- 14 Ağustos 2018
- 19.233
- 72.075
Kocam cinsellik konusunda çok pasif ben baskın bir karakterim o biraz daha uysal bu yüzden mi aramızda bir sıkıntı oluyor acaba ? Evlendik eşimin işi dolayısıyla 1 sene ayrıydık tayin bekledik ama haftasonları geldi ancak istediğim beklediğim gibi bir cinsellik hiç yaşanmadı nedenini sorduğumda ise hep yorgun olduğunu söyledi. Yeni evli çift olarak ve haftaki hep birbirimizden uzak kaldığımızı düşünürsek ayda 2 defa falan oluyordu. Uzaklık yorgunluk psikolojik bunalım derken bir şekilde görmezden geldim. Ancak 2 sene oldu evleneli haftada 1 ancak oluyor çoğu zaman mutsuzluk içinde olmuyor. Sizce normal bir durum mu bu kimseye anlatamıyorum bana yol gösterir misiniz
Kocam cinsellik konusunda çok pasif ben baskın bir karakterim o biraz daha uysal bu yüzden mi aramızda bir sıkıntı oluyor acaba ? Evlendik eşimin işi dolayısıyla 1 sene ayrıydık tayin bekledik ama haftasonları geldi ancak istediğim beklediğim gibi bir cinsellik hiç yaşanmadı nedenini sorduğumda ise hep yorgun olduğunu söyledi. Yeni evli çift olarak ve haftaki hep birbirimizden uzak kaldığımızı düşünürsek ayda 2 defa falan oluyordu. Uzaklık yorgunluk psikolojik bunalım derken bir şekilde görmezden geldim. Ancak 2 sene oldu evleneli haftada 1 ancak oluyor çoğu zaman mutsuzluk içinde olmuyor. Sizce normal bir durum mu bu kimseye anlatamıyorum bana yol gösterir misiniz
Konu sahibini sevmemesi ile ne alaka belki adamin saglik sorunu var hemen konu sahibini kotu hissettirecek seyler yazmaya ne kadar meraklisinizyanlış anlama ama severek mi evlendiniz yada eşinin seni sevdiğine emin misin?
Konu sahibini sevmemesi ile ne alaka belki adamin kalkmiyor saglik sorunu var hemen konu sahibini kotu hissettirecek seyler yazmaya ne kadar meraklisiniz
bende yıllardır buna çare arıyorum ama bende bulamayanlardanım zamanla kendi kendinize yetinmeyi ogreniyorsunuz bence cok kafaya takmayın yediklerinden mi içtiklerinden mi bilmiyorum ama çok sıkca rastlamaya başladık bu konulara
Hemen tepki göstermek yerine diğer yazdıklarımıda okusan keşke. Severek evlenmeden kasıt görücü usulü mü yoksa sevgili dönemi oldu mu diye sormaktı sizde hemen kötü algılayıp atağa geçmeye pek meraklısınızKonu sahibini sevmemesi ile ne alaka belki adamin kalkmiyor saglik sorunu var hemen konu sahibini kotu hissettirecek seyler yazmaya ne kadar meraklisiniz
Büyü yapılmış Rus mihraklar tarafından mağlum türk erkeklerini çok övüyorlardı. Nazar değdi.
Yani havada,karada,denizde ve her yerde sevişenleri okuyunca sizin durum normal değil maalesef.Kocam cinsellik konusunda çok pasif ben baskın bir karakterim o biraz daha uysal bu yüzden mi aramızda bir sıkıntı oluyor acaba ? Evlendik eşimin işi dolayısıyla 1 sene ayrıydık tayin bekledik ama haftasonları geldi ancak istediğim beklediğim gibi bir cinsellik hiç yaşanmadı nedenini sorduğumda ise hep yorgun olduğunu söyledi. Yeni evli çift olarak ve haftaki hep birbirimizden uzak kaldığımızı düşünürsek ayda 2 defa falan oluyordu. Uzaklık yorgunluk psikolojik bunalım derken bir şekilde görmezden geldim. Ancak 2 sene oldu evleneli haftada 1 ancak oluyor çoğu zaman mutsuzluk içinde olmuyor. Sizce normal bir durum mu bu kimseye anlatamıyorum bana yol gösterir misiniz
sorma nazara gelmiş bizimkiler ama tek nazara gelen onlar değil kadınlarımızda nazara gelmiş gerci cok eskiyi bilmiyorum belki biz hep boyleydik ve o zamanlar dile getiremiyorduk artık herkes istediğini daha net bi şekilde ifade edebiliyor hoş kadınlar kulubu olmasa belki bizimde dünyadan haberimiz olmayacaktı
Kadınlar mı gelmiş nazara kız güldürme fantezi üzerinden ne konular döndü aslan yatıyor hepimizin içinde erkekler tırt.
Dağ bayır hayali varken, daha evin yatak odasına çekmeye çalışanlar var prenses erkekleri.
işte bende onu diyorum eskiden bu kadar ateşli değildik bizde nazara gelmişiz :)))
Kötü yönde değil benceburda bombastik herkes maşallah haha. Önemli olan kocanında buna uyumu efendime söyliyim ahengi
öyle bi kocaya denk gelemedik bu benim ikinci evliliğim ilkinde baska sıkıntılar vardı bunda baska o aheng satılsa da para verip alsak olmaz mı :))