hah işte bu korkuDeli deli işler bende korkardımaile terapisti ödev gibi verse neyse yani hani baştan başlayın vs gibi
Kendimden ,benim eşimde tel de kendince romantik şeyler yazar ben bitsede gitse modunda olurum.Romantik kelimeler,mıç mıç ilişki kadını değilim.Odunda değilim tâbieveeet.nerden anladıın
bi noktadan sonra gitmez. Hayır ben bakkala gittim. Öncesinde tartıştık biraz. Sonra geldim adam evde yoktu. mesaj atmış biraz hava alcam diye. ok dedim. sonra bi baktım bu mesajlarBence sizde uyum sağlayın bakalım sonuç nerelere kadar gidecek . Kasmayın ve devam ettirin derim
biz de 3. yıldönümünde yaptik ayni günü canlandirdik, ayni kiyafetleri giydik, ayni yerlere gidip ayni sohbetleri ettik. hic duymamisim gibi dinledim sordum falan ezbere bildigim hikayeleriAa biz bir kere sevişirken yapmıştık güzel oluyor
siz de romantizm varmış da biz tartıştık bacım. ben bakkala çıktım geldim adam yok. mevzu bu.biz de 3. yıldönümünde yaptik ayni günü canlandirdik, ayni kiyafetleri giydik, ayni yerlere gidip ayni sohbetleri ettik. hic duymamisim gibi dinledim sordum falan ezbere bildigim hikayeleriama cok ilginc bir sekilde sonlandi. anladik ki o ilk buluşmada bazi seyler farkli gitse gayet iki arkadaş olarak takılacakmisiz
herkese tavsiye ediyorum ya bence guzel bir aktivite. insan bazi seyleri sorguluyor.
doğru tespiitKendimden ,benim eşimde tel de kendince romantik şeyler yazar ben bitsede gitse modunda olurum.Romantik kelimeler,mıç mıç ilişki kadını değilim.Odunda değilim tâbi
O zaman hiç hoş değil kesinlikle amacın ne diye sorunca ne cevap verdibi noktadan sonra gitmez. Hayır ben bakkala gittim. Öncesinde tartıştık biraz. Sonra geldim adam evde yoktu. mesaj atmış biraz hava alcam diye. ok dedim. sonra bi baktım bu mesajlar
tam yazdım wp tan. Sonra dedim ulen acaba iyi bişi mi yapmaya çalışıyor. ben mi anlamıyorum. kafam karıştı. ona kısa cevaplar verirken burda hesap açtım size yazdımben böyle bir şeyle kar
O zaman hiç hoş değil kesinlikle amacın ne diye sorunca ne cevap verdi
Yüz yüze iletişim kurun bunları telefonda mesajda konuşarak halletmeyin bencetam yazdım wp tan. Sonra dedim ulen acaba iyi bişi mi yapmaya çalışıyor. ben mi anlamıyorum. kafam karıştı. ona kısa cevaplar verirken burda hesap açtım size yazdım
hee ben onu o arkadasa cevap olarak yazdım.siz de romantizm varmış da biz tartıştık bacım. ben bakkala çıktım geldim adam yok. mevzu bu.
Kocam da anca kavga çıkarsın boyu devrilesice falan desene yaaz önce kahve teklif etti ahh bileydim yazardım efsane güzel cevap :)
Reenkarnasyona inanıyor musun yazacaksınız işte, enişte öyle yapmışSeninki nasıl konuya giriş yaptı nasıl oldu acıklar mısın suan aklımda hicbir fikir yok nasıl giriş yapsam
Uzun zamandır yorumlarınıza denk geliyorum hayat felsefesiniz konuşma tarzınız bilgi hazinenizin mi mssallahı varhee ben onu o arkadasa cevap olarak yazdım.
sizin esinkisi cok sacma ya. bir filmde aynisi vardi. ucleme before sunrise / before sunset/ before midnight diye film serisi var. 10 yilda bir yeni film geliyor ilkinde 20lerindeydiler ikincisinde 30larinda. son film midnightta da 40larinda. büyük bir kavga ediyorlar kadin evden cikiyor sahilde bir yere oturuyor. adam da sanki yeni tanismis gibi yanina geliyor, o ülkeye yeni gelmis bir yabanci gibi laf atiyor, masasina oturuyor falan - kur yapiyor kadina güldürmeye calisiyor barisiyorlar. esin de filmlerden bunu öğrenmiş ama yol yordam bilmeden cat diye girmis konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?