- 31 Ağustos 2021
- 136
- 18
- 24
- Konu Sahibi minikmucizem22
Haha bugun merakimdan çamaşir suyu ile gebelik ogrenmeyi denedim ve hic birsey anlamadm once kopurdu sonra yavastan gitti kopuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burada her şeyin fotoğrafını atar oldular artık biliyosunÇişin fotoğrafını niye atıyosunuz? Kafayı mı yediniz?
Biri bi şey der de s.çarlar diye korkuyorum.burada her şeyin fotoğrafını atar oldular artık biliyosun
Yanls ben inandgimi soylemedim denedik sadece bnada sacma geldigi icin denedim zaten komik zaten demi5 tl eczanede trendyolda toplu alımda daha ucuz bi gebelik testi alamadınız mı hem bu cişin asidikliğiyle alakalı esinize de deneyin o da köpürecektir nasıl inanıyorsunuz böyle seylere
Denemiş oldugunuz inandıgınız anlamına geliyorYanls ben inandgimi soylemedim denedik sadece bnada sacma geldigi icin denedim zaten komik zaten demi
Oyle birseymi dedim ne kadar seviyorsunuz ters cevap vermeyiResimden çiş analizi mi yapalım istiyorsunuz. Gidin bir test alın . Bir yasima daha girdim
Biri bi şey der de s.çarlar diye
aynen cikti millet akintisini atar mideniz bulanmaz sacma sapan seylerden mideniz bulanir ne diyimTestlerin suyu mu cikti?
Hihi tamDenemiş oldugunuz inandıgınız anlamına geliyor
Atmanizin başka bir amacı yok ki ama .neden attınız pekiOyle birseymi dedim ne kadar seviyorsunuz ters cevap vermeyi
Evet cok komikYanls ben inandgimi soylemedim denedik sadece bnada sacma geldigi icin denedim zaten komik zaten demi