- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ayığım dostum, antikor testine kadar negatifim de bi seyi cok merak ettim daha dogrusu ince zekana bayildim. Nerden aklina geldi onu sormak istiyorum:cok gecmis olsun
Kıskançlığa gerek yok ki 3 ünüz birlikte mutlu olabilirsiniz. Ama onu sadece su torbam diye sevin o farklı hitap şekillerini kaldıramayabilir hassas olur sıcak su torbalarıama bu sefer de ben kıskanırım
peki cok tesekkür ederim deneyecegimKıskançlığa gerek yok ki 3 ünüz birlikte mutlu olabilirsiniz. Ama onu sadece su torbam diye sevin o farklı hitap şekillerini kaldıramayabilir hassas olur sıcak su torbaları
ay o hep ac bacım 7/24 asla doymuyoKocanın karnı acıkmış, bi somun ekmekle peynir veriver adama, yazık aç kalmasın
Beni minik su torbam napiomus bakihm gel isinayim canm minik su torbam desinKıskançlığa gerek yok ki 3 ünüz birlikte mutlu olabilirsiniz. Ama onu sadece su torbam diye sevin o farklı hitap şekillerini kaldıramayabilir hassas olur sıcak su torbaları
bana desin tekBeni minik su torbam napiomus bakihm gel isinayim canm minik su torbam desin
hanımefendi bunların hepsi yasandıSeni komik şey.
düdük makarnası diye sevilen varAranızda düdüklü tencerem diye sevilen yoktur bence, dağılın
evde senin gıbı pılav kuru fasulye olunca adamda hep ac oluray o hep ac bacım 7/24 asla doymuyo
O makarna, sayılmaz.düdük makarnası diye sevilen var
Kafası hayrolsunmerhabalar kocam beni severken hacım, kocum, aslan, bezelyem, tohum, lavuk dürüm, minik fasulye, kücük turpum diye seviyo boga burcu olmasıyla bir alakası olabilir mi ve sürekli su torbamla kavga ediyo sen cekil ben ısıtırım diyo ne yapmalıyım