Doğuma Hazırlık Kocaelinde Kadın Doğum Doktorları ve Hastanelerin Doğum Fiyatları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
41.591
141.631
Eveeeet Kocaelinde kadın doğum doktoru arayışındayım . İzmit / Gölcük te .
Medicalpark İzmit , Konak Kocaeli , Konak Aile Tıp Gölcük .... özellikle bu hastanelerde .
Ve KADIN doktor arıyorum .
Senelerdir burada oturuyorum .... dr ların bir kısmını tanıyorum , Numan Bey .. Ahmet Bey ... Erkan Bey önerilecek ... ama dediğim gibi doktorumun Kadın olmasını tercih ediyorum .

Şu ana kadar ki kontrollerimi Funda Ulay da yaptım , Gölcük Aile tıpta . Kendisinden çok memnundum , enerjisi ve pozitifliği ile ... ama hele ki şu an ki gebelik psikolojimde hakkında hep olumsuz eleştiriler duymak beni başka dr arayışına yöneltti.

Aynı hastanede Dr. Emel Bilici varmış ... hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim .

Bir de genel olarak Kocaelinde 2017 de özellikle doğum yapanlar , doğum ücretleri hakkında ne ödedikleri ile ilgili bilgi verirse sevinirim .

teşekkürler şimdiden ...

Merhaba canım..Emel Hanıma gidiyordum ben de hamileyken.Ama Bebegimin kalbi durdu 11 haftalikken kürtaj oldum.Belki hatirlarsin haziran 2018 annelerindeydim.Emel Hanım birçok doktora göre bayağı iyi..Aile konak golcukte normal doğum 1700müş.Sezeryan 1900..

Merhaba canım..Emel Hanıma gidiyordum ben de hamileyken.Ama Bebegimin kalbi durdu 11 haftalikken kürtaj oldum.Belki hatirlarsin haziran 2018 annelerindeydim.Emel Hanım birçok doktora göre bayağı iyi..Aile konak golcukte normal doğum 1700müş.Sezeryan 1900..

hatırlamaz mıyım canım :KK68: hatta benimle beraber ağladı yazmıştın . aklımda hepsi .
funda dan kesin vazgeçtim canım , o yüzden sordum .
Emel hanım burada yeni , hakkında çok bilgi yok ... benim için hemen sezeryana yönlendirmeye çalışmasın önceliğim bu .
fiyat bilgileri için de teşekkürler canım gittiğimde sormadım hep unuttum , telden de bilgi vermediler

sen nasılsın ?:KK19:

hatırlamaz mıyım canım :KK68: hatta benimle beraber ağladı yazmıştın . aklımda hepsi .
funda dan kesin vazgeçtim canım , o yüzden sordum .
Emel hanım burada yeni , hakkında çok bilgi yok ... benim için hemen sezeryana yönlendirmeye çalışmasın önceliğim bu .
fiyat bilgileri için de teşekkürler canım gittiğimde sormadım hep unuttum , telden de bilgi vermediler

sen nasılsın ?:KK19:
.
Sağol canım.Ben kürtaj için dogumhanedeyken 2 gündür orda doğum için bulunan bir bayan vardı.Doktoru emel hanimdi.Sonuna kadar normal doğumu beklemişler yani.En sonunda kadın kendisi Sezeryan isteyince başka çare de kalmayınca Sezeryan yaptı emel hanım.Yani normal doğumdan yana bence .Ben kürtaj odasına girerken o bebek vardı kucağında doktorun..Bana gelince..nasıl olayım canım idare etmeye çalışıyorum iste..Allah sizin yardımcınız olsun canım:KK200::KK15:

.
Sağol canım.Ben kürtaj için dogumhanedeyken 2 gündür orda doğum için bulunan bir bayan vardı.Doktoru emel hanimdi.Sonuna kadar normal doğumu beklemişler yani.En sonunda kadın kendisi Sezeryan isteyince başka çare de kalmayınca Sezeryan yaptı emel hanım.Yani normal doğumdan yana bence .Ben kürtaj odasına girerken o bebek vardı kucağında doktorun..Bana gelince..nasıl olayım canım idare etmeye çalışıyorum iste..Allah sizin yardımcınız olsun canım:KK200::KK15:

sağolasın canım ... salı günü ilk randevumu alıp gittim Emel Hanıma ..devam edeceğim kendisi ile ...

:KK200:

Valla ben de çok özel doktor gezdim ama Derince araştırmada doğurdum normal Doğum mis gibi :) özel odan var refakatçin var yanında bebek hep gözünün önünde. mükemmel ebe ve doktor denk geldi bana ebe ve ben başbaşa doğurduk doğduğu gibi karnıma koydu bebeğimi ebe sürekli benimle konuştu her yaptığını anlattı :) hemen emzirmeye geçtim. Ama sonra servise geçiyorsun orası ı ı :KK70: 3anne 3bebek 3 refakatçi bir odada :KK70: ama iyi ki orda yaptım şimdi Doğuma vereceğim en az 1700 lirayı bebeğime harcıyorum mis gibi :)

X