Çok afedersiniz ama eşinizin pipisinde mukozası denilen bölge var mı.mukozo cinsel hazzın en çok yaşandığı noktaymış.Ama geçmişte sünnetçiler bölgeyi tamamen kesiyorlarmış.Şimdi de o bölgeyi kesmiyorlar.Bunları oğlumu sünnet yaptırırken öğrendim.Mesela eşimin öyle mukozası yok.Eşimde isteksizdir haftada bir yeter ona.Ben ona göre daha istekliyim.Hatta basen ilişki sırasında bazen yumuşa oluyor.bende yıllardır buna çare arıyorum ama bende bulamayanlardanım zamanla kendi kendinize yetinmeyi ogreniyorsunuz bence cok kafaya takmayın yediklerinden mi içtiklerinden mi bilmiyorum ama çok sıkca rastlamaya başladık bu konulara
Mukoza dedidigin kelimeyi ilk defa sizden duydumÇok afedersiniz ama eşinizin pipisinde mukozası denilen bölge var mı.mukozo cinsel hazzın en çok yaşandığı noktaymış.Ama geçmişte sünnetçiler bölgeyi tamamen kesiyorlarmış.Şimdi de o bölgeyi kesmiyorlar.Bunları oğlumu sünnet yaptırırken öğrendim.Mesela eşimin öyle mukozası yok.Eşimde isteksizdir haftada bir yeter ona.Ben ona göre daha istekliyim.Hatta basen ilişki sırasında bazen yumuşa oluyor.
Ben de doktordan duymuştum sünnet derisi yani internetten bakın biMukoza dedidigin kelimeyi ilk defa sizden duydum
Aynen şimdi yorum yaptikdan sonra Google'dan bakiyorumBen de doktordan duymuştum sünnet derisi yani internetten bakın bi
Çok afedersiniz ama eşinizin pipisinde mukozası denilen bölge var mı.mukozo cinsel hazzın en çok yaşandığı noktaymış.Ama geçmişte sünnetçiler bölgeyi tamamen kesiyorlarmış.Şimdi de o bölgeyi kesmiyorlar.Bunları oğlumu sünnet yaptırırken öğrendim.Mesela eşimin öyle mukozası yok.Eşimde isteksizdir haftada bir yeter ona.Ben ona göre daha istekliyim.Hatta basen ilişki sırasında bazen yumuşa oluyor.
Hayır beni yanlış anladın.Sünnet tabikide yapılacak .Dediğim şey şu önceden sünnetçiler sünnet yaparken o çoktan deriyi yani mukozayı kesip atıyorlarmış.Biz doktora yaptırdık kesmişti orası kabarık şiş gibi .Hattaben oyle şeylere pek inanmıyorum yani şöyle inanmıyorum belki orası hazzın yaşandığı nokta olabilir ama yinede o olmayınca eşlerin isteksiz olacagına inanmıyorum Türkiyede herkes sünnet oluyor o zaman herkesin bu tarz sorunlar yaşanması gerekiyor ayrıca sağlık açısından da iyi değilmiş o deri suan avrupada bile sünnet olan erkekler varmış yani Türk erkeklerinin genel sorununun ben masturbasyon oldugunu düşünüyorum isteksiz adamların genelde kendi kendilerini boşalttığını okuyorum bendeki sorunda bu sanırım
Hayır beni yanlış anladın.Sünnet tabikide yapılacak .Dediğim şey şu önceden sünnetçiler sünnet yaparken o çoktan deriyi yani mukozayı kesip atıyorlarmış.Biz doktora yaptırdık kesmişti orası kabarık şiş gibi .Hatta
Ya sordum niye böyle diye anlattı.o cinsel hazzın en yoğun yaşadığı yer diye.Biraz araştırdım bu bilgilete ulaştım.yoksa tabikide sünnet yapılacak ben derinin altındaki mukoDan bahsediyorum
Aynen öyle işte zamanında öyleymişsin şimdi herkes bilinçlendi .Ben biraz ona bağlıyorum bilmiyorumhmmmm tamam şimdi anladım ben tamamen yanlış anlamışım benim eşim köyde doğmus davulcu kesmiş şaka değil bildiğiniz davulcu yani cok dikkat etmedim ama davulcunun oyle şeylere dikkat edeceğini düşünmüyorum pek
Allahım Yaahmmmm tamam şimdi anladım ben tamamen yanlış anlamışım benim eşim köyde doğmus davulcu kesmiş şaka değil bildiğiniz davulcu yani cok dikkat etmedim ama davulcunun oyle şeylere dikkat edeceğini düşünmüyorum pek
Allahım Yaabenim esim de köyde doğmuş. Davul eşliğinde sünnet edilecek çocukları eder gidermiş artik kim yapıyorsa . Ama benim eşimde de öyle bir sorun yok. Hic nazlandigina rastlamadim.
Bilemiyorum şanslı miyim ben o kadar istekli değilim. Esim tam tersi. Haftada bir yeter bana. Öyle cinsellik evliliğin yüzde sekseni diyenlerden değilim yani.sende şanslı olanlardansın o zaman bizimkinin nazından geçilmez