Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kocam beni bezelyem, tohum, lavuk dürüm diye seviyo su torbamı kıskanıyo
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.150
- 83
Fake olduğunu nerden anladınız?
Üye tarihi eski görünüyor.
kendi adıma söyliyim, ben konudaki su torbasına danıştım yok abla böyle bir olay yaşanmadı dedi.
Ben gülemedim ya.kendi adıma söyliyim, ben konudaki su torbasına danıştım yok abla böyle bir olay yaşanmadı dedi.
- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
Evet bu doğru. Olaydaki minik fasülye benim.kendi adıma söyliyim, ben konudaki su torbasına danıştım yok abla böyle bir olay yaşanmadı dedi.
- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.982
- 498
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
merhabalar kocam beni severken hacım, kocum, aslan, bezelyem, tohum, lavuk dürüm, minik fasulye, kücük turpum diye seviyo boga burcu olmasıyla bir alakası olabilir mi ve sürekli su torbamla kavga ediyo sen cekil ben ısıtırım diyo ne yapmalıyım
- 17 Ocak 2020
- 28.049
- 1
- 40.731
- 548
Ruh ve sinir hastalıklarına gorunebilirsinmerhabalar kocam beni severken hacım, kocum, aslan, bezelyem, tohum, lavuk dürüm, minik fasulye, kücük turpum diye seviyo boga burcu olmasıyla bir alakası olabilir mi ve sürekli su torbamla kavga ediyo sen cekil ben ısıtırım diyo ne yapmalıyım
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.674
- 798
- 22 Temmuz 2017
- 44.468
- 131.939
- 598
Artık minnak bezelye büyüyüp araka olur belki bu ayrı kaldığı süre içindehayalı olarak yazdıgı senaryo da kendı calıp kendi oynadı
- 1 Haziran 2018
- 5.292
- 15.657
- 248
Boğa burcuyum eşimi değil ama kızımı taze fasulyem diye severimmerhabalar kocam beni severken hacım, kocum, aslan, bezelyem, tohum, lavuk dürüm, minik fasulye, kücük turpum diye seviyo boga burcu olmasıyla bir alakası olabilir mi ve sürekli su torbamla kavga ediyo sen cekil ben ısıtırım diyo ne yapmalıyım