- 14 Haziran 2024
- 14
- -4
- 24
-
- Konu Sahibi nesrinhjmv
Kocam bana dokunmuyor 7 aydır evliyiz evliliğin ilk gününden beri ben zorlamasam benimle birlikte olmaya asla yeltenmedi hatta genelde reddediyor ayda 1 filan zar zor oluyordu. Şimdi ise ben onu istemiyorum ve sorun bendeymiş gibi davranıyor sizce sorun benmiyim
E öyle olur muKocam bana dokunmuyor 7 aydır evliyiz evliliğin ilk gününden beri ben zorlamasam benimle birlikte olmaya asla yeltenmedi hatta genelde reddediyor ayda 1 filan zar zor oluyordu. Şimdi ise ben onu istemiyorum ve sorun bendeymiş gibi davranıyor sizce sorun benmiyim
Yeni evlenen bir erkek istemiyor ise problem vardır, normal standartlarda bir isteği yokturKocam bana dokunmuyor 7 aydır evliyiz evliliğin ilk gününden beri ben zorlamasam benimle birlikte olmaya asla yeltenmedi hatta genelde reddediyor ayda 1 filan zar zor oluyordu. Şimdi ise ben onu istemiyorum ve sorun bendeymiş gibi davranıyor sizce sorun benmiyim
Bir çok kez denedim her seferinde reddetti dedim tazminat filan tek kuruş istemem dedim katiyen hayır diyorİstemiyorsanız boşanın.
Çocuk gibi kaçmanın ne anlamı var.
Evet Bir erkekle aldattı elimde kanit var boşanmıyor3 dakika önce buna benzer konuda eşim başka erkekle aldatmış beni diyorsun şimdi böyle koku aciyorsun ve halen kocam eşim diyorsun
Özellikle buna benzer konulari araştırıyorum ayrıca ne diye hitap edeceğimi şaşırdım konu anlaşılsın diye kocam diye yazdım ayrıca beni aldattığını dün sabah öğrendim yetim olduğum için gidecek yerim yok yine o evde kalıyorum o adam çalışmadığı için 7 aydır evi ben gecindiriyordum o yüzden gidip bi otelde kalicak param yok yoksa çoktan çekip gitmiştim resmen evine hizmetçi cebinde finansal köle olmam için almış beni şimdi farkediyorum3 dakika önce buna benzer konuda eşim başka erkekle aldatmış beni diyorsun şimdi böyle koku aciyorsun ve halen kocam eşim diyorsun
neden bir problemimi var yani karşılıklı konuşmadan çözemezsiniz seninde bu tavrın normal bence
evi çalışıp siz geçindiriyorsanız adamı kovun evden, aldatmış da zaten. aldatılmışsınız, ama kocam istemiyor artık ben de istemiyorum telaşına düşmüşsünüz. gailesizce geliyor bana böyle konular yaÖzellikle buna benzer konulari araştırıyorum ayrıca ne diye hitap edeceğimi şaşırdım konu anlaşılsın diye kocam diye yazdım ayrıca beni aldattığını dün sabah öğrendim yetim olduğum için gidecek yerim yok yine o evde kalıyorum o adam çalışmadığı için 7 aydır evi ben gecindiriyordum o yüzden gidip bi otelde kalicak param yok yoksa çoktan çekip gitmiştim resmen evine hizmetçi cebinde finansal köle olmam için almış beni şimdi farkediyorum
Ben yazdığım yazıyı guncelleyecektim ama program o kadar karışıkki daha çözemedim bugün açtım kocam beni bir erkekle aldattığını yakaladım dunyam başıma yıkıldı açıkçası boşanmak isteyince de benim abarttigimi düzeleceğini aslinda o çocukla özellikle ben yakalayım nasıl tepki vereceğimi ölçmek için gerçek yüzümü görmek için yazıştigi hakkında palavaralar sıktı ama karşılıklı boşalmışlar arayarak görüntülü bide eşim işten geldi sakın yazma diye mesaj atmış. Ben akşama kadar eve ekmek girsin dihe çalışıyorum o beni evde gönlünü kizlarla erkeklerle karşılıklı hoş ederek gününü geçiriyor kesinlikle eve tek kuruş katkısı yok bide üstüne bugüne kadar hep beni ittiYeni evlilikte kesinlikle normal değil bu kadar az istemesi. İlk evlendiğimiz yıllar günde ikiyi üçü dördü istiyor olması lazım. Sorun siz değilsiniz açık açık konuşun asıl sorun kendisi. Kadına nasıl yaklaşmaları gerektiğini bile bilmiyorlar. Bir kadını sürekli reddedersen onu beğenmediğini istemediğini düşünür ve ilişkiden soğur doğal olarak. Neden bilmiyorum ama eş kişisinin bunu istemesi tatlı tatlı zorlaması benim daha çok hoşuma gidiyor özgüvenime iyi geliyor. Açıkça neden böyle olduğuyla ilgili güzel bir açıklama isteyin. Sizi soktuğu psikolojiden ancak kendisi çıkartabilir.
neden evlenip senin hayatını mahvetmiş aptalErkeklere ilgi duyduğunu öğrendim dün
Sen ne anlatıyorsun şu an ya ? Hele elinde kanıt varsa git adliyeye direkt aç boşanma davasını ya da bir avukat bul. En azıdnan sırtından insin asalak parazit. Senin de buraya gelip şimdi de ben istemiyorum yazman aşşşırı saçma ama neyse şaşkınlığına veriyorum erkekle aldatılmayı beklemezsin çünkü kolay kolay. Git kurtul şu asalaktan.Ben yazdığım yazıyı guncelleyecektim ama program o kadar karışıkki daha çözemedim bugün açtım kocam beni bir erkekle aldattığını yakaladım dunyam başıma yıkıldı açıkçası boşanmak isteyince de benim abarttigimi düzeleceğini aslinda o çocukla özellikle ben yakalayım nasıl tepki vereceğimi ölçmek için gerçek yüzümü görmek için yazıştigi hakkında palavaralar sıktı ama karşılıklı boşalmışlar arayarak görüntülü bide eşim işten geldi sakın yazma diye mesaj atmış. Ben akşama kadar eve ekmek girsin dihe çalışıyorum o beni evde gönlünü kizlarla erkeklerle karşılıklı hoş ederek gününü geçiriyor kesinlikle eve tek kuruş katkısı yok bide üstüne bugüne kadar hep beni itti
Daha detaylı açıklama yaptım şimdievi çalışıp siz geçindiriyorsanız adamı kovun evden, aldatmış da zaten. aldatılmışsınız, ama kocam istemiyor artık ben de istemiyorum telaşına düşmüşsünüz. gailesizce geliyor bana böyle uygulamayi
Ben dun sabahtan beri iyo değilim ne yapacagimi sasirdim iyi değilim çok güçlü ilaçlar içtim kime komusucam bilemedim ve bu uygulama karşıma çıktı şimdi indirdim ve ilk defa kullaniyom ya var üstümde bir afallamış halSen ne anlatıyorsun şu an ya ? Hele elinde kanıt varsa git adliyeye direkt aç boşanma davasını ya da bir avukat bul. En azıdnan sırtından insin asalak parazit. Senin de buraya gelip şimdi de ben istemiyorum yazman aşşşırı saçma ama neyse şaşkınlığına veriyorum erkekle aldatılmayı beklemezsin çünkü kolay kolay. Git kurtul şu asalaktan.
Yeni evlilikte kesinlikle normal değil bu kadar az istemesi. İlk evlendiğimiz yıllar günde ikiyi üçü dördü istiyor olması lazım. Sorun siz değilsiniz açık açık konuşun asıl sorun kendisi. Kadına nasıl yaklaşmaları gerektiğini bile bilmiyorlar. Bir kadını sürekli reddedersen onu beğenmediğini istemediğini düşünür ve ilişkiden soğur doğal olarak. Neden bilmiyorum ama eş kişisinin bunu istemesi tatlı tatlı zorlaması benim daha çok hoşuma gidiyor özgüvenime iyi geliyor. Açıkça neden böyle olduğuyla ilgili güzel bir açıklama isteyin. Sizi soktuğu psikolojiden ancak kendisi çıkartabilir.
Neyini araştırıyorsun ? Adam gay seni hizmetçi diye almış. Hem de bana bakıyor ohh mis. Adamın yerinde olsam ben de boşanmak istemem ama sizin durum farklı böyle bir konuyla kanıtla gidersen zaten kolayca boşarlar. Soru sorulacak araştırılacak ay cinsellik istemiyorum denecek hiçbir durum yok bu ilişkide. S* çekip gitmen gerekiyor.Özellikle buna benzer konulari araştırıyorum ayrıca ne diye hitap edeceğimi şaşırdım konu anlaşılsın diye kocam diye yazdım ayrıca beni aldattığını dün sabah öğrendim yetim olduğum için gidecek yerim yok yine o evde kalıyorum o adam çalışmadığı için 7 aydır evi ben gecindiriyordum o yüzden gidip bi otelde kalicak param yok yoksa çoktan çekip gitmiştim resmen evine hizmetçi cebinde finansal köle olmam için almış beni şimdi farkediyorum
Derdim sineye çekmek olsa kadinlardan yardım istemem kırıp dizimi susup otururum evimde kimemüracat edecem bilmiyorum dün bir avukatla konuştum ben yabancı uyruklu olduğum için o benden boşanmayı reddederse geçersiz kalırmış öyle dediboşanmıyor ne demek ya? boşanmam diyorsa çekişmeli boşanılır. tazminatı da paşa paşa öder. e her boku yesin, o boşanmak istemiyor diye siz de sineye çekin, sonra da neden daha az sevişiyoruz diye soruşturun. mşl
Avukatla konuştum yabancı uyruklu olduğum için o beni boşanmayı reddederse geçersiz kalırmış öyle dedi ne kadar doğru bilemiyorum dedim deport yesemde raziyim giderim ülkeme sıkıntı yok dedim bayramdan sonra bakariz detaylı konuşuruz diye kapattı konuyu bide evlenmeyi ben istemedim kesinlikle reddettim aşırı manipülatif insan olduğu için aklımı çeldi şimdi da acı çekiyorum ne güzel okulumh okuyup gidecektim diş hekimj olacaktım kandim hayatımı mahvettimNeyini araştırıyorsun ? Adam gay seni hizmetçi diye almış. Hem de bana bakıyor ohh mis. Adamın yerinde olsam ben de boşanmak istemem ama sizin durum farklı böyle bir konuyla kanıtla gidersen zaten kolayca boşarlar. Soru sorulacak araştırılacak ay cinsellik istemiyorum denecek hiçbir durum yok bu ilişkide. S* çekip gitmen gerekiyor.