Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mecburuz tatlım 6 ay sabredecek nasıl olacaksa
dr yasakladı '''eşimin tepkisi'''aynen şu şekil nediyo lan bu adam52:
yırtılmıyor canım,benimkiler hala sağlam:))))
ay karnıma ağrı girdi yaa
niye öyle dedin kıs biraz şuh olsana
tecrübeyle sabit
hardsex yapanlara dayanmaz belki
sus kıs
artık siz elossa'yla yazışırsınız
sen de senin topicte paylaşırsın
niye öyle dedin kıs biraz şuh olsana
pek güldüm bunlara bende nişanlıyım tahmin edersiniz biraz biraz harekete geçiyoruz ama benimki resmen odun ya geçen mayıs ayı gibi onlara gittiğimde kaynanamla beraber yemek yerken masanın altından ayağımla dokundum bi ürktü filan sonra durdu yere baktı ayağına neden çorap giymedin üşütcen dedi yaaaaa
kibar kibar şekerim...
nazik olsun biraz acele yok...
Ne diyo lan bu adam
canım hem herşey ilişkiye girmek değil ki madem doktor yasakladı o zaman hamilelik süresini daha farklı yakınlaşmalarla geçirirsiniz sizde
diye diye taşıttıracan konuyuyok ben almiyim bu muhabbet beni asiyor
elossa uzgunum ama yuzde 99 tasinacak bu konu
Tam şuh olabilecek kişiyi buldun he ben kim şuh olmak kim
al tabiii geç bile kalmışsınnnnAlayım o zaman bende
nema problema hayatım,konu sahibi ben değilim
misafir olarak geldim ama çıkamıyorum kaldım:)))
nema problema hayatım,konu sahibi ben değilim
misafir olarak geldim ama çıkamıyorum kaldım:)))
nema problema hayatım,konu sahibi ben değilimyok ben almiyim bu muhabbet beni asiyor
elossa uzgunum ama yuzde 99 tasinacak bu konu
pek güldüm bunlara bende nişanlıyım tahmin edersiniz biraz biraz harekete geçiyoruz ama benimki resmen odun ya geçen mayıs ayı gibi onlara gittiğimde kaynanamla beraber yemek yerken masanın altından ayağımla dokundum bi ürktü filan sonra durdu yere baktı ayağına neden çorap giymedin üşütcen dedi yaaaaa
başa gelince orjinal fikirler de üretiyo insanNasıl ki mesela :26: İleride bize de lazım olur belkim
Yaaaa konu nedir birturlu anlamadim...tek anladigim sey file corabi .... Kk nin cilveli kadinlari banada anlatin.....