Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma yaYani tamam ağrısı falan ola bilir ama o zaman da tedavi olsun. Onun ağrıları 40 sene sürecekse size ne yani, sizi de düşünmesi lazım.
Ya bak bedenen veya ruhen psikolojisi sıkıntılı olabilir anlarım ama bir insanın sevdiği kadına hiç dokunmaması işte bana el şakası yapma gibi şeyler tam böyle adlandıramayacağım ama yani aşırı değil mi ? hani ben mutfakta iş yaparken gelip bir tane fıstıgıma şapılağıııValla haklısın. Bakalim en uygun zamanda oturuo bir konusma yapacagim tekrardan artik olmuyorsa da olmuyordur evlilik de cinsellik gercekten onemli bisi. Sorunun bende olmadigini biliyorum, oda cozmeye cabalamiyorsa sevse ne fayda.
Ya aslinda en basinda degildi 6 7 ay gersey cok iyiydi 2 gunde bir falan sonra ben calistigim sektru değiştirdim yogunlastim ama haftada bir yapiyorduk oda yogunlasti derken ayda 1 e dustu sonra ben her istedigimde bahaneler basladi iste hamile kalinca da tamamen bitti seks bizim icin ama sevgi gosterisi var hareketlerinde degisim yok sadece seks yok en basinda boyle olsa zaten cocuk dahi yapamazdim ki ittire kaktira cocukmu yapilir. Ben cocuga hazir dahi degildim normalde. Yani olsun demedik. Degismezse de kendi kaybedecek sevgi bir yere kadar goturur ben sadece is o noktaya gelmeden cozebilir miyim ona dert yaniyorumKocanız evliliğin en başından beri böyleymiş buna rağmen çocuk yapmışsınız. Maalesef böyle isteksiz adamlar değişmiyor.
Ev arkadasi gibi olduk zaten cocuk var diye anne babayiz yoksa bir farkimiz yok artik .sYa bak bedenen veya ruhen psikolojisi sıkıntılı olabilir anlarım ama bir insanın sevdiği kadına hiç dokunmaması işte bana el şakası yapma gibi şeyler tam böyle adlandıramayacağım ama yani aşırı değil mi ? hani ben mutfakta iş yaparken gelip bir tane fıstıgıma şapılağııı
Sallamayacaksa ben de böyle muuccckkkk kis kis diye el atmayacaksam yoklamayacaksam eee yatak da yok nası bilcez hissetcez sevgiyi bari ucundan kıyından .
Ev süpürürmüş çamaşır asarmış yapmasın kardeşim onu ev arkadaşı alsam o da yapar arkadaşa da gerek yok alırım bir kurutma kurudur alırım bir robot süpürür siler. Nokta
Ayni sekilde hastayim dedikce gidelim doktora ona da yok diyor ama ben tukeniyorum artikBana depresyonda gibi geldi hiç bisey yapası yok adamın, şu aralar ben de öyleyim ordan biliyorum ve nedeni de yok yani belki birikmişlik bilmiyorum, doktora gitsem iyi olacak ama onu da yapasım yok yani eşiniz benzer durumda olabilir ve farkında bile değildir belki de.
Yok, doktorun verdigi agri kesicileri bile zorla ben iciririm ona. Migreni var o zaman bile ilac icmez inatlaBenim de kocamla aramizdaki cinsellik cocuklar olduktan sonra cok buyuk sekteye ugradi. Cocuklardan once neredeyse her gun birlikte olurken, cocuklardan sonra 2-3 ayda bire kadar dustu. Bir ara gece 2-3 gibi birbirimizi uyandiriyorduk. Yalniz bu durum bir tek cocuklardan da kaynaklanmiyor. Benim esim kalp carpintisi icin ara ara ilac kullaniyor ve kullandigi ilacin yan etkilerinden biri de cinsel isteksizlik. Ayni sekilde antidepresanlar da benzer sorunlar yaratabiliyor. Esiniz bu tarz ilaclar kullaniyor mu?
Vallahi bacım bizde de çocuk var özellikle çocuk biraz daha büyüdü böyle altıncı ayı geçti her şeyi anlamaya gördüğünü uygulamaya emeklemeye falan başladı bildiğin şey gibi olmuştuk artık lisede böyle ailesinden gizli kaçamak görüşen sevgililer var ya onlar gibi resmen odadan odaya çocuk arkamızdan geliyor mu gelmiyor mu diye baka baka birbirimizi öpmeye koklamaya çalışırdık ne zaman gece çocuğu odasına koyduk ondan sonra kendimizin derdine düşerdikEv arkadasi gibi olduk zaten cocuk var diye anne babayiz yoksa bir farkimiz yok artik .s
Kız hem haklısın hem çok güldümYa bak bedenen veya ruhen psikolojisi sıkıntılı olabilir anlarım ama bir insanın sevdiği kadına hiç dokunmaması işte bana el şakası yapma gibi şeyler tam böyle adlandıramayacağım ama yani aşırı değil mi ? hani ben mutfakta iş yaparken gelip bir tane fıstıgıma şapılağııı
Sallamayacaksa ben de böyle muuccckkkk kis kis diye el atmayacaksam yoklamayacaksam eee yatak da yok nası bilcez hissetcez sevgiyi bari ucundan kıyından .
Ev süpürürmüş çamaşır asarmış yapmasın kardeşim onu ev arkadaşı alsam o da yapar arkadaşa da gerek yok alırım bir kurutma kurudur alırım bir robot süpürür siler. Nokta
Cinsellik için, ' günah, sen annesin' diyen birinin sorunun nedir bilemem. Siz yinede konuşun bakalım.Ya aslinda en basinda degildi 6 7 ay gersey cok iyiydi 2 gunde bir falan sonra ben calistigim sektru değiştirdim yogunlastim ama haftada bir yapiyorduk oda yogunlasti derken ayda 1 e dustu sonra ben her istedigimde bahaneler basladi iste hamile kalinca da tamamen bitti seks bizim icin ama sevgi gosterisi var hareketlerinde degisim yok sadece seks yok en basinda boyle olsa zaten cocuk dahi yapamazdim ki ittire kaktira cocukmu yapilir. Ben cocuga hazir dahi degildim normalde. Yani olsun demedik. Degismezse de kendi kaybedecek sevgi bir yere kadar goturur ben sadece is o noktaya gelmeden cozebilir miyim ona dert yaniyorum![]()
Seni suan asiri kiskandim cok sanslisin xksjndnxnjx14 mılyon borcu olan kocamın bugünde tahsilat yapamadım, neyse iyi günde 24 saat kötü günde 24 saat hıc bısey olmazsa sevişiriz keyfimiz yerine gelir demesi
![]()
Ama evlenmeden once de bir birlikteligimiz oldu yani evet dogru diyorsunuz fakat gercektentoplamda 5 yil sevgili ve nisanli kaldik evlendikten sonra da 6 ay herhangi cinsellikte bir sıkıntımız olmadi bu sebeple farkli yonelim dusunmuyorum herseyimiz cok cok iyiydi. Hic oyle dusunmeme sebep bir hareket olmadi. Oyle degildir ama dedikleri gibi belki aseksuel olmus olabilir o bana da mantikli geldi. Yada gercekten libidosu dustu bunalimda. Ama konusup da bunlari bana soylemesi gerekirParavan evlilik yapmış büyük ihtimalle. Oturmayan evliliğe çocuk yapmayın diye bas bas bağırıyoruz. Cinsel eğilimi farklı olan erkekler kadın cinsel organını görmeye bile dayanamıyorlar, bir yakınımın kardeşi de böyle biriyle evliyken adamı zorlamış, yeter midem bulanıyor diye bağırıp, yataktan kalkmış ve mecburen her şeyi anlatmış. Olan çocuğa oldu tabii ki. Böyle birçok evlilik var, sırf toplumda dışlanmamak için karşı cinsle evleniyorlar, birçoğu da tamamen gizlenebilmek için çocuk sahibi oluyor.
Doğumdan sonra değişmiş olsa sizi sadece anne olarak görüyor derdim ama doğum öncesi de aynıymış. Telefonu karıştırdım bir şey yok da demeyin, artık tarayıcılarda özel sekmeler oluyor, kişi çıkar çıkmaz siliniyor tüm girdiği siteler. Telefonunun temiz olma nedeni bu olabilir.
Gerçekten aseksüelse değişeceğini sanmıyorumInsallah degildir. Duzelebilirmi ki boyle bisi varsa
Bir an önce ikna etmeye bakın belki dönemseldir diyeceğim ama uzun sürdü diyorsunuz destek şart, hayatın akışı hepimizi zorluyor ve her birimizi farklı etkiliyor umarım eski heyecanınızı kısa sürede tekrar yakalarsınız.Ayni sekilde hastayim dedikce gidelim doktora ona da yok diyor ama ben tukeniyorum artik