Kocam benden daha fazla ev hanimi

Bosver yapsin, hayat müsterek. Benimde esim yapiyor bol bol nolucakki. Bir o yapar bir sen yaparsin. Sende calisiyorsun oda calisiyor ev islerininde ortak yapilmasi gayet normal. Sakin. Unlari dert erme sorun cikartma sonra esinin yapmamasini istersen birde bakarsinki adam yapmaz rahatliga alisir ozamanda olan sana olur, birde rahatliga alisirsa ozaman niye yapmiyorsun tüm yük bende dersin ve problem yasarsin. Birak. Ak ne güzel esin senin kiymetini biliyor hayati seninle birlikte iyisiyle kötüsüyle paylasiyor yardimci oluyor. Hiiiiiiccccc bozma derim ben takilma böyle seylere.

Ayni benim adamdan :) camasirini katlayip kirli sepetine öyle atar, ben ev süpürürken oda balkon yikar neyi söylersem onu yapar Allah razi olsun bazen isin dozu kaciyor ama seviyorum yinede ya tam tersi olsaydi

Ne güzelmiş o ya bende sabah eşim işe gittikten sonra gidene kadar ne yapmış hepsini açık dolap kapaklarından anlıyorum hatta öyleki pijamasını çıkardıgı şekilde duruyor akşam gelip iki ayagını soksa tekrar giyer yani o derece:)

Benim esim de ayni boyle. Surekli evle ugrasiyor. Ama ben ondan daha cok yoruluyorum. Bazen aksamlari elim kolum kalkmiyor. Tum evi o temizlerken odanin kenarinda biriken utulere bakip vicdan azabı cekiyorum...

Off off. Ben bu isleri hic beceremeyecegim galiba

Ay ne guzelmis..
Ben esime yikanan camasirlari asar misin dedim bir kere, camasirlar nerede diye sordu bana. Cebimde... tovbe estafurullahCamasir makinesinde nerde olacak.
Kiymetini bil kocanin valla nimet gibi

Bence güzel bi durum Teşekkür edin, yaptığı birşeyden sonra sen mükemmelsin çok yorgundum iyiki varsın gibi şeyler söylerseniz bence çok hoşuna gidebilir

Bence güzel bi durum Teşekkür edin, yaptığı birşeyden sonra sen mükemmelsin çok yorgundum iyiki varsın gibi şeyler söylerseniz bence çok hoşuna gidebilir
+11111

hatta üzerine "çok yoruldun canım, biraz masaj ister misin?" ya da "uzak ayaklarını da sana köpüklü bir keyif kahvesi yapayım" deyip bir de dudağına buse kondurursanız, bundan sonra temizlik yaptığınızı sadece rüyanızda görebilirsiniz

Darısı başımıza valla nazar değmesin ne diyim.

Benden tavsiye, Benim yaptigim Haftaya Sen yapma, Benim esim ilk baslarda hem calisir Hem Ev isini ütü isini Herseyi o yapardi, Bana Bisey düsürmezdi annesine hep yapa yapa alismis di, Ben ise sadece kendimi süsleyip 3-5 Saat calisip Café dem Café ye arkadaslarla bulusur ve kiyafet derdine düserdim.. cok rahat bi Hayatim vardi, taaaaaa ki yavas yavas Yazik adama Hem calis Hem Ev isi yapsin Ben kötü Biri deyilim fikrine takilip, askimmmm birak Ben yaparim Sen tv izle yorgunsun, Ben ütünü yaparim git Erken uyu, Ben hallederim sen cik dolas diye diye adam Hic biseye el sürmez oldu , Simdi cikartigi donu bile topluyorum yerden Bide üstüne oglumuz oldu o da ayni babasinin hareketi... Kendim ettim kendim buldum...
Onun Icin birak yapsin!!

Bi an ben mi yazdim bu mesaji diye duşundum haha eşimde benden daha çok temiz titizdir ben çok dağınığım. Bulaşık çamaşır görse yapar kendi, kendi yemeğini kendi yapmasını sever
Cok ozenir yaptigi bi ise, ben ise aceleciyim ve ozenmeyi sevmem
banyo yapsa bi damla su akitmaz yere, ben banyo yaptigimda heryer su olur, bana der heryeri su yaptin diye, bende ne varki su kurur gider diyorum, sende batir hadi diyorum :)))) ama yok degismiyor bende degismedim boyle gecinip gidiyoruz mutluyuz
Ilk senesi kendimi eksik hissederdim bende ama bakiyorum adam hayatindan memnun, e bende memnunum ben biseye zorlamiyorum yani kararkter meselesi, şimdi diyorumki hadi en son bulaşık makinesini ben boşalttım şimdi sen boşalt :)) ben bosver d derim :)

Son düzenleme:
Bence bırak yapsın ama nefes nefese ona eşlik etmeye çalışma.
Yani o an bakım yapacaksan eğer yap bitir öyle yardımcı ol.
Sonra kahve yap, sevdiği bir tatlıyı yap mesela.
Masaj falan yaparak ödüllendir. :)
Daha mutlu olacaktır.

Bir de maşallah nazar duası oku bol bol

Benim eşimi anlatıyorsun sanki, birde ben çalışmıyorum evde olduğum halde , sabah işe gitmeden bulaşığı yerleştirir işe giderdi. 9 yıllık evliyim başıma hiç kakmadı , çünkü evini çok seviyor, senin eşinde öyle demek evine bağlı .sizde kendinizi kasmayın rahat olun

Başlığa istinaden yazmak istiyorum,
Siz "ev hanımı"değilsiniz.
Çalışıyorsunuz...
Hani bilin, farkına varın ve ona göre davranin istedim.
Eve döndüğünüzde siz bakım, eşiniz temizlik yapmak istiyorsa e yapın gitsin,
Ne rahatinizi bozuyorsunuz ki?

Ay ne guzelmis..
Ben esime yikanan camasirlari asar misin dedim bir kere, camasirlar nerede diye sordu bana. Cebimde... tovbe estafurullahCamasir makinesinde nerde olacak.
Kiymetini bil kocanin valla nimet gibi
Bende kocama bir kere sen çamaşırları topla ben ötekileri asayim dedim
Bana emir verme! diye bayağı sürat yaptı
Söylesem bir dert soylemesem başka bir dert!!!

yalnız her şeyin fazlası zarar diye boşuna dememişler. kadın diyor ki tam keyif yapıcam adam iş yapmaya başlıyor, yani rahatsız olmakta çok haklı bence. düşünsenize, yorgunsunuz, kafanızı dinlemek için kahve yaptınız, ayakları da uzattınız 1 saat kendinize ayıracaksınız ama tam o esnada herif kalkmış ocak falan siliyor. e bırak arkadaş sen de sonra sil ocağı yani ocak kaçıyor mu? ocağı 5 saat sonra silsen ne olur şimdi silsen ne olur? ya da yok çöp poşetini germemişsin, e nedir yani dünyanın sonu mu bu? bi de kadının yaptığına karışması cabası.

iş yapan erkek istiyoruz ama bu kadar da değil çünkü mesela ben iş güç yüzünden huzursuz hissetmek istemem kendimi. bi temizlik günü belirleyelim o gün yapsın, ne bileyim yer silsin ya da ocağı o zaman silsin, koltuk silsin, ne bileyim cam silsin çok istiyorsa... banyo temizlenir mutfak silinir bilmem ne... ya da yemek hazırlarken ortak kur ortak kaldır sofrayı. ama yok çöp poşeti yok bu bardakta su lekesi, yok ben şurayı parlatayım falan bu konular insan kendini kasmasını gerektiren konular değil diye düşünüyorum. cumartesi sabah 8'de makine yerleştirmek çok mu önemli, çok mu gerekli? kadının zaten uyuyacağı kaç saat onu zehir etmiş. yazık ikisi de çalışıp yoruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…