- Konu Sahibi toprakkokusu717
Merhaba arkadaşlar eşimle severek evlendik iki çocuğumuz var biri daha 50 günlük eşim normalde bana ve çocuklarına çok düşkündür 8 yıldır evliyiz ama daha hiç beni umursamadığını değersiz hissettirdiğini bilmem her konuda destektir ev işleri çocuklarla ilgili şeyler her şeye destek olur mesela ben bulaşık yıkarken o çocuğu banyo yaptırır veya ben ev süpürürken o çamaşır serer yani hep birlikte yaparız her şeyi bende ona destek olurum parasal konularda böyle bir evliliğim varken hiç beklemediğim bir durum oldu eşime çok güvenirim dışarı hayatı yoktur işten eve evden işe ama iş yerinde çalışan kadının bir kızı var eşimden 13 yaş küçük kızla bir kere denk geldik eşimle olan muhabbetinden hoşlanmadım çok fazla şakalaşıyorlardı bende eşimi uyardım o da bnun üzerine bana bağırdı sen bana güvenmiyor musun benim telefonumun bile şifresi yoktur kardeşimle yaşıt kız falan dedi bende o gün bağırınca onunla konuşmadım özür diledi konu kapandı bugün hiç yapmam ama o uyurken telefonunu kurcaladım instagramdan o kızla konuşmalarına denk geldim çok fazla rahat konuşmalardı mesela kıza iyi gezmeler yazmış hikayesine o da bir kere de hep birlikte gezeriz demiş eşimde sen sevgilinle gez falan yazmış kız sevgilim yok demiş sonra biraz şakalaşmışlar işte sana kuaför bulalım sen saçlarına çok düşkünsün saçlarına çok güzel bakıyorsun falan gibi yazışmalar devam etmiş konuşmanın sonunda kız senin bu saatte işin yok mu demiş gece vakti eşimde yok hanım kovdu salonda yatıyorum rüyamda kızları sayıklıyormuşumda ne yapabilirim yazmış bu yazıyı görünce şok geçirdim böyle bir olay zaten olmadı ama sanki adam gitmiş kızın ağzını arar gibi ne diyeceğini yoklar gibi böyle laubali bir cümle kurmuş çok sinirlendim Whatsapp dan da yazıştıklarını buldum yine masum gibi görünen şakalaşmalar ama eşim mesajlaşmaları güvenlik kodu ile şifrelemiş bir kaç kez o da ekrana düşmüş kafam çok karıştı bir şey demedim ama düşünmekten uyumadım bilmiyorum bu aldatmaya girer mi girmez mi bu durum nasıl bir durum iki çocuğum var ama şu an tam bir şeyden emin olmadan tartışmakla elime ne geçer gerçekten bilmiyorum ama bunlarda benim hazmedebileceğim konuşmalar değil o yapıda biri değilim ailem hemen yakınımda oturuyor bana çok düşkünlerdir hep arkamdalar iyi bir mesleğim ve diplomam var işe ara verdim yani ayakları üstünde durabilirim eşimin ailesi de hemen alt katımdalar beni severler böyle bir olayı duysalar beni desteklerler çok uzun oldu ama çok mu abartıyorum normal mi yardımcı olun lütfen teşekkürler