Kocam benden daha fazla ev hanimi

Bol bol kına vallaa!
Dağınıkları kınaya kınaya dağınık kocaya denk geldim.
Hatta burun falan kıvır böyle tip tip bak.

eşinizi kınıyorum
kın kın kın
kinadim şu an çok yürekten.sizde bazı konu sahipleri gibi bir kinayanlara beddua geçerseniz
Allah inşallah başınıza verir de görürsünüz derseniz çok makbule geçer
şaka bir yana titiz erkek zordur bilirim.
ama sizinki kendi işini kendi goruyor.
bunların hem işini yapmayan hem beğenmeyen versiyonları var bilin yani
sizi kıracak bir sözü davranışı olmuyorsa iş yaparken gayet rahat olun bence.
iş paylaşımı yapın olmazsa.daha rahat edersiniz.başa kakilacak bir durum olacağını sanmıyorum.
öyle biri olsa söylene söylene yapar zaten

bu zamanda istifa etmenizu hic bir koca istemez calisirken basina kalkmaz ama maddi sikinti icine girerse seni suclar ve her turlu kozu kullanir neticede insan insandir erkek erkektir

+1
Şunu bi normalleştiremedik

Ayh bende seninki gibi titiz o olmamis bu olmamis diyip ama hicbi isi de yapmayan (yardim etmeyen demek istemiyorum cunku bu benim isim degil evin isi onun da gorevii kac kere dedim ama...)

Neyse sonra ben buna bi ayar bi ayar. Artik oyle bikbik elestirmiyor biraz daginik olmaya da alisti yavastan da yapiyor ev isi.

Yani seninki yine ihi bacim titiz erkek fena ama is yapiyor en azindan. Azcik yavastan isler misin benim gibi ayar mi verirsim bilmiyorjm ama daginikliga alismasi lazim ya hayatimdan vaktimden caliyorum gibi geliyor temizlik yaparken

Valla öylece kalakaldım.Benimki ocağı yakmayı bilmez.

Valla öylece kalakaldım.Benimki ocağı yakmayı bilmez.

Ben bi problem göremedim yıllarca yalnız yaşamış adam bi düzen kurmuş evde de bunu devam ettiriyor şikayet etmediği sürece sorun yok.
Asıl sorun sizin bu sebepten istifa etmeyi düşünmeniz?
Farklı sorunları bilemem ama bu sebepten asla is bırakılmaz ilerde çok pişman olursunuz.
Bırakın nasıl rahat edecekse mutlu olacaksa öyle yapsın hiç eksik hissetmeyin kendinizi.

Olması gereken bu zaten. İkinizde çalışıyorsunuz. Sen yemekleri yapıyorsun filan. Bence gayet mantıklı bi düzen.

Ne şanslısın ya:)
Benim eşim de yapar ama soyleyınce:)
Keske soylemeden yapsa

Benim ex de çok hamarattı bi tek ütü yapmazdı pek ütü de çıkarmazdı zaten. Hamarat olduğu için bi süre sonra çenesi de fazla çalışmaya başladı dilin değil elin çalışsın demiştim uzun süre sonra alışmıştı. İş gücünü değerlendir ama seni eziklemesine izin verme

Şaka bi yana ex ile çok anlaşmazlığımız oldu ama evin yükünü paylaşma konusunda hakkını yiyemem. Yemeği de yapardı çamaşır atıp sererdi de evi de süpürürdü. Sonraları yemeği ben yapmaya başladım bir de haftada bir yalandan toz alırdım o kadardı benim işim.

Allah nazardan saklasın arayıpta bulunamayan koca modeli şikayet etme dua et öyle bir eşin var valla kıymetini bil bacım her eve lazım ama o şans bizi bulmadı seni bulmuş yat kalk şükret

Aynı benim eşim aylardır makineyi o açıyor sağ olsun. Farkları eşim eskiden alışkın değil evlenince iş başa düştü. İnşallah gün gelir başımıza kakmazlar.

Onunla konuşmayı denemelisiniz severek yapıyorsa ne Mutlu size

Benim ex de is yapardi bazen.Ben yardim isterdim ederdi.Yapinca cok guzel de yapardi.Tabi ayrılırken bunlari basima da kakti biraz.
.Suan dusununce ozledim onla o yillari aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…