16000 miBen ilgi dinçoka bu hafta burun estetiği oldum. Ara tatilde de meme büyütme olmayı düşünüyorum. 16000 fiyat aldım
İlsun aka suan akademi hastahanesinde gorev yapiyor bildigim kadari ile kkendimuaynesinde verdigifiyat ile akademide verdigi fiyat degisiyormu acabaSakarya’da ilsun akadan da fiyat aldım o da 18000 gibi bir şey söyledi.
Kendi kliniği Sakarya’da. Ameliyatlarını İzmit’te yapıyor. Biraz da isim yaptı. Fiyatı diğer yerlere göre yüksek olabilir. Siz de fiyat alırsanız paylaşın buradanİlsun aka suan akademi hastahanesinde gorev yapiyor bildigim kadari ile kkendimuaynesinde verdigifiyat ile akademide verdigi fiyat degisiyormu acaba
Tam üstüne geldim galiba bugün 19. Günüm canım meme ameliyatı oldum ben deMerhaba arkadaşlar kocaelinde meme büyütme amelyati, protes, silikon vb gibi operasyonlar geçiren var mı varsa bana yardımcı olabilir misiniz bende buyutmek istiyorum yok denilecek sekpinde göğüslerim 2 cocugum var ikisinide emzirdim.cok piskolojik olarak kendimi kotu hissediyorum lutfen bu konu hakkında bana yardimci olurmusunuz fiyat nedir yapan varsa yazabilirmi cok ihtiyacim var bilgilerinize
KocaelideTam üstüne geldim galiba bugün 19. Günüm canım meme ameliyatı oldum ben de
Beni bilgilendirirmisiniz nerde yaptiniz ne kadara nasil.gecti memnunmusunuz?Tam üstüne geldim galiba bugün 19. Günüm canım meme ameliyatı oldum ben de
Bende çok kısa zamanda yaptıracağım banada bilgi verir misiniz memnun musunuz hangi doktor yaptı?Mesaj atıyorum canım
Siz doktor falan arastirdinizmi fiyat ne dediler size ben daha fiyat alamadim kimseden yuz yuze gorusmem gerekiyormus fiyat bilgisi icinBende çok kısa zamanda yaptıracağım banada bilgi verir misiniz memnun musunuz hangi doktor yaptı?
Bana da bilgi verirseniz çok sevinirim geçmiş olsun tekrarMesaj atıyorum canım
Hangi doktor acabaBen ilgi dinçoka bu hafta burun estetiği oldum. Ara tatilde de meme büyütme olmayı düşünüyorum. 16000 fiyat aldım
Kaç cc için aldınız ve burnunuzu kaç bine yaptırdınız acaba bende ilgi hanımda estetik operasyonu olmayı düşünüyorum daBen ilgi dinçoka bu hafta burun estetiği oldum. Ara tatilde de meme büyütme olmayı düşünüyorum. 16000 fiyat aldım
İlgi dinçök instagramdan bakabilirsin muazzam bir doktorHangi doktor acaba
Canım Belma Kapılı ya da bakabilirsin göğüs estetiklerinde çok başarılı 15 bin fiyat almıştı bir arkadaşımMerhaba arkadaşlar kocaelinde meme büyütme amelyati, protes, silikon vb gibi operasyonlar geçiren var mı varsa bana yardımcı olabilir misiniz bende buyutmek istiyorum yok denilecek sekpinde göğüslerim 2 cocugum var ikisinide emzirdim.cok piskolojik olarak kendimi kotu hissediyorum lutfen bu konu hakkında bana yardimci olurmusunuz fiyat nedir yapan varsa yazabilirmi cok ihtiyacim var bilgilerinize
Söylemeyi unutmuşumMerhaba arkadaşlar kocaelinde meme büyütme amelyati, protes, silikon vb gibi operasyonlar geçiren var mı varsa bana yardımcı olabilir misiniz bende buyutmek istiyorum yok denilecek sekpinde göğüslerim 2 cocugum var ikisinide emzirdim.cok piskolojik olarak kendimi kotu hissediyorum lutfen bu konu hakkında bana yardimci olurmusunuz fiyat nedir yapan varsa yazabilirmi cok ihtiyacim var bilgilerinize
İzmit’te her doktora gittim neredeyse, bütün doktorlar göğüslerim için en fazla sana 350 CC olur derken sadece Belma hanım sana 425 CC olur dedi. Çok ilginç cidden, daha fazla doktor gezmenizi öneririm.Canım Belma Kapılı ya da bakabilirsin göğüs estetiklerinde çok başarılı 15 bin fiyat almıştı bir arkadaşım