... sürekli sen neden bebek düşünmüyorsun diye soruyorlar banada hatta daha da ileri gidip eee noldu hala birakmadinmi doğum kontrol hapı nı diye bile soran var...5 ay oldu bıraktım ama ben Hayır birakmadim diyorum kime ne anlatalimki offfffffffff hayırlısı olsun hakkımızda onunda bi zamanı vardır elbet allah bilir...
amin canim amin herkes mi hamile olur ya. bi ben boyle butun dikkatler uzerimde
Canım soğan soğan kürü herkes için geçerli değil rahim duvarını inceltir kesin ve net biliyorum doktoruna sormadan kürmür yapma sakın ayrıca bazı ilaçlar bitkilerle kullanılınca zehir bile oluyor lütfen Dr sormadan yapmaİnşallah Allah kimseyi evlaysız bırakmasın. Ben yine de şükrediyorum. İnşallah başka bir sıkıntı çıkmaz
Bu arada eşin mutlaka sperm testi yaptırsın ki boş boşuna zaman geçmesin benim eşimde sperm var ama hareketli değildi tüp bebek yaptımHenüz yaptırmadı ama inşallah çıkmaz birşey. Sanırım onun tedavisi daha zor. Eşim aslında üzüldüğü zaman olayları çok abartıyor. Konuştuk ne dediğinin farkında değil.
Hastalanmıştım mide bulantım vardı. Acilde adet oldum dedğim halde gebelik testi yaptılar. her ay gebelik yok cümlesini duymak zor geliyor ikimize de. Ama bu sefer üzüldüğünü daha çok belli etti. ben umudumu kaybetmedim ama o şimdiden pes etti.
tmm cok tesekkur ederim canim doktora sormadan kullanmicamCanım soğan soğan kürü herkes için geçerli değil rahim duvarını inceltir kesin ve net biliyorum doktoruna sormadan kürmür yapma sakın ayrıca bazı ilaçlar bitkilerle kullanılınca zehir bile oluyor lütfen Dr sormadan yapma
Ben doktora gidiyorum ama muayenehane oldugu icin tahlil yaptirmadim. Esimle hastaneye gidicez insallahBu arada eşin mutlaka sperm testi yaptırsın ki boş boşuna zaman geçmesin benim eşimde sperm var ama hareketli değildi tüp bebek yaptım
hayırlısı olsun..peki ilk denemenizde tuttu mu? ve nerede yaptırdınız? fiyatı nasıl bilgim yok bu konudaBu arada eşin mutlaka sperm testi yaptırsın ki boş boşuna zaman geçmesin benim eşimde sperm var ama hareketli değildi tüp bebek yaptım
bizde de hemen hemen aynı durumdayız...eşim allah var şimdi şöyle böyle diye hiçbişy demez ben biraz aceleciyim bu konuda deniyoruz olmuyor sıkıldım dedim en sonunda sinirlerim bozulmaya başladı takıntı haline geldi....bi gün iş çıkışı jinekoluğa hadi gidelim mi dedim tmm dedi gittik..bizde muayenehaneye gittik ama bizden ikimizinde sonuçlarını istedi yaptırmanız gereken tahliller var ister burda ister dışarda hastanede yaptırın demişti..doktor söylerse eşiniz de inat etmez ve yaptırır hayırlısı olsun...bu süreçte sabırrrBen doktora gidiyorum ama muayenehane oldugu icin tahlil yaptirmadim. Esimle hastaneye gidicez insallah
Yok esim inat etmez. Herseyi yapar cocuk icin. Isin garibi brn doktora sordum tahlil gerekiyor mu diye ama istemedi.bizde de hemen hemen aynı durumdayız...eşim allah var şimdi şöyle böyle diye hiçbişy demez ben biraz aceleciyim bu konuda deniyoruz olmuyor sıkıldım dedim en sonunda sinirlerim bozulmaya başladı takıntı haline geldi....bi gün iş çıkışı jinekoluğa hadi gidelim mi dedim tmm dedi gittik..bizde muayenehaneye gittik ama bizden ikimizinde sonuçlarını istedi yaptırmanız gereken tahliller var ister burda ister dışarda hastanede yaptırın demişti..doktor söylerse eşiniz de inat etmez ve yaptırır hayırlısı olsun...bu süreçte sabırrr
Evet şükür Allah'a îlki tuttu ankara centrum kilinik Recai papuçcu tavsiye ederim fiyat beş milyarhayırlısı olsun..peki ilk denemenizde tuttu mu? ve nerede yaptırdınız? fiyatı nasıl bilgim yok bu konuda
Tahlil yaptır mutlakaEvet şükür Allah'a îlki tuttu ankara centrum kilinik Recai papuçcu tavsiye ederim fiyat beş milyar