Kocam Ailesine çok düskün

yabani123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
19
-2
1
34
Selam arkadaşlar, ben 2 yillik evliyim yurtdisinda yasiyorum Eşim türkiyeden geldi. Cok uzatmak istemiyorum aslinda eşimle cok mutlu huzurlu bir evliligim olabilirdi diye düsünüyorum fakat Eşim ailesine (türkiyede yasiyolar) cok düskün hergün arayip konusuyolar ona takilmiyorum ama en son balayinda tatile gittik maddi durumumuz cok iyi degil, her sene köye gitmek istiyor ailesini görmeye ama oraya gidince tatile gidemiyorum 2 yil oldu burda da benim ailemle beraberiz yanliz kalamiyoruz cok bunaldim. Kac kez konustum önceligini bize ver ailene degil diye ama agzini bicak acmiyo dinliyor ve susuyor her defasinda artik kafamda bosanmaya kadar düsünüyorum. Siz ne yapardiniz yerimde olsaniz?

hem ailesini görmeye hemde ardindan tatile gücümüz yetmiyor simdiye kadar hep köye gittik bikez de olsa sadece basbasa kalalim istiyorum sorunum ailesiyle falan degil ki
Sizin başbaşa tatil yapmanız, eşinizin anne babasını bir YIL görmemesi demek yani... Türkiye'den eş seçerken düşündüğünüz neydi tam olarak, yurdum erkeği malum da...

Hic yorum yapmasaniz daha az kirici olurdu ve eger kadinsaniz keske biraz anlamaya calisip oyle yorum yapsaydiniz yinede tskler
Anladık zaten merak etmeyin. İlk mesajda ailem burda yalnız kalamıyoruzdan 6 ay Türkiye'delere döndü olay. Kayın ailenin hiç katkısı olmaması hatta sizden beklemesi de cabası. Sizin derdiniz ailesi yüzünden eşinizi cezalandırmak gibi görünüyor buradan bakınca.

Köyden kız alıcam diyen tipler gibi köyden damat almışsın kızım tutmamış sanki🙄🙄 Ailesi bunlarda euro var diye sizden para da bekliyordur kesin. Şunu anlayamadım yalnız eş ne iş yapıyor, köyde ne kadar harcıyirsunuz, neden tatile para kalmıyor? Ben sizi haklı buldum varsa yoksa köy köy köy insan bayar. Tatili yaparsınız sonra da kocan köyüne gider biter köye neden dunyanın parasını döküyor🙄

Selam arkadaşlar, ben 2 yillik evliyim yurtdisinda yasiyorum Eşim türkiyeden geldi. Cok uzatmak istemiyorum aslinda eşimle cok mutlu huzurlu bir evliligim olabilirdi diye düsünüyorum fakat Eşim ailesine (türkiyede yasiyolar) cok düskün hergün arayip konusuyolar ona takilmiyorum ama en son balayinda tatile gittik maddi durumumuz cok iyi degil, her sene köye gitmek istiyor ailesini görmeye ama oraya gidince tatile gidemiyorum 2 yil oldu burda da benim ailemle beraberiz yanliz kalamiyoruz cok bunaldim. Kac kez konustum önceligini bize ver ailene degil diye ama agzini bicak acmiyo dinliyor ve susuyor her defasinda artik kafamda bosanmaya kadar düsünüyorum. Siz ne yapardiniz yerimde olsaniz?
Tatile turkiyeye gitmeyin planlamayi ona gore yapin. Izinlerinizde elbet ailesini ziyarete gelin doysun ailesine. Resmi tatillerde haftasonu ile birlestirip turkiye harici biryerr tatile gidin

Tatile turkiyeye gitmeyin planlamayi ona gore yapin. Izinlerinizde elbet ailesini ziyarete gelin doysun ailesine. Resmi tatillerde haftasonu ile birlestirip turkiye harici biryerr tatile gidin
Bende bundan bahsetmek istedim tam olarak mümkün olmuyor direk ve tek hedef ailesine yönelik oluyor ve ailesini zaten ziyarete gidiyoruz gitmiyoruz degil. Önüne de gecmiyorum tabiki gorecek

Köyden kız alıcam diyen tipler gibi köyden damat almışsın kızım tutmamış sanki🙄🙄 Ailesi bunlarda euro var diye sizden para da bekliyordur kesin. Şunu anlayamadım yalnız eş ne iş yapıyor, köyde ne kadar harcıyirsunuz, neden tatile para kalmıyor? Ben sizi haklı buldum varsa yoksa köy köy köy insan bayar. Tatili yaparsınız sonra da kocan köyüne gider biter köye neden dunyanın parasını döküyor🙄
Cok sükür beni anlayan bir kisi cikti Allah razi olsun. Eşim burda cok düsük maaş aliyor ve ben suan saglik sorunlardan dolayi calisamiyorum. Tek Maas geciniyoruz köye para dayanmiyor cunku yemege alisverise nereye gitsek biz ödememiz gerekiyor ailesini eli cebe gitmiyor halinle para kalmiyo araba kiralamakti Benzin yeme icme alisveris vs.

Iste sorunda orda Plan yapamiyoruz bizim ayri tatile cikabilmemiz icin hem ora hem ora olmuyo köye gidince hepsi orda bitiyo zaten ve bu yil zaten gitti gördü ailesini

Bir şey soracağım. Eşimizin telefonda konuştuğunu nereden biliyorsunuz? Sizin yanınızda mı konuşuyor? Biz de ailelerden uzağız. Eşim ailesi ile konuştu mu konuşmadı mı hiç bilgim olmaz. Arada selamlarını söylemese konuştuklarını anlamam o derece takip etmiyorum yani.
Isten eve gelir gelmez ilk zamanlarda hemen nefes almadan ailesini arardi bana hal hatir sormadan. Ama normal karsiladim tabiki aricak özlüyor sonucta. Sonra dedimki eve gelince once benimle iki cümle konusalim sonra cay icerken ararsan ara yine dedim sandi ki konusmasini istemiyorum bazen ben evden cikinca ariyordu rahatsiz oldugmu sandigi icin ama oyle degil aslinda once beni görsün yine ailesini arasin istedim tek yanlis mı?

Cok sükür beni anlayan bir kisi cikti Allah razi olsun. Eşim burda cok düsük maaş aliyor ve ben suan saglik sorunlardan dolayi calisamiyorum. Tek Maas geciniyoruz köye para dayanmiyor cunku yemege alisverise nereye gitsek biz ödememiz gerekiyor ailesini eli cebe gitmiyor halinle para kalmiyo araba kiralamakti Benzin yeme icme alisveris vs.

Sizin oralardan hazır işi gücü olan yok muydu kızım bunu nerden buldun aldın hem parasız hem köysever :bicak:

Esiniz ve siz çalışıyor musunuz? Yoksa tum geciminizi sizin aileniz mi sağlıyor?

Turkiye'den damat ithal edince ne olmasini bekliyordunuz ki? Adam ailesini mi silsin?
Eşim calisiyo ben saglik durumu nedeniyle suan calisamiyorum. Biz kendimiz cok sükür geciniyoruz tek Maas ile o yuzden de her ikisine gucumuz yetmiyor cubku ailesini yanina gidince onlarin masraflarini da biz ödüyoruz

Adam senede bir kere Anne babasını görmesin ne güzel iş. Tatil yapmak istiyorsanız siz de girin bir işe çalışın. Kendiniz ailenizin yanında oturmuşsunuz rahat rahat eşinize gelince yok tatil lazım. Empati hiç yok. Ben de ailemden uzaktayım, her gün tlfnla konuşurum tabi ki, her senede gider 1 2 ay kalırım yanlarında. Buna saçma sapan sebeplerle karşı gelecek insanı it deyip kapıma bağlamam.
Bu sizin düsünceniz yinede tesekkürler yorum icin benim sorunum tam olarak yansimadi bir cogunuza ifade edemedim kendimi. Ayrica ailemle bir yasamiyoruz herkesin ayri evi var kendi ailem de 6 ay boyunca türkiyede kaynanamlarin yaninda zaten yani empati var merak etmeyin

Bu sizin düsünceniz yinede tesekkürler yorum icin benim sorunum tam olarak yansimadi bir cogunuza ifade edemedim kendimi. Ayrica ailemle bir yasamiyoruz herkesin ayri evi var kendi ailem de 6 ay boyunca türkiyede kaynanamlarin yaninda zaten yani empati var merak etmeyin
Sizin aileniz gidip kaynananizla mi yasiyor?

Back
X