• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam başka birinden mi hoşlanıyor?

konuşmanın sonunda kız senin bu saatte işin yok mu demiş gece vakti
herkes kızı da suçlamış ama kız yüz vermiş gibi durmuyor. tamam konuşmanın sonunda demiş ama belki o zaman noluyoruz demiştir kendine

Yanlış anlaşılmasın ama bazı kadınlar kızlar o kadar laubali oluyor ki erkeklerde de bazen tiye almak amaçlı (tabi karekter meselesi bu içinde olmayan adam yapmaz da) diyaloglar dönüyor ilerler mi ilerlemez mi bilmiyorum ama yuvasını etkileyeceğini düşünmüyor kocanız bence.

Size tavsiyem madem her şey çok yolunda 2 de çocuk var evet çok ağır ama içinizde büyüttükçe büyütmeyin yüzleşin. Ama öyle basit konuşmayın gerekirse kızla da konuşun müdahale edilmezse belki konu ilerleyecek ve evliliğiniz açısından dönüş olmayacak çocuklar küçük sizin için zor zamanlar olur.

gece vakti eşimde yok hanım kovdu salonda yatıyorum rüyamda kızları sayıklıyormuşumda ne yapabilirim
Sen bu mesajı görüp gece adamı kaldırıp olay çıkarmadıysan bence sus hiç görmemiş gibi yap. En azından bosanmayacagin şey için kendini küçük düşürme.

Yanlış anlaşılmasın ama bazı kadınlar kızlar o kadar laubali oluyor ki erkeklerde de bazen tiye almak amaçlı (tabi karekter meselesi bu içinde olmayan adam yapmaz da) diyaloglar dönüyor ilerler mi ilerlemez mi bilmiyorum ama yuvasını etkileyeceğini düşünmüyor kocanız bence.

Size tavsiyem madem her şey çok yolunda 2 de çocuk var evet çok ağır ama içinizde büyüttükçe büyütmeyin yüzleşin. Ama öyle basit konuşmayın gerekirse kızla da konuşun müdahale edilmezse belki konu ilerleyecek ve evliliğiniz açısından dönüş olmayacak çocuklar küçük sizin için zor zamanlar olur.
Hiç katılamıyorum bu müdahale edilmezse belki büyür laflarına
Ben müdahale etmezsem büyüyecek olan bir mesele için müdahale etmeyi onursuzluk sayarım
Bırakın müdahale etmeyin ve büyüsün iki karaktersiz birbirini bulsun siz de yolunuza bakarsınız

Kız flort ediyor yüz veriyor.
Ilgı hosuna gıdıyor sadece .
Esınde gozu oldugunu sanmam .
Esıni cek karsına konus .
Kızın ailesiyle konusacagını söyle.
Boyle evli barklı genc kızlara sulanamaz terbiyesiz

Eşiniz yürümüş, evli adam pisliğiyle ayri yatıyoruza getirmiş konuyu.
Konusun muhakkak eşinizle.
Annesine varana kadar mesajlari gösteririm deyin. Kızda flortlesmiş çünkü eşinizle.
Mesajları almışsınız inkar da edemez
Ayağını denk alsın, almazsa da ne hali varsa görür.
Ama sessiz kalmayın kesinlikle.

Üzüldüm.
Daha evinizde 50 günlük bir melek varken böyle bir şeyle karşılaşmak çok zor .
Bu yükü elbette ki tek başınıza taşımayın.

Eşinizle biran önce gerekli konuşmayı yapın.
Aslında evcimen iyi bir adamdır diye tanimliyorsunuz . Onu bu yönüyle vura bilirsiniz belki .

Beni geçtim yeni doğmuş bebeğinden utanmadın mi, yazık sana' diye ...

Ve gerçekten yazık. İş ortaminda da kendisini rezil ediyor. Bir arkadaş yazmış, kız bahsediyordur ortamlarda diye .
Olabilir evet.
Kendi saygınlığını yitirmiş. Yazık ki ne yazık.

İlk aşamanız eşinizle konuşmak olsun, ailelere şimdilik bana kalırsa duyurmayın.

Merhaba arkadaşlar eşimle severek evlendik iki çocuğumuz var biri daha 50 günlük eşim normalde bana ve çocuklarına çok düşkündür 8 yıldır evliyiz ama daha hiç beni umursamadığını değersiz hissettirdiğini bilmem her konuda destektir ev işleri çocuklarla ilgili şeyler her şeye destek olur mesela ben bulaşık yıkarken o çocuğu banyo yaptırır veya ben ev süpürürken o çamaşır serer yani hep birlikte yaparız her şeyi bende ona destek olurum parasal konularda böyle bir evliliğim varken hiç beklemediğim bir durum oldu eşime çok güvenirim dışarı hayatı yoktur işten eve evden işe ama iş yerinde çalışan kadının bir kızı var eşimden 13 yaş küçük kızla bir kere denk geldik eşimle olan muhabbetinden hoşlanmadım çok fazla şakalaşıyorlardı bende eşimi uyardım o da bnun üzerine bana bağırdı sen bana güvenmiyor musun benim telefonumun bile şifresi yoktur kardeşimle yaşıt kız falan dedi bende o gün bağırınca onunla konuşmadım özür diledi konu kapandı bugün hiç yapmam ama o uyurken telefonunu kurcaladım instagramdan o kızla konuşmalarına denk geldim çok fazla rahat konuşmalardı mesela kıza iyi gezmeler yazmış hikayesine o da bir kere de hep birlikte gezeriz demiş eşimde sen sevgilinle gez falan yazmış kız sevgilim yok demiş sonra biraz şakalaşmışlar işte sana kuaför bulalım sen saçlarına çok düşkünsün saçlarına çok güzel bakıyorsun falan gibi yazışmalar devam etmiş konuşmanın sonunda kız senin bu saatte işin yok mu demiş gece vakti eşimde yok hanım kovdu salonda yatıyorum rüyamda kızları sayıklıyormuşumda ne yapabilirim yazmış bu yazıyı görünce şok geçirdim böyle bir olay zaten olmadı ama sanki adam gitmiş kızın ağzını arar gibi ne diyeceğini yoklar gibi böyle laubali bir cümle kurmuş çok sinirlendim Whatsapp dan da yazıştıklarını buldum yine masum gibi görünen şakalaşmalar ama eşim mesajlaşmaları güvenlik kodu ile şifrelemiş bir kaç kez o da ekrana düşmüş kafam çok karıştı bir şey demedim ama düşünmekten uyumadım bilmiyorum bu aldatmaya girer mi girmez mi bu durum nasıl bir durum iki çocuğum var ama şu an tam bir şeyden emin olmadan tartışmakla elime ne geçer gerçekten bilmiyorum ama bunlarda benim hazmedebileceğim konuşmalar değil o yapıda biri değilim ailem hemen yakınımda oturuyor bana çok düşkünlerdir hep arkamdalar iyi bir mesleğim ve diplomam var işe ara verdim yani ayakları üstünde durabilirim eşimin ailesi de hemen alt katımdalar beni severler böyle bir olayı duysalar beni desteklerler çok uzun oldu ama çok mu abartıyorum normal mi yardımcı olun lütfen teşekkürler

Eşin aldatma tarafına geçmiş başkasından hoşlanmış. O çizgi geçilmiş bunun bir ilerisi sevgili olmaları.
Aynı şekil siz bir erkek ile yazışsanız ne hissedermiş acaba. Kabul eder mi şu yazışmaları çok merak ettim

İş Arkadaşınin kızına sarkan bir leş adamla evlisiniz evi supurse ne olur bulaşıkları yikasa.
O mesajları okuyup sakın kalmanizi takdir ettim doğrusu. İşiniz gücünüz varmış. Niye bekliyorsunuz?
Bir de iğrenç şekilde yavsiyor. Yataktan kovdu gibi basit aptalca bir şeyle. Kıza çiftleşme gücünü gösteren hayvanlar gibi iç güdüsel yaklasiyor. Mide bulandırıcı.

Merhaba arkadaşlar eşimle severek evlendik iki çocuğumuz var biri daha 50 günlük eşim normalde bana ve çocuklarına çok düşkündür 8 yıldır evliyiz ama daha hiç beni umursamadığını değersiz hissettirdiğini bilmem her konuda destektir ev işleri çocuklarla ilgili şeyler her şeye destek olur mesela ben bulaşık yıkarken o çocuğu banyo yaptırır veya ben ev süpürürken o çamaşır serer yani hep birlikte yaparız her şeyi bende ona destek olurum parasal konularda böyle bir evliliğim varken hiç beklemediğim bir durum oldu eşime çok güvenirim dışarı hayatı yoktur işten eve evden işe ama iş yerinde çalışan kadının bir kızı var eşimden 13 yaş küçük kızla bir kere denk geldik eşimle olan muhabbetinden hoşlanmadım çok fazla şakalaşıyorlardı bende eşimi uyardım o da bnun üzerine bana bağırdı sen bana güvenmiyor musun benim telefonumun bile şifresi yoktur kardeşimle yaşıt kız falan dedi bende o gün bağırınca onunla konuşmadım özür diledi konu kapandı bugün hiç yapmam ama o uyurken telefonunu kurcaladım instagramdan o kızla konuşmalarına denk geldim çok fazla rahat konuşmalardı mesela kıza iyi gezmeler yazmış hikayesine o da bir kere de hep birlikte gezeriz demiş eşimde sen sevgilinle gez falan yazmış kız sevgilim yok demiş sonra biraz şakalaşmışlar işte sana kuaför bulalım sen saçlarına çok düşkünsün saçlarına çok güzel bakıyorsun falan gibi yazışmalar devam etmiş konuşmanın sonunda kız senin bu saatte işin yok mu demiş gece vakti eşimde yok hanım kovdu salonda yatıyorum rüyamda kızları sayıklıyormuşumda ne yapabilirim yazmış bu yazıyı görünce şok geçirdim böyle bir olay zaten olmadı ama sanki adam gitmiş kızın ağzını arar gibi ne diyeceğini yoklar gibi böyle laubali bir cümle kurmuş çok sinirlendim Whatsapp dan da yazıştıklarını buldum yine masum gibi görünen şakalaşmalar ama eşim mesajlaşmaları güvenlik kodu ile şifrelemiş bir kaç kez o da ekrana düşmüş kafam çok karıştı bir şey demedim ama düşünmekten uyumadım bilmiyorum bu aldatmaya girer mi girmez mi bu durum nasıl bir durum iki çocuğum var ama şu an tam bir şeyden emin olmadan tartışmakla elime ne geçer gerçekten bilmiyorum ama bunlarda benim hazmedebileceğim konuşmalar değil o yapıda biri değilim ailem hemen yakınımda oturuyor bana çok düşkünlerdir hep arkamdalar iyi bir mesleğim ve diplomam var işe ara verdim yani ayakları üstünde durabilirim eşimin ailesi de hemen alt katımdalar beni severler böyle bir olayı duysalar beni desteklerler çok uzun oldu ama çok mu abartıyorum normal mi yardımcı olun lütfen teşekkürler
Sıkılmış diyenler olmuş siz hiç sıkılmadınız mı onca hiç böyle bir yaptınız mı sanmıyorum onun Çan'da sizinki patlıcan mı eşinden sakladığın her şey cinsellik olsun olmasın benim için aldatmaya , kandırmaya girer elli günlük bebeğiyle ilgilensin elin 13 yaş küçük kızıyla ilgileneceğine

eşinizle kız flört ediyorlar. bu aldatmaya girer mi girmez mi diye bize niye soruyorsunuz? kendinizi kandırılmış hissediyorsanız aldatmadır.
yok saçı yok bilmem nesi birde yatakları ayırdık yemini de atmış zemin hazırlıyor.
ben olsam her konuşmanın ekran görüntüsünü alırdım.

Çok üzüldüm sizin adınıza. Yazışmalar ne yazık ki flört edittiklerini gösteriyor. Bir insanın güzel huzurlu yuvasını bırakıp böyle macera araması ne kötü birşey.
Kışın annesine ve eşinizin ailesine bu durumu anlatarak çözersiniz ancak. Daha ileri bir durum olmadan önlem almak doğru olur, yoksa geri dönüşü de olmaz. Eşinizle de konuşun o kızla tüm irtibatını kessin.
Allah yardımcınız olsun.

Abartmıyorsunuz. Eşiniz kızla flört ediyor.üstelik bunu kardeşim yaşında saçmalığının arkasına sığınarak yapıyor. Sevgilinle gez, sevgilin var mı demek. Eşim beni yataktan attı, kızları sayıklıyormuşum demek, aldatmaya açığım ve sen aklımdasın demek. Bu konuşmaların alt metni gayet net. Kendisi bu kadar kıskançken kalkıp bu şekilde flört ediyor olması iğrenç bir şey. Ayrıca işyerinde çalışan kadının kızıyla neden bu şekilde muhatap olup cıvık konuşmalar yapıyor, neden sosyal medyasında ve telefonunda kayıtlı? Bu anlattığınız şey benim için aldatma. Affedip affetmeyeceğiniz size kalmış ki zaten sizi rahatlıkla manipüle edecektir. O benim kardeşim gibi, şakalaşınca ne oluyor, bundan kırılacağını bilemedim falan filan diyecektir. Eşinizin ailesine de çok güvenmeyin, şimdilik size iyiler ama iş o noktaya gelirse onlar da oğullarıyla ağız birliği yapıp sizi sorun çıkaran, paranoyak ve aileyi dağıtan olarak suçlayacaklardır.

Back
X