ozmn aldatmadigina eminseniz dediginiz gibi maddi konulardan kafası doludursevgiliyken fazla aktifti diyeyim evlenince söndü
evlendiğimizden beri aslında 2 yıldır sevgiliykenki adamı tanıyamıyorum ama eylülden beri iyice bittine kadardır bu şekilde?
Evlenince sönmüş keşke çocuk yapma kararını da ona göre verseydinix 6..7 ay olmuş 2 kez ilişki hiç yok deseniz yeri varsevgiliyken fazla aktifti diyeyim evlenince söndü
he valla ev arkadaşı olduk iyiceEvlenince sönmüş keşke çocuk yapma kararını da ona göre verseydinix 6..7 ay olmuş 2 kez ilişki hiç yok deseniz yeri var
evden atma yok ta evet kumar var maddi sıkıntıda şuan kumar borcunu ödediği içinooo eski konuna baktım da kumar var evde atma var var da var...
Çok uzun zamandır böyleyse tedavisi bile zor olur sanırımhe valla ev arkadaşı olduk iyice
peki ben napıcam böyle evlilik olmaz kiÇok uzun zamandır böyleyse tedavisi bile zor olur sanırım
Ayrıl diyemeyiz onu kendin bileceksin ama inşallah düzelir diyelimpeki ben napıcam böyle evlilik olmaz ki
Çocuğu neden yaptınız, böyle bir adamdan çocuk yapmak büyük cesaret.evden atma yok ta evet kumar var maddi sıkıntıda şuan kumar borcunu ödediği için
doğru şimdi ne desem boş ama bırakamaz diyenler oldu hala daha bu düşüncede olabilir insanlar haklıdır ama bıraktı tek derdi kaybettiklerini bana geri kazandırmak bunun için uğraşıyo sevgi şefkat var ama cinsellik hiç yok benim derdim de buHic saglikli bir evlilik gormuyorum bn kumar da varmis ve ustelik birde bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?