• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaelinde Burun Estetiği Olanlar...

Evnl4134

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
9
0
16
35
Merhaba; ben burun estetiği yaptırmak istiyorum. Kocaeli'nde önerebileceğiniz iyi bir estetik doktoru var mı acaba? bir de 2017 yılı için fiyat ortalaması ne çok merak ediyorum... Üniversite hastanesine yarın randevu aldım gideceğim ama devletten mi almalıydım bilmedim.

Son düzenleme:
Kardeşim Zübeyir Örter e ameliyat oldu ve çok memnun.Başta çok korkmustuk ameliyat öncesi sonuç ne olacak diye..Ama sukur çok güzel oldu.5000tlye oldu özel hastanede.Göz altlarina da yağ dolgusu yaptı burun şekli güzel dursun diye.
DrZübeyirorter yazın instagrama çıkıyor..

Ben burun estetiğimi devlet hastanesinde olmayi dusunuyorum 5000 tl ve uzeri veremem malesef öğrenciyim anca 2500 tl verebilirim acaba bildiginiz devlet hastanesinde iyi bir doktor var mi?

Zübeyir örtere ameliyat olan var mi acaba cok acil lütfennn. Hastalariyla nasil ilgileniyor ve kendi klinik gibi biseyi var sanirim ameliyat sonrasi 1 gece kaliyoruz degil mi. Hemsireler falan buz koyma konusunda ilgileniyor mu. Hastane ortami eski gibi mi lüks gibi mi lütfen cevap verinnn cok acilll

Zübeyir örtere ameliyat olan var mi acaba cok acil lütfennn. Hastalariyla nasil ilgileniyor ve kendi klinik gibi biseyi var sanirim ameliyat sonrasi 1 gece kaliyoruz degil mi. Hemsireler falan buz koyma konusunda ilgileniyor mu. Hastane ortami eski gibi mi lüks gibi mi lütfen cevap verinnn cok acilll

Hangi doktora randevu aldınız kocaeli üniversitesinde
Şuanda kimden aldığımı hatırlamıyorum ancak görüştüğüm doktor 5-6 bin tuttuğunu söyledi. bana saçma geldi. o zaman özelde yaptırırım diye düşündüm. şimdi zübeyir örteri araştırıyorum.

Şuanda kimden aldığımı hatırlamıyorum ancak görüştüğüm doktor 5-6 bin tuttuğunu söyledi. bana saçma geldi. o zaman özelde yaptırırım diye düşündüm. şimdi zübeyir örteri araştırıyorum.
Ben de kocaeli Universitesin de dr murat sahinle konusmustum 5000 tl dedi pahali geldi.

Ben zubeyir beye olucam ameliyat. Bir kadinla konustum zubeyir beye olmus ameliyat ve kesinlikle tavsiye ederim dedi. Hic agrisi olmamis ve guzel ilgilendigini soyledi.

13 eylülde turgut yüceye oldum ameliyat. Şuan bile çok memnunum ben. Tek sorun burun tıkanıklığı nasıl geçer yada ne zaman geçecek bilmiyorum.

13 eylülde turgut yüceye oldum ameliyat. Şuan bile çok memnunum ben. Tek sorun burun tıkanıklığı nasıl geçer yada ne zaman geçecek bilmiyorum.
Merhaba,
Çok geçmiş olsun
Bende perşembe ameliyat olucam turgut beye,ölüyorum heyecandann :olamaz:
Süreç nasıldı,hastaneden filan memnun kaldınız mı?
Burun tıkanıklığı 3-4 gün burundan nefes alamazsın 15 güne bişey kalmaz diye bilgi verdi bana ama ,
Acil şifalar dilerim size de

Back