- 21 Şubat 2012
- 2.253
- 14
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende üzüldüm de, durduk yere ayrılmamıştır eminim. Daha iyi annelk yapar şüphesiz
Sen kaç yaşındasın canım?
24 yasindayim canim
ben olayım dedim emme sen gitmişsinyeşim bak +18 e girince nasıl çoğalıyor altta güzide üyelerimiz
bir de konuya dahil olsalar
yasdık ya kuzumokuya okuya bitiremediler şu konuyu yazmaya gelince cimri davranıyorlar ama olmaz ki böyle
nedense ben ayvan gibi yedim beaaBence su ve diğer içtiğimiz sıvılar şişirdi bizi ve kesti, yiyemedim bende
Bende 21 yaşındayım 4 yaşında oğlum var
Bende 21 yaşındayım 4 yaşında oğlum var
allah bagislasin canim
Amin canım sağolasın. yeni ayrılmışsınız barışma ihtimaliniz var mı? yoksa tamamen bitti mi?
bende bi bilsem karar veremiyorum.....
Çok ciddi bi sebep mi canım? aldatma falan :26:
yok yok öle bir sebebden degildi konum var canim istersende yazabilirim tekrar ama ordan oku istersen
bosandigim esimin ailesi beni rahat birakmiyor... bu konunda mı yazıyor canım?
evet canim o konuda isler karisik benim eski esim ilk bebegi istemedi bosandik simdi pisman oldugunu sölüyor bende kendisine güvenemiyorum...
Ne kadar zamanlık evliydiniz ki canım?
2009 da evlendik canim
Şuan hamile olduğun bebeğimi istemedi eşin? mantıklı sebepleri yokmuydu kendince? belki kendini daha baba olmaya hazır hissetmiyodur.. öyle bişey mi?
evet canim bu bebegi istemedi.. ben bunu sebeb görmüyorum o ya cocuk ya ben dedi bende kararimi verdim