C crean Guru Kayıtlı Üye 10 Ekim 2011 112 9 26 Ocak 2012 Konu Sahibi crean #1 merhaba benim alerjim var ama kocaelinde bu tedaviyi neresi yapıyor bilmiyorum yada buraya yakın yaptuıran ve memnun kalanlar yardımcı olabilirmi
merhaba benim alerjim var ama kocaelinde bu tedaviyi neresi yapıyor bilmiyorum yada buraya yakın yaptuıran ve memnun kalanlar yardımcı olabilirmi
yatukyarim Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2008 152 0 46 26 Ocak 2012 Konu Sahibi crean #2 Üniversitede olabilir alerji testi.Benim oğlumunda astım alerjisi var üniversite hastanesine gidiyoruz.
Üniversitede olabilir alerji testi.Benim oğlumunda astım alerjisi var üniversite hastanesine gidiyoruz.
C crean Guru Kayıtlı Üye 10 Ekim 2011 112 9 26 Ocak 2012 Konu Sahibi crean #3 aa bunu duyduğuma çok sevindim bir doktor baan bu konunun uzmanının 2 sene önce başka yere gittiğini ve orada tedavi olmadığını söylemişti ama ilk işim yarın aramak olucak kulak burun boğaz doktorları bana bu işin uzmanı olmadığını düşüncesindeyim
aa bunu duyduğuma çok sevindim bir doktor baan bu konunun uzmanının 2 sene önce başka yere gittiğini ve orada tedavi olmadığını söylemişti ama ilk işim yarın aramak olucak kulak burun boğaz doktorları bana bu işin uzmanı olmadığını düşüncesindeyim