• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam beni bezelyem, tohum, lavuk dürüm diye seviyo su torbamı kıskanıyo

cok gecmis olsun
Ben ayığım dostum, antikor testine kadar negatifim de bi seyi cok merak ettim daha dogrusu ince zekana bayildim. Nerden aklina geldi onu sormak istiyorum:

pendik boks sampiyonu nedir allasen :KK70:
Bak cavidan sensen 3 kere klavyeye vur, oyle ince espriler

ama bu sefer de ben kıskanırım
Kıskançlığa gerek yok ki 3 ünüz birlikte mutlu olabilirsiniz. Ama onu sadece su torbam diye sevin o farklı hitap şekillerini kaldıramayabilir hassas olur sıcak su torbaları

Kıskançlığa gerek yok ki 3 ünüz birlikte mutlu olabilirsiniz. Ama onu sadece su torbam diye sevin o farklı hitap şekillerini kaldıramayabilir hassas olur sıcak su torbaları
Beni minik su torbam napiomus bakihm gel isinayim canm minik su torbam desin :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ciddiye alıp cevap yazacağım, iyi günümdeyim.

Burç murç bilmem ben ama iyi iletişimin ilişkide çok önemli olduğunu bilirim. Eşinize sempatik gelen sözler sizin sigortanızı attırıyor olabilir. Bunu eşinize belirtmelisiniz, zira iletişim tek taraflı olmaz. Karşı tarafın bizi anlaması bizim de sorumluluğumuzdadır. Su torbası konusu eşinizin bir tür espriyle karışık kur yapma çabası olabilir.

merhabalar kocam beni severken hacım, kocum, aslan, bezelyem, tohum, lavuk dürüm, minik fasulye, kücük turpum diye seviyo boga burcu olmasıyla bir alakası olabilir mi ve sürekli su torbamla kavga ediyo sen cekil ben ısıtırım diyo ne yapmalıyım
Kafası hayrolsun

Back