• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam başka birinden mi hoşlanıyor?

Büyük konuşmak istememem ama bundan sonrası oturup aldatılmayı beklemek olur..
susma yedir o telefonu ona ve s….i çek. Bir duruşun olur en azından. Bunu görmezden gelirsen çok daha vahim olaylara kapı aralarsın. O adam çoluk çocuk da hak etmiyor. Durumun da iyiymiş. Bence hiç gerek yok. Seni seven sana değer veren her şeyden önce kendisine yapılmasını muhakkak istemeyeceği ( bir düşün bakalım sen işyerinde biriyle böyle mesajlaşsan) bir şeyi sana yapan birinin zaten sana karşı sevgisi bitmiştir. Gerisi ancak laf kalabalığı olur ve seni yıpratır. Acı ama gerçek.

Kızın annesiyle konuş dicem de belki kızın annesi bile biliyordur milletin yuvasını yıkmaktan korkmayan cok insan var kocanın maddi durumu da iyiyse allah allah yani durduruna aşkolsun ,,, arkadaşlar kız yeşip ışık yakmamış demişte ne alaka, beraber gezeriz demiş daha ne desin ki evli adamla mesajlaşmak dahi bana göre yanlış zorunlu durumlar dışında,, empati yapayım diyorum aklıma bir şey gelmiyor, ailelere duyurmak pek işe yaramaz hangi erkek yapmıyor 2 tane cocugun var ortalığı başkasına bırakma kocana sahip çık vs vs bunları duyarsın ne kadar arkamdalar desende en modern aile bile kızlarının 2 cocukla boşanmasını istemez aldatma yüzünden tabi,, şiddeti falan ayrı tutuyorum,,, her neyse sende kardeşin yaşında bir iş arkadaşınla anlaş flörtöz olmayacak şekilde muhabbet edin bakalım ne diyecek,, biraz daha takipte kal dicem de sonrasında atı alan Üsküdarı geçerse diye korkuyorum. En iyisi o aptal kocanın ağzına sıç bacım ailelere söylemeden evden git bence,eşinin sosyal medyasına da boy boy samimi fotoğraf atta kız bu salağın ayrı yatıyoruz naralarını yemesin

Sanırım öyle yapmalıyım ama önce kendimi toparlayıp en güçlü halimle karşısına çıkmalıyım şu an çocuk için uyandım yanıma geldi yardıma ihtiyacın var mı diye konuşmak içimden gelmedi çok kırgın hissettim yok dedim ve gitti düşününce ne güzel bir yuva kurmuşuz Rabbim neyimizi eksik etmiş hamdolsun kolay kolayda gelmedik buralara gerçekten zor bir durummuş kendi de aslında kıskanç birindedir ben çirkin biri değilim bakımsız da değilim bir yere giderken bi erkek benimle muhattap olsun ki ben öyle asla kimseyle laubali konuşmam kolay kolay kimse gelip benimle şakalaşamaz yakın akrabam olmalı ona bile kıskançlık yapar komik kendi ne yapmış
O sizinle alakalı değilki şu durumda kendi karaktersizliği aranıyor resmen. ben ne kadınlar gördüm güzel çirkin bakımlı bakımsız becerikli beceriksiz insanın eşi karakterli ise kadın prenses oluyor.Bana herkesler imrenirdi eller takdir etti ex karaktersiz neler etti ne kadınlar hemde hani derler ya tırnağım bile etmeyen ve sonunda şutladım gitti. Ayrıca yukarda bir arkadaş yazmıştı yemi fazla gelmiş diye ne kadar doğru ! Rahatlık batmış seninkinede

cok gecmis olsun , uzuntu ve sokunuzu anliyorum . bazi kadinlar aglarina bu sekilde erkek dusuruyorlar demek ki, cok benzer durumu yasamistim , tipki sizin gibi lohusayken.

kocamin adi ali olsun , kadin is konusmasinda, farkli is yeri disindan 1 adama ali bey diye e-mail atmis, bir de esime maili kopyalamis. o da kadina, yanlis hitap ediyorsun diye donus yapinca, kadin ne dese begenirsiniz ; " demek ki ben de seni dusunuyormusum ?? "
e-mailler sans eseri onume dustu, ya kadini adam gibi uyarirsin; ya da yarin gelip is yerine herkese o kadini nasil rezil ediyorum gor dedim.
tabii ki erkekten benzeri 1 tavir yoktu , olsa cok farkli davranirdim..
direkt konuya girin, rahatsiz oldugunuz yazismalari gosterin.
ya bazi erkeklerde gercekten hic kafa yok , ayrilmak vs kadinlar kadar umurlarinda degil de
gercekten bazi hemcinslerime akil erdiremiyorum, insan yeni dogum yapmis 1 hemcinsine neden boyle 1 sey yapar ki?
velev ki adam, ayri yatiyoruz da , ev arkadasi olduk da vs yalanlar soylesin.. hic mi vicdanlari sizlamaz?
Allah akil fikir versin ..

umarim en az hasarla uzulmeden atlatirsiniz durumu...

Bence ailelere falan anlatmayın ama en güçlü halinizle eşinizle yüzleşin. Ondan bunu asla beklemediğinizi, hayal kırıklığına uğradığınızı, gururunuzun incindiğini. Bunu kaldırıp kaldıramayacağınızı bilmediğinizi, düşünmek istediğinizi söyleyin. Buz gibi olun. Bunu yaparsa sizi kaybedeceğini anlamalı. Belki yazışmak iyi hissettirdi,bi heyecan aradı, asla uygulamaya geçmeyecekti vs bunu bilemezsiniz. Ama buna teşebbüs etmesinin bile sizi, ailesini kaybettireceğini anlamalı.

Herif kiza resmen asilmis, klasik "evli ama mutsuz erkek" lafini da yapistirmis, "Ayri yatiyoruz" diye. Bunu da cok igrenc sekilde yapmis hem de, kizlari sayikliyormusmus.. okurken ben sinirlendim ya.
Eger henuz bu konuda bir tepki vermediyseniz, mümkün oldugu kadar belli etmeyin, biraz daha delil toplayin bence. Su an karsisina ciksaniz, "Ama sakalasiyorduk, ne alakasi var, sen kafanda kuruyorsun" diye üste de cikmaya calisabilir bu ciglikle. Ben dayanamaz adamin sacini basini yolardim da gerci 😶

Merhaba arkadaşlar eşimle severek evlendik iki çocuğumuz var biri daha 50 günlük eşim normalde bana ve çocuklarına çok düşkündür 8 yıldır evliyiz ama daha hiç beni umursamadığını değersiz hissettirdiğini bilmem her konuda destektir ev işleri çocuklarla ilgili şeyler her şeye destek olur mesela ben bulaşık yıkarken o çocuğu banyo yaptırır veya ben ev süpürürken o çamaşır serer yani hep birlikte yaparız her şeyi bende ona destek olurum parasal konularda böyle bir evliliğim varken hiç beklemediğim bir durum oldu eşime çok güvenirim dışarı hayatı yoktur işten eve evden işe ama iş yerinde çalışan kadının bir kızı var eşimden 13 yaş küçük kızla bir kere denk geldik eşimle olan muhabbetinden hoşlanmadım çok fazla şakalaşıyorlardı bende eşimi uyardım o da bnun üzerine bana bağırdı sen bana güvenmiyor musun benim telefonumun bile şifresi yoktur kardeşimle yaşıt kız falan dedi bende o gün bağırınca onunla konuşmadım özür diledi konu kapandı bugün hiç yapmam ama o uyurken telefonunu kurcaladım instagramdan o kızla konuşmalarına denk geldim çok fazla rahat konuşmalardı mesela kıza iyi gezmeler yazmış hikayesine o da bir kere de hep birlikte gezeriz demiş eşimde sen sevgilinle gez falan yazmış kız sevgilim yok demiş sonra biraz şakalaşmışlar işte sana kuaför bulalım sen saçlarına çok düşkünsün saçlarına çok güzel bakıyorsun falan gibi yazışmalar devam etmiş konuşmanın sonunda kız senin bu saatte işin yok mu demiş gece vakti eşimde yok hanım kovdu salonda yatıyorum rüyamda kızları sayıklıyormuşumda ne yapabilirim yazmış bu yazıyı görünce şok geçirdim böyle bir olay zaten olmadı ama sanki adam gitmiş kızın ağzını arar gibi ne diyeceğini yoklar gibi böyle laubali bir cümle kurmuş çok sinirlendim Whatsapp dan da yazıştıklarını buldum yine masum gibi görünen şakalaşmalar ama eşim mesajlaşmaları güvenlik kodu ile şifrelemiş bir kaç kez o da ekrana düşmüş kafam çok karıştı bir şey demedim ama düşünmekten uyumadım bilmiyorum bu aldatmaya girer mi girmez mi bu durum nasıl bir durum iki çocuğum var ama şu an tam bir şeyden emin olmadan tartışmakla elime ne geçer gerçekten bilmiyorum ama bunlarda benim hazmedebileceğim konuşmalar değil o yapıda biri değilim ailem hemen yakınımda oturuyor bana çok düşkünlerdir hep arkamdalar iyi bir mesleğim ve diplomam var işe ara verdim yani ayakları üstünde durabilirim eşimin ailesi de hemen alt katımdalar beni severler böyle bir olayı duysalar beni desteklerler çok uzun oldu ama çok mu abartıyorum normal mi yardımcı olun lütfen teşekkürler
Sizin adınıza çok üzüldüm. Maalesef masum bir şakalaşma gibi gelmedi banada. Eğer ciddi anlamda boşanmayı düşünmeyeceksiniz ailelere duyurmayın bence. Sizin aileniz eşinize karşı saygı ve sevgisini kaybeder, eşinizin ailesi de bir daha böyle bir şey olduğu takdirde sizi, daha önce zaten affettiğiniz için, pek ciddiye almayabilirler. Çocuklara duyurmadan, ciddi bir konuşma yapın eşinizle ve onun sesini bastırın. Siz değil o korksun. Pislik.

Merhaba arkadaşlar eşimle severek evlendik iki çocuğumuz var biri daha 50 günlük eşim normalde bana ve çocuklarına çok düşkündür 8 yıldır evliyiz ama daha hiç beni umursamadığını değersiz hissettirdiğini bilmem her konuda destektir ev işleri çocuklarla ilgili şeyler her şeye destek olur mesela ben bulaşık yıkarken o çocuğu banyo yaptırır veya ben ev süpürürken o çamaşır serer yani hep birlikte yaparız her şeyi bende ona destek olurum parasal konularda böyle bir evliliğim varken hiç beklemediğim bir durum oldu eşime çok güvenirim dışarı hayatı yoktur işten eve evden işe ama iş yerinde çalışan kadının bir kızı var eşimden 13 yaş küçük kızla bir kere denk geldik eşimle olan muhabbetinden hoşlanmadım çok fazla şakalaşıyorlardı bende eşimi uyardım o da bnun üzerine bana bağırdı sen bana güvenmiyor musun benim telefonumun bile şifresi yoktur kardeşimle yaşıt kız falan dedi bende o gün bağırınca onunla konuşmadım özür diledi konu kapandı bugün hiç yapmam ama o uyurken telefonunu kurcaladım instagramdan o kızla konuşmalarına denk geldim çok fazla rahat konuşmalardı mesela kıza iyi gezmeler yazmış hikayesine o da bir kere de hep birlikte gezeriz demiş eşimde sen sevgilinle gez falan yazmış kız sevgilim yok demiş sonra biraz şakalaşmışlar işte sana kuaför bulalım sen saçlarına çok düşkünsün saçlarına çok güzel bakıyorsun falan gibi yazışmalar devam etmiş konuşmanın sonunda kız senin bu saatte işin yok mu demiş gece vakti eşimde yok hanım kovdu salonda yatıyorum rüyamda kızları sayıklıyormuşumda ne yapabilirim yazmış bu yazıyı görünce şok geçirdim böyle bir olay zaten olmadı ama sanki adam gitmiş kızın ağzını arar gibi ne diyeceğini yoklar gibi böyle laubali bir cümle kurmuş çok sinirlendim Whatsapp dan da yazıştıklarını buldum yine masum gibi görünen şakalaşmalar ama eşim mesajlaşmaları güvenlik kodu ile şifrelemiş bir kaç kez o da ekrana düşmüş kafam çok karıştı bir şey demedim ama düşünmekten uyumadım bilmiyorum bu aldatmaya girer mi girmez mi bu durum nasıl bir durum iki çocuğum var ama şu an tam bir şeyden emin olmadan tartışmakla elime ne geçer gerçekten bilmiyorum ama bunlarda benim hazmedebileceğim konuşmalar değil o yapıda biri değilim ailem hemen yakınımda oturuyor bana çok düşkünlerdir hep arkamdalar iyi bir mesleğim ve diplomam var işe ara verdim yani ayakları üstünde durabilirim eşimin ailesi de hemen alt katımdalar beni severler böyle bir olayı duysalar beni desteklerler çok uzun oldu ama çok mu abartıyorum normal mi yardımcı olun lütfen teşekkürler
Adam aldatmak için iyi niyet taşlarını döşemiş.
Ya hiç bir şey yapmayıp sineye çekip kocanizin yanağına öpücük kondurup yaşayıp gideceksiniz .Ya bekleyip delil toplayıp dava açıp adamın donuna kadar alacaksınız.
Ya da hemen yuzlesip gemileri yakıp adamın bu işi toparlaması için evden kovacaksiniz.

Kesinlikle abartmıyorsunuz. Bu konuşmalar ne böyle ya hadsizler açık açık kıza yürümüş sevgilisi olup olmadığını öğrenmiş, kız da masum değil bence evli birine neden yok iyi gezmeler yazıyım yakın takılıp şakalar yapayım ekran görüntüsü alıp, ortalığı ayağa kaldırın 2 çocuk sahibi adam düştüğü durumlara bak. İnanamıyorum ya yazıklar olsun böylelerine. Siz ona 2 çocuk verin beyfendi uçkurunun peşine düşsün. Normal de yorum yapmam ama tutamadım kendimi kusura bakmayın ama sizde çok sakin kalmışsınız ve hala abartıyor muyum diye soruyorsunuz.

Destekler gibi yaparlar sonrasında yorgan gitti kavga bitti kimse adınızı anmaz oğullarını baş üstünde taşırlar + bir kadın şüphe ediyorsa o şüphe tek doğrudur resmen kıza yeşil ışık yakmış dua edin kız he dememiş de daha fena bir şey görmemişsiniz . Bu aldatmak mıdır bence aldatmaktır aranmış bildiğiniz
Aynen Hic desteklemiyorlar karsi tarafin ailesi 1 ay sonra gercek yüzleri cikiyor .bosaninca tek siniz konu sahibi böyle bilin

Aynen Hic desteklemiyorlar karsi tarafin ailesi 1 ay sonra gercek yüzleri cikiyor .bosaninca tek siniz konu sahibi böyle bilin
Aynen. Babaannem de sözde annemin yanındaydı ama boşandıktan sonra babamı evine alıp besledi. Sonra annemi aldattığı kadınla babamın nikahını tebrik etti.

Sanırım öyle yapmalıyım ama önce kendimi toparlayıp en güçlü halimle karşısına çıkmalıyım şu an çocuk için uyandım yanıma geldi yardıma ihtiyacın var mı diye konuşmak içimden gelmedi çok kırgın hissettim yok dedim ve gitti düşününce ne güzel bir yuva kurmuşuz Rabbim neyimizi eksik etmiş hamdolsun kolay kolayda gelmedik buralara gerçekten zor bir durummuş kendi de aslında kıskanç birindedir ben çirkin biri değilim bakımsız da değilim bir yere giderken bi erkek benimle muhattap olsun ki ben öyle asla kimseyle laubali konuşmam kolay kolay kimse gelip benimle şakalaşamaz yakın akrabam olmalı ona bile kıskançlık yapar komik kendi ne yapmış
Kimisine rahat batıyor. Sıcak sadık bir eş, mutlu huzurlu bir yuva kır dizini otur evinde. Erkek milleti bi sukretmeyi ogrenemedi. Yok illa başka çiçeklerden de bal alacak. Ya diğer kıza ne demeli? Evli barkli çoluk çocuklu adamla ne diye flortlesiyorsun? Dışarda bekar adam mı kalmadı? Nerden tutsan elinde kalıyor. Allah cümlesini bildiği gibi yapsın.

Bence buyuk bir kriz cikarin. Esinizin alenen yurumeye calisiyor sakalasma falan degil bu maalesef kizda masum degil terbiyesiz. Kizin annesine de mesajlari atip kiziniz utanmiyor mu evli barkli adamlarla flortlesmeye, metres mi olmak istiyor sizinde haberiniz var belli ki herkese , isyerindekilere rezil edecegim diye mutlaka bildirin hatta gidin rezilde edin!

Malesef esiniz araniyor hanim kovdu kizlari sayikliyormusum ne sacma laubali konusmalar kiz yuz verse olay ilerleyecek zaten kiz asildigini anlamiski senin baska isin yokmu demis cok uzucu bir durum cok iyi adamlarlada evli olsak bir sure sinra boyle seyler yasaniyor demekki kizdan hoslanmis araniyor sorsan bisey yapmayacaktim yapmadim der ama ciddi sekilde hesap sormalisiniz bi tutusmasi lazim yoksa baska seyler olabilir

çok mu abartıyorum normal mi yardımcı olun lütfen teşekkürler
Hayır hiç abartmıyorsunuz bence, adam gayet flört ediyor kızla.
Zaten bunu dile getirdiğinizde size parlaması da suçluluk hissettiğini açığa çıkarmış. "Sen bana güvenmiyor musun" cümlesi, textbook manipülasyon cümlesi.

Destekler gibi yaparlar sonrasında yorgan gitti kavga bitti kimse adınızı anmaz oğullarını baş üstünde taşırlar + bir kadın şüphe ediyorsa o şüphe tek doğrudur resmen kıza yeşil ışık yakmış dua edin kız he dememiş de daha fena bir şey görmemişsiniz . Bu aldatmak mıdır bence aldatmaktır aranmış bildiğiniz
Ama kız da cvp veriyor msjlara gayet de meyilli valla. Ve yakında he der.

Back
X