- 26 Eylül 2023
- 760
- 945
- 23
Benim fikir verdiğimi sandıbi denesene be. bakalım kadından erkeğe gidince nasıl oluyor. ve sen yaparken sana ne hissettiriyor
Suan o durumu yasıyorumBiz de yaptık böyle bir şey ama yazışarak değil, tanışmıyor gibi sohbet ederek; "Ama hanfendi evliyim ben, karımı da seviyorum" diyen beyime "Olsun ben de evliyim, bi şey olmaz" deyince tabii bi çirkinleştik orada.
(Ne şaşırıyonuz, öz kocam ayol ahashs beyimi beyimle nasıl aldatabilirim?)
Kabul ettin miaz önce kahve teklif etti ahh bileydim yazardım efsane güzel cevap :)
Öf seninki yine kibar, benimki başka yerlere çağırdı engellicem şimdiKabul ettin mibenimkiside buluşma teklif etti
Benimkisinin niyeti ciddiymişÖf seninki yine kibar, benimki başka yerlere çağırdı engellicem şimdi
Bizde hiç ciddiyet yok, sıfırBenimkisinin niyeti ciddiymişama ben ciddi dusumedigimi cevremden olumsuz evlilik ornekleri evlilikten saguttugunu (çaktırmadan laf sokma)soyledim
anahtarını evde bırakmış zalım. hala da yazıyor. şimdi wp dan ben yatıyom anahtarın var mı desem asıl kişi olarak. al işte çıkmaza girdi.ama uykum var yaKabul ettin mibenimkiside buluşma teklif etti
Ya ben eşimi sinir etmeye oynadığım için çirkinleşiyorum böyle sohbetlerimizde. Genellikle beyimin benden iffetini korumaya çalıştığı hale geliyor muhabbet.Suan o durumu yasıyorumbu gecelik bekarmış yarın benle evliymiş
Kız fantaziyi boşver laf almaya bakYa ben eşimi sinir etmeye oynadığım için çirkinleşiyorum böyle sohbetlerimizde. Genellikle beyimin benden iffetini korumaya çalıştığı hale geliyor muhabbet.
Aranız neden bozuk peki? Eşiniz ne gibi bir hata yaptı? Normal bir yetişkin gibi karşınıza gelip açıklama yapsa, konuşsa daha iyi olur tabi. Reenkarnasyondan girmiş olaya , sonra belki uzaylılardan ufodan falan bahseder. Yusuf Güneyi mi takip ediyor eşinizMerhaba kızlar. Kocam şuan bana messenger dan hiç tanımadığı biriymişim gibi yazıyor. Bir haftadır aramız bozuk. Hatalarını telafi edip, düzeltmek yerine reenkarnasyona inanır mısın diye bi mesaj atıp beni tanımaya çalışıyor? Kafayı yiycem acil destek rica ediyorum. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Korkuyorum. Destek olabilecek kimsem yok. Yeni açtım hesabı size yazmak için
Nasıl laf alayım, ne lafı anlamadım? Yazışmıyorum ki şu an beyimle.Kız fantaziyi boşver laf almaya bak
Yazıstıgını sandım her insanın içinden gecirip esine soylemek isteyipte soyleyemedikleri vardır hani altttan girip usttten cıkıp agzından almak gibi laflarNasıl laf alayım, ne lafı anlamadım? Yazışmıyorum ki şu an beyimle.
Söylemek isteyip de söyleyemediğim bi şey olmadı hiç, ne istiyorsam söylemişimdir zaten şimdiye kadar. Bazen uğraşacağım tutar. Fantezi bile değil, can sıkıntısından sataşmak işte.Yazıstıgını sandım her insanın içinden gecirip esine soylemek isteyipte soyleyemedikleri vardır hani altttan girip usttten cıkıp agzından almak gibi laflar
Nereye çağırdı acabaaÖf seninki yine kibar, benimki başka yerlere çağırdı engellicem şimdi
Onu anca adamla ben bilirizNereye çağırdı acabaa
Otele cagırmıstırOnu anca adamla ben biliriz
Kendisine mutluluğun formülü sorulmuş dayı vol 2Onu anca adamla ben biliriz
Tam olarak bunu düşünerek cevap yazmıştım hahahahaKendisine mutluluğun formülü sorulmuş dayı vol 2
Kiz merak ettim mesaj disinda nasil sana ? Yenek yerkeb otururken ?? 24 saat mesajlasmiyosundur herhaldeMerhaba kızlar. Kocam şuan bana messenger dan hiç tanımadığı biriymişim gibi yazıyor. Bir haftadır aramız bozuk. Hatalarını telafi edip, düzeltmek yerine reenkarnasyona inanır mısın diye bi mesaj atıp beni tanımaya çalışıyor? Kafayı yiycem acil destek rica ediyorum. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Korkuyorum. Destek olabilecek kimsem yok. Yeni açtım hesabı size yazmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?