- 23 Eylül 2010
- 364
- 6
çok fena bu ekşiciler 2 sene önce saldırmışlardı hattta ne videolar koymuşlardı varyaaaa evlere şenlikkkk
Bacım bu topicten haberleri olursa yarın cirit atarlar kk da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok fena bu ekşiciler 2 sene önce saldırmışlardı hattta ne videolar koymuşlardı varyaaaa evlere şenlikkkk
Evet tatlım böyle iyi oldu.
Bu arada hamile misin?
yok değilim canım keşke olsam
Eşim cevap vermeyince "akşama odun al gel bari onunla oturayım" dedim ayyy kıyamam kocama yaa o çalışcam diye uğraşıyo benim aklım nerdeee bu gidişle 3. çocuğu da yapıcam ben
yok canım keşke olsam
bendemi mesaj atsam acaba,gerci yurtdisindan yeni dondu,iki gundur,her gece icraat oldu ve artik hevesim yok,yaaa kizlar benim libidom cok dusuk yaaa.bi yolunu bilen varmi bu kahrolasicayi yukseltmeniiiiiinnnn....
bir fikri olan,ne yesem ne icsem libidom tavan yapar aceeeeeeeeeeeppppp??????????????YARDIIIIIIMMMM.
kucak dansı mıohoooo o yillar oncasinin sorusuydu
kisin kucak dansi soran vardi bi konuda.....
ay siz çok yaşayın emi çatliicam gülmektenasagıdakı mesajlardan anlıyoruzkı odun koca işve cilve anlamıyo :)
ben :kocacım nbr
koca:acım susuzum ve kosturuyorum
ben: sen gel ben senı doyururum
koca: nasıl doyurucaksın bebegım
ben:kocam nasıl ısterse oyle doyururum her turlu doyururum
kocaatates kızartması kola ve kunefe
haaay allahım yaaa benımkının kalbıne gıden yol gercekten mıdesınden gecıyo
bal+pekmez+arı poleni...
Eşim kullanıyo sperm kalitesini yükseltmek için..
Tecrübe edilmiştir...
bu azimle o da olur anammmm....
ne güzel bak eğlene eğlene bekliyosun nazlı bebişini...
O zaman inşallah hamile kalırsın en kısa zamanda. O eşsiz duyguyu yaşarsın
kucak dansı mı
Ay onu ben sormuştum sanki ya ne olduğunu bilmiyordum ama yazmışlardı merak etmiştim
kucak dansı mı
Ay onu ben sormuştum sanki ya ne olduğunu bilmiyordum ama yazmışlardı merak etmiştim
ben yapma sahsen..yapanda kolay gelsin....
ben yapma sahsen..yapanda kolay gelsin....
Ben bekarım da ondan birileri yazdıkça merak ediyorum o ne bu ne Ama hala bilmiyorum valla kucak dansını hatırlıyorum açmıştım bir video da izleyememiştim günah diye, ben daha normal bir şey sanıyordum Neyse artık
yaa biz de erkeklerin aklı şeyinde derdik,ne kadar da fesatmışız:))) adamcağız işinde aşında:))))
Bacım bu topicten haberleri olursa yarın cirit atarlar kk da