Kocam beni evde bıraktı 15 gündür annesi ile tatilde

Hepsini okumadım ama kadının evine gidip, onun eşyalarını atıp bir de o kendi eşyalarını koydukça kızdınız mı? Veya kadını kendi evinden annesinin evine gönderdiniz mi? İftira olayı çok kötü, en iyisi sizin kendi evinize çıkıp mesafe koymanızmış sanırım baştan

Ay içime fenalıklar geldi.
Hortlatmayın annem şu 6 senelik konuları.
Umarım boşanmıştır. Gitsin annesiyle evlensin zevzek herif.

Yani insan bi virgül bi nokta koyar.
Gözüm kanadı.
Daha soruyormusun boşan yani.

Daha evlenmeden önce belli etmişler kendilerini aslında. Her akıl verenin ardından gidenden koca olmuyor malesef. Annesiyle konuştuğu an huyu suyu değişmiş hemen. Allah yardımcın olsun kv çok kötü bir insan anlattıklarınıza göre. Anne oğul arasında da hastalıklı bir ilişki var. Sizin de akıl sağlığınızı bozarlar bunlar.

Bu adamlar sizi bilerek mi seçiyor ben anlamıyorum. Sana yaptıklarını başkalarına yapamazlar çünkü ayrilmaktan korkarlar. Bacim okurken sinir krizi geçirdim. Nasıl dayandin? Ve neden dayandın? Sevgi okey amaa, hiç mi aman yemişim sevgisni demedin yahu. Çoktan boşaman gerekirdi... Çok geç kalmissin. Zaten bunca olaya boşamadiysan, aldatsa dahi bosanamazsın. Ne bilim allah yardimcin olsun

Bu adamdan zaten boşanacaksınız orasının tartışması yok. Ama siz de bundan sonraki hayatınızda lütfen her şeye susmayın. Bir ihtiyacınız varsa dile getiririn. Rahatsız olduğunuz bir şey varsa söyleyin gerekirse sert çıkın. Hakkınızı koruyun. Erkekler fedakar kadına kıymet vermez. Hakkına sahip çıkan ağzına.... kadın sever.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…