Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende iyi davranmıyorum sayılır agresifim ben cabuk sinirlenebılıyorum ama benımkındekı sabır kımsede yok anca işim düşerse sırnaşıyorum
ayni bendeki durum,sinirlenince ben baya sinirlenip kirici olabiliyorum.
nerede ise on gündür bende konuşmuyorum o yüzden şuan atamam ama o konuştuğunda surat asmamaya karar verdim bu akşam :):) bakalım
süperrrrrr......
inşallah başka arası bozuk olanlarda düzeltir...
bende aradım az önce "şekerim niye aramadın bu gün beni sesini duymadım ya günüm kötü geçiyo fln" dedim...
o da "sen niye gidip salonda yattın gece bi de trip atıyon bana" dedi...
ben bunu çoooktaaaaaannn unutmuştummm gece salona gittiğimi dokunmuş paşaya...
bende dedim ki "çünkü horluyodun bende dayanamadım daha fazla..."
o da dedi ki "iyi o zaman artık herkes kendi odasında yatacak..."
"iyide zaten evde 1 tane yatak odası var" dedim..
"o da diyo ki "tamam işte herkes orda yatacak..."
haftaya iş yoğunluğu azalıyomuş o zaman çoook konuşacakmış benimle...
bi de dayım bunu aramış yarın onunla buluşak diyo....
sonra kapattık...
tavşan dağa küsmüş valla...
horlamasaydı o da canım..
aynı evin içinde 10 gün küslük zor olmuyor mu ya
bayanlar kocaları aradıkmı ? yada güzel mesaj çeken filan olmadımı ? geri dönülşeri nasıl oldu...
aradım biraz önce kocamı,akşama ne yemek yapacağımı anlattım,sonra seni özledim dedim.söylemezdin böyle şeyler dedi mutlu oldum dedi.bende çok istiyorum evimin içi,nde huzur olsun ama çok çabuk sinirleniyorum ben,keşke böyle olmasam.Annemle konuştum geçen gün o da güler yüzlü ol diyor.Ama artık gerçekten çabalıycam.
aradım biraz önce kocamı,akşama ne yemek yapacağımı anlattım,sonra seni özledim dedim.söylemezdin böyle şeyler dedi mutlu oldum dedi.bende çok istiyorum evimin içi,nde huzur olsun ama çok çabuk sinirleniyorum ben,keşke böyle olmasam.Annemle konuştum geçen gün o da güler yüzlü ol diyor.Ama artık gerçekten çabalıycam.
hem kalbini kırıyorum hemde eşyalarını yine hızımı alamıyorum elime ne gecerse fırlatıyorum ama benı en cok sinirlendıren tarafı ben evin içinde kükrerken onun bana karsılık vermemesı biraz cevap verse kavga etsem rahatlasam yok yapmıyo
aynı evin içinde 10 gün küslük zor olmuyor mu ya
zor tabi ama bendeki inat heralde adama da yazık ama üzmesin oda beni nerede ise ilk defa bu kadar uzun durduk ama bitirmeyi niyetledim
nerede ise on gündür bende konuşmuyorum o yüzden şuan atamam ama o konuştuğunda surat asmamaya karar verdim bu akşam :):) bakalım
bende varım bugünden itibaren gelişmeleri yazarım iyi düşünmüşsün kelebekim
eğer çokta büyük sorununuz yoksa..kocana bi mesaj çek..
Tutuklayıp kırsalar kalemimi! Elimle yazarım seni sevdiğimi!
Ben... özledim seni..