• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam beni bezelyem, tohum, lavuk dürüm diye seviyo su torbamı kıskanıyo

Bir flirtum bana elmalı turtam,kucuk yer fıstıgım derdi...Ondan sonra malesef hic duymamistim anilarim canlandi..Tesekkur ederim...🙃🤪

Ben de boğa burcuyum. Çileğim, kuzu sarmam, dana kavurmam falan diyorum 😂😂😂😂😂😂

merhabalar kocam beni severken hacım, kocum, aslan, bezelyem, tohum, lavuk dürüm, minik fasulye, kücük turpum diye seviyo boga burcu olmasıyla bir alakası olabilir mi ve sürekli su torbamla kavga ediyo sen cekil ben ısıtırım diyo ne yapmalıyım
:KK70: :KK70:

merhabalar kocam beni severken hacım, kocum, aslan, bezelyem, tohum, lavuk dürüm, minik fasulye, kücük turpum diye seviyo boga burcu olmasıyla bir alakası olabilir mi ve sürekli su torbamla kavga ediyo sen cekil ben ısıtırım diyo ne yapmalıyım
Ruh ve sinir hastalıklarına gorunebilirsin

Bana bu tabirler çok uzak gelmedi. Ben de kocamı , kardeşimi, annemi vs servetifünun’um, bebek sincabım, tatlı serserim gibi kelimelerle seviyorum😅

😅😅😅😅😅 kahkaha attım ,kesin boğa oldugundandir,boğazlarına düşkün oluyorlar,benim eşim kova,"canım" dan ileri gidemiyor,sizinkiler bayrağı bir renkliymis

Boğa burcuyum eşimi değil ama kızımı taze fasulyem diye severim 😂😂

Back