• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam çok acı çekiyor

Mijares Rebeca

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2020
74
80
3
29
1.5 aylık evliyim. Kocam ile ilişkimiz 10 dakikadan fazla sürerse kocamın testislerin de ağrı oluşuyor. Kabızlık sancısı gibi hissi var diyor. İlişkiyi yarıda bırakmak zorunda kalıyoruz. Kocam 2 saat kendine gelemiyor uzanıyor dinleniyor. Kocamı böyle görünce çok üzülüyorum. Her türlü pozisyonu denedik, çekindiği için doktora da gitmek istemiyor. Aranız da bu problemi yaşayan oldu mu?

1.5 aylık evliyim. Kocam ile ilişkimiz 10 dakikadan fazla sürerse kocamın testislerin de ağrı oluşuyor. Kabızlık sancısı gibi hissi var diyor. İlişkiyi yarıda bırakmak zorunda kalıyoruz. Kocam 2 saat kendine gelemiyor uzanıyor dinleniyor. Kocamı böyle görünce çok üzülüyorum. Her türlü pozisyonu denedik, çekindiği için doktora da gitmek istemiyor. Aranız da bu problemi yaşayan oldu mu?
Neden gitmiyor? Maazallah testis kanseri olabilir, geri dönüşü olmayan hasarlar meydana gelebilir.

Boşalmamak için çaba harcadıklarında kasık ağrısı oluyor onu biliyorum ama eşinizi bu kadar sıkıntıya sokan bir ağrı vasa bunda çekinilecek bir şey yok mutlaka doktora gitsin.

Erken boşalma sorunu varsa kendini sıkıyor olabilir bilmiyorum ama doktora gidip tedavi aramak yerine boş boş beklemesi normal değil. Seks olmadan evlilik olmaz o yüzden sorunu çözmeli

Kocamı ikna ettim virüs azalınca gidelim dedi. Umarım testis kanseri gibi birşeyi yoktur.
Bence virüsün azalmasını beklemeyin, o sevisler boş zaten, beklediğinizden hızlı biter işiniz, geçenlerde eşim gitti. Testis derisine yapışık kitle vardı, enfeksiyonmuş ilaç aldı geçti gitti

Eşimin lafı geldi yine “tıpta utanma olmaz”

Varikosel olanlar böyle sancılar çekiyor diye biliyorum benim eşimde öyleydi inşallah sizin eşinizde sorun yoktur sonu kısırlığa kadar gidebiliyor aksatmasin özele görünsün derim

Ya ne bosanmasi😂Sakin onu rencide etmeden konuşun götürün doktora olsun bitsin.Ya ciddi bir sey varsa?Gec kalmayinnn

Back