Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kocam beni bezelyem, tohum, lavuk dürüm diye seviyo su torbamı kıskanıyo
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.137
- 228
Mesela daha fazla saçmalamayabilirsinizne yapmalıyım
- 14 Aralık 2020
- 228
- 247
- 18
Elde ne kocalar varmerhabalar kocam beni severken hacım, kocum, aslan, bezelyem, tohum, lavuk dürüm, minik fasulye, kücük turpum diye seviyo boga burcu olmasıyla bir alakası olabilir mi ve sürekli su torbamla kavga ediyo sen cekil ben ısıtırım diyo ne yapmalıyım
Benimkide beni
Mahmut abi
Reis
Köksal baba diye seviyo
- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
sen cıttten sakamısın anlıyorum seni canın sıkılıyormerhabalar kocam beni severken hacım, kocum, aslan, bezelyem, tohum, lavuk dürüm, minik fasulye, kücük turpum diye seviyo boga burcu olmasıyla bir alakası olabilir mi ve sürekli su torbamla kavga ediyo sen cekil ben ısıtırım diyo ne yapmalıyım
dert ortagım cok iyi anlıyorumElde ne kocalar var
Benimkide beni
Mahmut abi
Reis
Köksal baba diye seviyo
beterin beteri varmısYaa beni de mercimeğim, börülcem, baklam diye seviyooo
pilavım demisti bi keremakarnam. pılavım kuru fasulyem soganım desin bence onlarda önemlı
halime sükrettim sayenizde allah razı olsun sizdenEvet gördünüz mü ne kadar iyi durumdasınız
- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
can sen evde ne yapıyorsun saatlerde anlatabilirimısınpilavım demisti bi kere
- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
cok gecmis olsunCovid’in yan etkilerinden biri daha bulundu bence
ama bu sefer de ben kıskanırımSu torbası ile eşinizin arasını düzeltin.
Yataym diyorum yarim saattir konular beni benden aliyor ayrilamiyorumÇok mu canınız sıkılıyor bu akşam?
- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
Başka eğlenecek birşey bulamamış, ne yapsınYataym diyorum yarim saattir konular beni benden aliyor ayrilamiyorum