• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam cok hevesleniyor:(

Yeni subay mı yoksa asker de mi?Elleri niye oluyor onu merak ettiğim için sordum.
4 ay önce doğudaydı eşim , subay yani
Şartlar öyle , yani bir doktor öğretmen gibi pamuk ellere sahip değil
Konu sahıbıne de onu anlatmak istedim
Barfıks cekıyor dedı ya

Konu sahibi yoksun ama yine yazayım ben.Yazlık elbisenin altında gözükmüyorsa alırlar.Artık asker polis olmak çok kolay.Çok açık var çünkü eksikleri kapatıyorlar.Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Yasak diyen arkadaşlar var ama bizim bir tanıdık kolunda dövme ile uzman oldu kızlar.askerlikten direk geçti uzmanlığa ama.bundan kaynaklı da olabilir

Eşime sordum sözleşmede yazıyor 10 cm i geçmemesi lazım ve ne dövmesi olduğuna bağlı dedi. Nasipten öte köy yok hakkında hayırlı olan buysa inşallah nasip olur stres yapmasın akışına bıraksın imkanı varsa sildirsin hayalini gerçekleştirmek için yapacak sonuçta..

"Sonra sildiririm desin"
"Komutanların insafına kalmis"
Ya dalga mi geçiyorsunuz siz? Hangi dünyada yaşıyorsunuz? Dünyanın 8. büyük ordusundan bahsediyorsunuz. En sert ordulardan birinden. 25 cm kocaman bir dövme ve kolda.
Körler sağırlar birbirini ağırlar...
Sonra sildiririm dersin mi :KK53:

"Liseyi bitirmeyen adam değildir, hic bi seye layık değildir" diyen olmadi konu sahibi, bi sakin ol, kompleks yapmaya gerek yok..
Her işin bi uygunu, yakışanı var.. Insanlar ne emekler verirdi bu meslekler icin.. Simdi bu kadar kolaylasmasi rahatsizlik verici.. Herkes ogretmen, asker, polis olabiliyor.. Toplumun belkemiği mesleklerinden bunlar bir de.. En azindan belli bi seviyeye kadar okumuş olmali insanlar bunlara heves ediyorsa.. Kimseyi kucumsemek degil bu.. Ortaokul mezuniyeti cok dusuk bi kıstas, hic alinganlik yapmaya gerek yok..

"Sonra sildiririm desin"
"Komutanların insafına kalmis"
Ya dalga mi geçiyorsunuz siz? Hangi dünyada yaşıyorsunuz? Dünyanın 8. büyük ordusundan bahsediyorsunuz. En sert ordulardan birinden. 25 cm kocaman bir dövme ve kolda.
Körler sağırlar birbirini ağırlar...

Komutanlar "Hee tamam yaa sen dövmeni sildir gel biz bekleriz zaten barfiks de çekmişsin senin gibisini bulamayız" diyecek sanıyorlar herhalde ehehe. 25 cmlik dövmeyi sildirmek de kolay bir şey değil, küçücük dövmelerde bile iz kalıyor. Kaldı ki çok büyük bir dövme; hele de cinsellik, şiddet içerikli dövmelerse direkt antisosyal davranış örüntüsünden şüpheleniyorlar. Subay falan olamaz, çok çok düşük ihtimal hele de bu kadar işsiz genç potansiyeli varken. Konu sahibinde umut fakirin ekmeği gibi bir durum olmuş.

Artik ilkogretim mezunlarinin da alinmasina takildim ben.. Egitim sistemi felaket bi hale geldi zaten de bazi kurumlar daha seçici olsa keşke..
Biz ve bizden oncekiler bosuna didinmis sanki..
Bu kadar da kolay olmamali..
Altı üstü uzman erbaş olacak yani maaşlı er gibi olacak askerlik yapmada eğitim sartı aranmadan herkes kısa dönem de olsa uzun dönemde olsa askerlik yapabiliyor sonuçta böyl düşünün, ayrıca ilköğretim mezunları okumadı diye böyle işlere hakkı yok mu illaki üniversite mezunu mu olacak devlet işi yapabilmesi için,

Altı üstü uzman erbaş olacak yani maaşlı er gibi olacak askerlik yapmada eğitim sartı aranmadan herkes kısa dönem de olsa uzun dönemde olsa askerlik yapabiliyor sonuçta böyl düşünün, ayrıca ilköğretim mezunları okumadı diye böyle işlere hakkı yok mu illaki üniversite mezunu mu olacak devlet işi yapabilmesi için,
Katilmiyorum..
Dusuncelerimi 2 mesajimda belirttim zaten..
En azindan lise mezunu olmali, bi emek olmali, isi duygusallastirmaya gerek yok "hakki yok mu" filan diyerek.. "Onlar da insan" kör noktasına gelecek diye korkuyorum bu konusmanin sonu..
Okumak insani tabiki harika bi insan yapmaz, baska seyler de lazim ama konumuz bu degil..

Hayali uzman cavus olmaksa dovme neden?
Almazlar tabii ameliyat izlerine bile dikkat ediyorlar.
Sende anlat ufak ufak.
Heveslenmesin dunyada yapacak cokca is var..

Dövme, yara izi vb şeyler askeriye ve polislikte önemli birşey.
Düşmana karşı ifşa durumu oluşturacağından kabul etmiyorlar.
Zaten hemen hemen bütün filmlerde de görüyoruz, ya dövmesinden ya yarasından tanıyorlar listede ki şüphelilerden zanlıyı :D

Back