- 8 Kasım 2020
- 74
- 80
- 3
- 29
- Konu Sahibi Mijares Rebeca
-
Neden gitmiyor? Maazallah testis kanseri olabilir, geri dönüşü olmayan hasarlar meydana gelebilir.1.5 aylık evliyim. Kocam ile ilişkimiz 10 dakikadan fazla sürerse kocamın testislerin de ağrı oluşuyor. Kabızlık sancısı gibi hissi var diyor. İlişkiyi yarıda bırakmak zorunda kalıyoruz. Kocam 2 saat kendine gelemiyor uzanıyor dinleniyor. Kocamı böyle görünce çok üzülüyorum. Her türlü pozisyonu denedik, çekindiği için doktora da gitmek istemiyor. Aranız da bu problemi yaşayan oldu mu?
Boşalmamak için çaba harcadıklarında kasık ağrısı oluyor onu biliyorum ama eşinizi bu kadar sıkıntıya sokan bir ağrı vasa bunda çekinilecek bir şey yok mutlaka doktora gitsin.1.5 aylık evliyim. Kocam ile ilişkimiz 10 dakikadan fazla sürerse kocamın testislerin de ağrı oluşuyor. Kabızlık sancısı gibi hissi var diyor. İlişkiyi yarıda bırakmak zorunda kalıyoruz. Kocam 2 saat kendine gelemiyor uzanıyor dinleniyor. Kocamı böyle görünce çok üzülüyorum. Her türlü pozisyonu denedik, çekindiği için doktora da gitmek istemiyor. Aranız da bu problemi yaşayan oldu mu?
Bence virüsün azalmasını beklemeyin, o sevisler boş zaten, beklediğinizden hızlı biter işiniz, geçenlerde eşim gitti. Testis derisine yapışık kitle vardı, enfeksiyonmuş ilaç aldı geçti gittiKocamı ikna ettim virüs azalınca gidelim dedi. Umarım testis kanseri gibi birşeyi yoktur.
Onun beklemesi olmaz yahu. Çok tehlikeli. Derhal gidin.Kocamı ikna ettim virüs azalınca gidelim dedi. Umarım testis kanseri gibi birşeyi yoktur.
Ne kadar saçma sapan tavsiye veriyorsunuz. Kocam doktordan utanıyor hemen boşanayım. Yazık sizin zihniyete2021 yılına giricez doktordan çekinecek kadar cahil bir adamla evli kalmazdım.
Boşanmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?