Kocam aramızı düzeltmek için yeni tanışmış gibi yapıyor

bi denesene be. bakalım kadından erkeğe gidince nasıl oluyor. ve sen yaparken sana ne hissettiriyor
Benim fikir verdiğimi sandı arkadaslık teklifinde esim bulundu dünden razıymış beni benle aldatmaya tovbeler olsun burnuma kotu kokular gelmeye başladı

Suan o durumu yasıyorum bu gecelik bekarmış yarın benle evliymiş

Aranız neden bozuk peki? Eşiniz ne gibi bir hata yaptı? Normal bir yetişkin gibi karşınıza gelip açıklama yapsa, konuşsa daha iyi olur tabi. Reenkarnasyondan girmiş olaya , sonra belki uzaylılardan ufodan falan bahseder. Yusuf Güneyi mi takip ediyor eşiniz

Nasıl laf alayım, ne lafı anlamadım? Yazışmıyorum ki şu an beyimle.
Yazıstıgını sandım her insanın içinden gecirip esine soylemek isteyipte soyleyemedikleri vardır hani altttan girip usttten cıkıp agzından almak gibi laflar

Yazıstıgını sandım her insanın içinden gecirip esine soylemek isteyipte soyleyemedikleri vardır hani altttan girip usttten cıkıp agzından almak gibi laflar
Söylemek isteyip de söyleyemediğim bi şey olmadı hiç, ne istiyorsam söylemişimdir zaten şimdiye kadar. Bazen uğraşacağım tutar. Fantezi bile değil, can sıkıntısından sataşmak işte.

Son düzenleme:
Kiz merak ettim mesaj disinda nasil sana ? Yenek yerkeb otururken ?? 24 saat mesajlasmiyosundur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…