- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
-
aman bırak yapsın sende kendini kasma ayyy bnim aslan kocam pasam agam diye yaptır bosver oyle de hosuna gider erkelerinMerhaba herkese konum biraz uzun biraz da değişik bir dert şimdiden teşekkürler yorumlarınız için
Ben küçüklükten beri okul yurtlarında kaldım evlenene kadar bir yumurta dahi kirmamistim ev işi nedir en ufak bir fikrim yoktu. Eşim ise annesi uzun yıllar hasta olduğu için ev işi yapıyor küçüklükten beri. İkimiz de aynı iş yerinde çalışıyoruz işimiz çok zor ve yorucu. Yemeği iyi kötü eksik gedik yapıyorum ev işlerini de ama eşim benden daha çok çalışıyor evde. Kahvaltıyı benden önce kalkabildigi için o hazirliyor. İşten geldigimizde ben elimi yüzümü yikayana kadar yemeği çıkarıp ısıtıyor. Süpürge biraz güç istedigi için evi o supuruyor. Çamaşırların biriktiğini görünce hemen makine çalıştırıyor benden kirlilerimi istiyor. Bu sabah 8 de uyanmış bulaşık makinesini yerleştiriyor seslere uyandim. Kuşumuz var yemleri uflemese de o kuş alttaki yemlere ulaşabilir çok kuş besledim ama eşim her akşam yemlerini ufluyor. Duş aldım bugün çıkıp keyifli keyifli kremlerimi sürecektim bakım yapacaktım bı baktım evi supuruyor. O çalışırken ben keyif yapamayacagima göre hızlı hızlı hazırlanıp tuvaletleri yıkamaya başladim. Gelip nasıl yikadigimi kontrol etti. Mutfağı temizledim tam çikicam arkamdan gelip, bak çöp poşeti gerilmemis, dedi.
Görünüşe göre istekli yapıyor bunları ama ben geriliyorum. Kendimi çok eksik hissediyorum. Nefes nefese iş yapmayı sevmiyorum ama eşim benden önce davranıyor böyle.
Gün gelip bunları başıma kalkar mı ya da sen ne biçim kadınsın der mi? Oneriniz var mı bana?
Bu arada ben işten istifa etmeyi düşünüyordum çeşitli sorunlardan ve bu meseleden dolayi ama eşim engel oluyor bana.
Evet biraz pimpirikli bulaşık makinesine asla tanecikli tabak koyulmayacak kurutma makinesinde toz kalmayacak ama bunları kendi yapiyo iste bana kizmiyor ben de yaparım da bekleyemiyor beniİşleri senden önce yapıyor olması kimine göre lütuf ama bana göre fazlaca pimpirikli biri.
Rahat ettirmez insanı böyleleri.
Üniversitedeki ev arkadaşım böyleydi hep eksik kusur arar ve günümü zehir ederdi.
Kız okula değil evcilik oynamaya gelmişti.
Plan yapmayı önerin,belli günlerde belli işleri biriniz yapın,gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?