- 17 Ocak 2012
- 2.443
- 1.744
Benim başıma geldi Hiç zamanı değildi halbuki
zaten hiç zamanı değilken gelir istemesek gelmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim başıma geldi Hiç zamanı değildi halbuki
konu almış başını gidiyor heee okuyanlar çoğalmış
günaydın bu arada herkese gelmişken selam veriyim
benim eşimde dün akşam televizyonu flnkapattı benimle konuşurken...
sonra çok iyi davranınca korkmuş garip sanki normalde kötü davranıyomuşum gibi...
başarıya ulaştı benimde taktiğim...
"korkuyorum valla kuzuya çevirdin beni" diyo...
hatta kızkardeşim kuzenim tatile gidecekler benide çağırdılar söyleyememiştim eşime nasılsa izin vermez diye...
ona bile izin verdi...
Bak kelebek burada ne yazmışlar,dün edindiğim bilgilerdin biride şu
her erkek evinde huzur arar ve her erkek uysal kadın sever....
bunu unutmuyoruz........
trip yapmak surat asmak bağırmak öfke nöbetleri geçirmek bizi iğrenç yapıyor..tabi adam ağzımızın içine bakmaz..ruhunu alacaz lan adamın..ondan sonrada bedenini
ve köle edecez köleeeeeeeeee
eee tatlı dilli kadınsın sen yaparsın
Bak kelebek burada ne yazmışlar,
aynennnn bak ınsan ısteyınce romantık olabılıyo dedım sendende beklerım derken konu aldı yürüdü,bisey yapıyosun kafama kakıyosunvay vay vay mumlu müzikli demek....
güzellllllllll...
güzelde sabah bozuldu galiba büyü...
kızlar bi seksi kafanızdan çıkartın laa..többee töbeee
bugün herkes kocasının kalbini fethedecek..ruhuna sahip olacak..yavaş yavaş ilerleyeceğiz taktiklerimizde birinci kattan 5.kata fırlamanın alemi yok..zirveye yavaş yavaş emin adımlarla çıkacağız..şimdi binanın temellerini tamir etme zamanı..
bugün kimse güler yüzünü eksik etmeyecek ve dünkü gibi yine herşeye iyi tarafından bakıyoruz ve kolay kolay sinirlenmiyoruz..trip yok surat asmak yok..
haaa bu arada cıvımakta yok....ona göre hatunlar...
planlı hareket edecez..hemen kucağa atlamayın lennn
dün edindiğim bilgilerdin biride şu
her erkek evinde huzur arar ve her erkek uysal kadın sever....
bunu unutmuyoruz........
trip yapmak surat asmak bağırmak öfke nöbetleri geçirmek bizi iğrenç yapıyor..tabi adam ağzımızın içine bakmaz..ruhunu alacaz lan adamın..ondan sonrada bedenini
ve köle edecez köleeeeeeeeee
sonra çok iyi davranınca korkmuş garip sanki normalde kötü davranıyomuşum gibi...
hatta kızkardeşim kuzenim tatile gidecekler benide çağırdılar söyleyememiştim eşime nasılsa izin vermez diye...
ona bile izin verdi...
ona bile izin verdi...
Günaydın tatlı dilli hanımlar :119:
erkek sevgili kız sevgiliyi öpmüş ama.abartmış o da......
yok yok sen iyi gidiyosun adam hemen uyum sagladı günahını alma,öhöömmm teşekkür ederim efemmm...
şimdilik en denyo koca benim ki galiba hemen yedi...
bi de odun diyodum adama...
kimler kocaya günaydın mesajı çekti kocalara güzel bişeyler söyleyin yazında adam da güne iyi başlasın..
ne yazalım..banada söyleyin bende yazcam..bugünden itibaren bende başlıyorum ama kusura bakmayın seks taktiklerini ben sonra uygulucam..ben kaleyi içten fethedicem..
temeller sağlam olmazsa bazı kırıklıklar varsa seks adına yapılan bazı görsellikler adamın hoşuna gider ama bu geçicidir..showdur sadece..ertesi günü şıp diye geçmez kırgınlıklar ..
ama ilişki güzelse huzur varsa işte ozaman sekste yapılan taktikler uçurur adamı..napıyormuşuz önce ruhunu kalbini sonra bedenini..
yavaş yavaş anasını satayım .....ooohhh sefam olsun..biz bu işi başaracaz kızlar ve adamlar dibimizden ayrılmıcak..hadi bakalım bismillah..
söyleyin hatunlar ne yazayım herifime....
herkes güzel bi mesaj çeksin kocalara..
erkek sevgili kız sevgiliyi öpmüş ama.
tersi olsa, onun yeri de ayrı deniz deme öyle:)
erkek ruhu yüceltildikçe yüceltir.