- 3 Nisan 2015
- 4.297
- 9.152
- 88
- 44
Yeni subay mı yoksa asker de mi?Elleri niye öyle oluyor onu merak ettiğim için sordum.Asteğmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni subay mı yoksa asker de mi?Elleri niye öyle oluyor onu merak ettiğim için sordum.Asteğmen
4 ay önce doğudaydı eşim , subay yaniYeni subay mı yoksa asker de mi?Elleri niye oluyor onu merak ettiğim için sordum.
Kolunda 25 cm
Sonra sildiririm dersin mi"Sonra sildiririm desin"
"Komutanların insafına kalmis"
Ya dalga mi geçiyorsunuz siz? Hangi dünyada yaşıyorsunuz? Dünyanın 8. büyük ordusundan bahsediyorsunuz. En sert ordulardan birinden. 25 cm kocaman bir dövme ve kolda.
Körler sağırlar birbirini ağırlar...
"Sonra sildiririm desin"
"Komutanların insafına kalmis"
Ya dalga mi geçiyorsunuz siz? Hangi dünyada yaşıyorsunuz? Dünyanın 8. büyük ordusundan bahsediyorsunuz. En sert ordulardan birinden. 25 cm kocaman bir dövme ve kolda.
Körler sağırlar birbirini ağırlar...
Altı üstü uzman erbaş olacak yani maaşlı er gibi olacak askerlik yapmada eğitim sartı aranmadan herkes kısa dönem de olsa uzun dönemde olsa askerlik yapabiliyor sonuçta böyl düşünün, ayrıca ilköğretim mezunları okumadı diye böyle işlere hakkı yok mu illaki üniversite mezunu mu olacak devlet işi yapabilmesi için,Artik ilkogretim mezunlarinin da alinmasina takildim ben.. Egitim sistemi felaket bi hale geldi zaten de bazi kurumlar daha seçici olsa keşke..
Biz ve bizden oncekiler bosuna didinmis sanki..
Bu kadar da kolay olmamali..
Katilmiyorum..Altı üstü uzman erbaş olacak yani maaşlı er gibi olacak askerlik yapmada eğitim sartı aranmadan herkes kısa dönem de olsa uzun dönemde olsa askerlik yapabiliyor sonuçta böyl düşünün, ayrıca ilköğretim mezunları okumadı diye böyle işlere hakkı yok mu illaki üniversite mezunu mu olacak devlet işi yapabilmesi için,