Kocam anneme küfür etti ne yapacağım ?

siriuss1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
9
-10
26
Arkadaşlar ben kocamla kavga ettim kavga ettiğim gece sinirle annemin evine gittim.
Biraz kafamı dinlemek için aslında amacım ayrılmak değildi Sonra olaylar sarpa sardı anneme küfür etti bağırdı çağırdı o şimdi özür diliyor pişman evine gel diyor ama ben anneme küfür ettiği için annemi de çiğneyemiyorum annemde gidersem cenazeme bile gelme dedi çok arada kaldım ortam nasıl düzelir ? ( 1 yıllık evliyim çocuğum yok)

1 yıllık evlisin, çocuğun yok. Ne işin var seni evden çıkartacak kadar kızdıran, seni koruyan annene küfür eden adamla? Bu kadar mı erkek meraklisisin?
Koş git hamile kal, "çocuğum için katlaniyorum, yavrum babasız kalmasın diye" der ağlarsın, bu hayatı çekmeye bahanen olur

yani anneme küfür eden biriyle devam etmezdim ben açıkcası. bir daha bayramda seyranda nasıl bakacak annenin yüzüne? demek ki adamın kontrolü yok. yarın bir gün yine eder. affetmek hiçbir sorunu çözmez bu zamana kadarki tecrübelerime göre. yani siz affettiniz diye bu adam değişmez. aksine bu tavrı devam eder

Eşinizin yaptığını asla doğru bulmuyorum kimse benim aileme değik küfür kötü söz söyleyemez. Ben nasıl saygı duyuyorsam oda duyacak. Bu kolay kolay unutulacak bir durum değil. Onu siz kendi aranızda ne şekilde halledersiniz bilemeyiz inşallah hayırlısı nasıl olacaksa o şekilde sonuçlanır durumunuz.
Yanlız Ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Çünki gerçekten bu kafayı anlamıyorum eşler tartışır her evlilikte var gerçekten ama niye eşimle tartışınca aileme söyleyeyim niye gideyim kafamda da kalbimde de evliliğimi bitirdiysem giderim evet. Ama onun dışında ben niye gideyim yada herşeyi anlatayım ki insanlar niye üzülsün üçgün sonra barışacağım adamla. peki benim annem babam unutur mu bu yaşananları içlerinde hep kalır benim kızımı üzdü benim kızım mutsuz diye... aynı şekilde eşimde benimle her problemini tartışmasını ailesine annesine anlatsa kayınvalidem oğlumu üzüyor üzdü deyip cephe alacak ondan sonra topla toplayabilirsen aileler yüz göz olacak ondan sonrası zaten yuvarlanarak geliyor. Yapmayın genel olarak söylüyorum. Allah korusun sizi aldatmıyorsa evine bakmamazlık etmiyorsa dönüp sözmüyorsa vs hemen ailelerimize yetiştirmeyelim yazık gerçekten ben anne babam için üzülürüm ya kıyamam ki içleri içlerini yer. Hele evi terk edip gitmek ne bilim boşanıyorum demek benim için.

Hay maşallah 1 senede gelinen duruma bak benim kocam 9 senedir annemi çekiyor onun yerine bazen ben ediyorum küfürü(yüzüne değil tabi ) .. adam hala annedir yapmayalim etmeyelim modunda takiliyor kızma ben idare ederim sorun değil diyor haklı olmasına rağmen .. akıllıca davraniyor o sinirle kufur etse ortam bozulacak iş büyüyecek ben her turlu arayi duzeltirim ama el kızı yada el adamı düzeltemez sorun yasamadiysak eşim aileme karşı sükunetini korudugu icindir ve bir erkeğin kv sine kufur etmesi berbat bir durum

Kayinpederim alkolluyken bana agza alinmayacak kuffurler etti konu ben değildim bile kendi eşiyle tartışıyprdu o esnada peyniri yere döktü diye o kafayla sarmış sarmalamış bana girişti evine ayagimi sokmam deyip cikali 3 sene olldu yalvarsa özürler dilese ne çare herkes yerini bilsin olmaz artk sizin iş zor keske gitmeseydiniz sinirle annenize biçak kemige dayanmadan buyuklere bisey anlatilmaz

Anneme küfür eden adamı boşarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…