Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba...fatoşcum senin adına sevindim ama bana kalırsa hemen atlama derim bi güzel mesaja..nacizane fikrim..
napalım kelebek adamların açlıktan bi yerleri sistem dışı:))) mesaj atma devri bitti bir ay boyunca,insafsız olmayalım:)
canım sadece tek bi mesaj değil.. sen sadece onu gördün sanırım.. ayrıca fatoşta kendini toparlayıp konuşmayı düşünüyor
istanbulda canım. sen?
kızlar merhaba...fatoşcum senin adına sevindim ama bana kalırsa hemen atlama derim bi güzel mesaja..nacizane fikrim..
ben almanyada yasiyorum ama eger esimle barisirsam istanbulda yasayacagim
nereyi daha çok seviyosun peki?
Kizlar dun ki konuyu okudum gul gul gul katildim
dunku meshur mevzu j
japon fafengi nedir yaa bi turlu anlamadimm merakk ettimm
ogrenmem lazimm
kızlar ben bır konuda sizlere danışmak istiyorum. Topiği takip ediyorum benim derdime derman da çıksa çıksa siizden çıkar diye düşündüm.
Gelelim meseleye;
ben nişanlıyım uzunca bi süredir.Çok kötü günler geçirdim yakın zamanda. Annemi kaybettım 3 ay oldu. Babamı uzun zaman önce kaybetmıştım zaten. neyse maddi ve manevi zor gunler geçiriyoruz nişanlımla..
Benim sıkıntım ise şu nişanlımla ilgili..
Çok konuşuyor ve boş konuşuyor. laf olsun diye.. bazen çok komik duruma düşüyor yanii. Niyetı kötü değil, bızım ev çok kasvetlıdır neşe olsun diye yapıyor. Ama ben çok sinir oluyorum.. Düşüncesizce konuşuyor. Konuşmak için yaniii. Birde çok gülüyorr ben ise cciddi seviyorum..
Birileri yanımızda olunca çok konuşuyor.. bişrazda muhalefet olmayı seviyor. sırf muhalaefet olmak için saçmalıyor bazen..
Çoğu zaman gerçekten öyle düşünmediği birşeyi kendi de inanmadığı bişeyi laf olsun diye söylüyor..
Sizce bu durum düzelir mii ? düzelirse nasılll? ben psikolojık destek de alması taraftarıyım... ne yapmalıyımm?
benimde ona karşı hareketlerim çok iyi sayılmaz.
Süerekli emir vererek konuşuyor musum,aşşagılayıcı konuşuyormuşum.. Bi tatlı dilime hasretmiş.. İşte böyle kızlarr çok üzülüyorum bu durumaaaa.
Günaydınnnnn:)))
Çok kalamıcamm kocişim beni Gölbaşına götürüyor,Gölbaşı Parkı var burada süperrr bi yer..
Serin,Doğal,Tertemiz mis gibi hava,Aşk dolu huzur dolu....:)
hemen resmini ekliyorum merak edenlere...
öptüm sizii:)
Eki Görüntüle 469818 Eki Görüntüle 469821 Eki Görüntüle 469823
kızlar ben bır konuda sizlere danışmak istiyorum. Topiği takip ediyorum benim derdime derman da çıksa çıksa siizden çıkar diye düşündüm.
Gelelim meseleye;
ben nişanlıyım uzunca bi süredir.Çok kötü günler geçirdim yakın zamanda. Annemi kaybettım 3 ay oldu. Babamı uzun zaman önce kaybetmıştım zaten. neyse maddi ve manevi zor gunler geçiriyoruz nişanlımla..
Benim sıkıntım ise şu nişanlımla ilgili..
Çok konuşuyor ve boş konuşuyor. laf olsun diye.. bazen çok komik duruma düşüyor yanii. Niyetı kötü değil, bızım ev çok kasvetlıdır neşe olsun diye yapıyor. Ama ben çok sinir oluyorum.. Düşüncesizce konuşuyor. Konuşmak için yaniii. Birde çok gülüyorr ben ise cciddi seviyorum..
Birileri yanımızda olunca çok konuşuyor.. bişrazda muhalefet olmayı seviyor. sırf muhalaefet olmak için saçmalıyor bazen..
Çoğu zaman gerçekten öyle düşünmediği birşeyi kendi de inanmadığı bişeyi laf olsun diye söylüyor..
Sizce bu durum düzelir mii ? düzelirse nasılll? ben psikolojık destek de alması taraftarıyım... ne yapmalıyımm?
benimde ona karşı hareketlerim çok iyi sayılmaz.
Süerekli emir vererek konuşuyor musum,aşşagılayıcı konuşuyormuşum.. Bi tatlı dilime hasretmiş.. İşte böyle kızlarr çok üzülüyorum bu durumaaaa.
Günaydınnnnn:)))
Çok kalamıcamm kocişim beni Gölbaşına götürüyor,Gölbaşı Parkı var burada süperrr bi yer..
Serin,Doğal,Tertemiz mis gibi hava,Aşk dolu huzur dolu....:)
hemen resmini ekliyorum merak edenlere...
öptüm sizii:)
Eki Görüntüle 469818 Eki Görüntüle 469821 Eki Görüntüle 469823