• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam aramızı düzeltmek için yeni tanışmış gibi yapıyor

Sonia06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
20
32
3
34
Merhaba kızlar. Kocam şuan bana messenger dan hiç tanımadığı biriymişim gibi yazıyor. Bir haftadır aramız bozuk. Hatalarını telafi edip, düzeltmek yerine reenkarnasyona inanır mısın diye bi mesaj atıp beni tanımaya çalışıyor? Kafayı yiycem acil destek rica ediyorum. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Korkuyorum. Destek olabilecek kimsem yok. Yeni açtım hesabı size yazmak için

Deli deli işler bende korkardım😄 aile terapisti ödev gibi verse neyse yani hani baştan başlayın vs gibi

Merhaba kızlar. Kocam şuan bana messenger dan hiç tanımadığı biriymişim gibi yazıyor. Bir haftadır aramız bozuk. Hatalarını telafi edip, düzeltmek yerine reenkarnasyona inanır mısın diye bi mesaj atıp beni tanımaya çalışıyor? Kafayı yiycem acil destek rica ediyorum. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Korkuyorum. Destek olabilecek kimsem yok. Yeni açtım hesabı size yazmak için
Reenkarnasyon ne alaka? Kocanız ölmüş olabilir 🤔

Kız bu erkeklerin kafasında beyin yok bence 😀 benim de eşimin böyle deli deli huyları var . Sanki o kavga gürültüyü biz yasamamiz adam kakarakikirk.
Sen de yeniden başla akışa uy elbet yine kusersiniz 😂

Kocanız kafayı yemiş olabilir mi? Çiftler yataktan önce merhaba tanisiyomuyuz diye cilvelesir sizinki reenkarnasyon dan girmiş tuhaf bir fantazi ,bu işin sonu " sizi yıllar öncesinden tanıyor gibiyime evrilirse sıkıntı yok.Astral seyahat,3. göz konularına derin dalış olurs geçmiş olsun....

Neye korkuyorsun anlayamadim, adam yeni tanismis gibi yapip flort etmek istiyor arayi duzeltmek icin. Adam gibi ozur dileyip iletisim kursa daha iyi olurdu tabi. Sacmaliklar ugrasmak istemiyorum, yetiskin gibi gel ozur dile hatani telafi et sonra da engelle gitsin
Kız reenkarnasyon ne? Hayır onu da realkarnosyon yazmış ama buna takılmıyoruz tabi . Engelle gitsin yorumuna bayıldım. Sağlıklı olan konuşup çözmek değil mi ya? Şu an sırf hevesi kırılmasın diye tek kelimelik cevaplarla katılmaya çalışıyorum ama valla saçmaa

Oğlak burcusun degil mi??????
Kız reenkarnasyon ne? Hayır onu da realkarnosyon yazmış ama buna takılmıyoruz tabi . Engelle gitsin yorumuna bayıldım. Sağlıklı olan konuşup çözmek değil mi ya? Şu an sırf hevesi kırılmasın diye tek kelimelik cevaplarla katılmaya çalışıyorum ama valla saçmaa

Back