- Konu Sahibi GurbettekiKus
Taktığını da mı görmediniz? Gazozunuza ilaç mı attı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İç camasirinizda ıslaklık hissetmiyor musunuz? Ya da geri akmıyor mu ?
belki biz hemen yatıp uyuyoruzdur, belki gelen kendi ıslaklığımızdır
Eşimle Squirting yaptıysam nasıl görücem spermleri acaba..
Lütfen şu konuya gerçekten cinsel deneyimi olanlar yazsın.
O oluyo da içimde hissetmiyorum yani. Ayrıca prezetvatifle de çok fazla olabiliyo o ıslaklıklar yav.İç camasirinizda ıslaklık hissetmiyor musunuz? Ya da geri akmıyor mu ?
Çok mantıklı çünkü konu çok saçmabu konuyu açan bence durex distribütörü
yok gibi demekle reklamın kralını yaptı
üste çıkmak ne işime yarayacak.. herkesin haklılığı kendine..Bariz ne demek istediğimi anladınız bence sadece üste çıkmaya çalışıyorsunuz neyse. Tamamdır haklısınız
O oluyo da içimde hissetmiyorum yani. Ayrıca prezetvatifle de çok fazla olabiliyo o ıslaklıklar yav.
Vuhuu şu mereti de bi biz yapamıyoz herkes fışkırtabiliyo maşallahEşimle Squirting yaptıysam nasıl görücem spermleri acaba..
Bende de öyle ya hatta kondomsuz hiç sevmiyorum bacaklardan akıyor geriBana göre erkeginki ile kadininki farklı oluyor. Erkek içine boşaldığı zaman iç çamaşırı çok ıslanıyor yani oyle olmuyor mu ? Bende mi sorun var bilmiyorum. Sonuçta iki kisinin toplam sıvısı. Buda aşırı ıslaklık demek.
Gün içinde az su tüketiyor olabilirsin. Günde en az 2.5 litre diyollaVuhuu şu mereti de bi biz yapamıyoz herkes fışkırtabiliyo maşallah
Eşimle Squirting yaptıysam nasıl görücem spermleri acaba..