- 28 Mart 2020
- 21.295
- 64.553
- Konu Sahibi minikmucizem22
Ondan midemiz bulanmadigini kim söylüyor? Hepsi linç edildi.Oyle birseymi dedim ne kadar seviyorsunuz ters cevap vermeyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan midemiz bulanmadigini kim söylüyor? Hepsi linç edildi.Oyle birseymi dedim ne kadar seviyorsunuz ters cevap vermeyi
Biri bi şey der de s.çarlar diye korkuyorum.
Kız çiş saçma şey mi tabi midemi bulanacakOyle birseymi dedim ne kadar seviyorsunuz ters cevap vermeyi
Rabbim acisini gostermesin hamilesin. Evlat hasreti cekmek nasl bilseydin emin ol bu espirini yapmazdinn yazik sizee gercektenElf gözlerimiz çişinizdeki beta hcg yi göremedi ya kusura bakmayın.
Testte ciss ? Az cok pp baktmdaa guya sende istyorsun bebek ama yazikki kadin kadini anlamiomusKız çiş saçma şey mi tabi midemi bulanacak
Eğer bilgileriniz doğruysa 21 yaşındasınız. Taş catlasa 1 yıllık evlisinizdir. Bu kadar stres yapmayın.Rabbim acisini gostermesin hamilesin. Evlat hasreti cekmek nasl bilseydin emin ol bu espirini yapmazdinn yazik sizee gercekten
Kız doğurdum ben profilime bakmaya gerek yok. Bak altta yazıyo kaç günlük olduğu. Bebek isterken de iğrençlesmedim, saçmalamadım bin şükür. Böyle bi kadını da anlamak istemem.Testte ciss ? Az cok pp baktmdaa guya sende istyorsun bebek ama yazikki kadin kadini anlamiomus
Sacmaliosun suan bunun nesi igrenc be duyanda neyi atmisim sanacak salakmisinKız doğurdum ben profilime bakmaya gerek yok. Bak altta yazıyo kaç günlük olduğu. Bebek isterken de iğrençlesmedim, saçmalamadım bin şükür. Böyle bi kadını da anlamak istemem.
Rabbim acisini gostermez insallah ne diyim.Sacmaliosun suan bunun nesi igrenc be duyanda neyi atmisim sanacak salakmisin
Kız daha neyi atacan acabaa?Sacmaliosun suan bunun nesi igrenc be duyanda neyi atmisim sanacak salakmisin
Ay tm istedigin gibi dusunnKız daha neyi atacan acabaa?
EvetBen önce test yaptım test silik çıktı ondan sonra çamaşır suyu ile denedim köpürdü hamile miyim çok istiyorumda