- 2 Aralık 2009
- 852
- 175
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun inş bidaha olmaz ama olursa ihmal etme...
Ya zaten yaklaşık 2 haftadır kahverengi leke gelip duruyordu,sigortaya gittik bi problem yok dediler.Eşim randevuyu dün almış,gece işten gelince söyledi.Kan geldiğinide dün gece gördüm bende zaten.Şimdi bugünkü duruma bakıcam.eğer yine kan gelirse o zaman gideriim heralde acile..Bilmiyorum ya..
canım erkan beyin hemşiresi nazan var sen ona gidip böyle böyle acil durumum var dersen seni araya alır.
Şimdiye kadar hiç gitmedik ama,ilk defa gidicez,yinede alır mı ki?
bak şimdi sen telefon aç sekreter çıkar ayşenur. anlat durumunu randevu aldım ama böyle böyle de. o sana bir yol gösterir acilden giriş yapar erkan beye çıkarsın sanırım. ama durumunun acil olduğunu kanaman olduğunu söyle.
arkadaşlar şu anda 29.haftamdayım ve hep üniversite hastanesine gittim,bir kez konak gülçin hanıma gittim ama beklentilerimi karşılamadı,şimdi doğum yaklaştıkça bir takım endişeler başladı.Üniversitede her zaman özel oda olmuyor maalesef ve hiç tanımadığım insanlarla aynı odada kalmak istemiyorum,bir de konak hastanesi doğum fiyatları uygun geldi bana acaba erkan beye gitsem bu safhadan sonra ilgilenir mi?Erkan beyde doğum yapan arkadaşlar,ilgi ve hastaneden memnun kaldılar mı acaba?
ben de Erkan bey uzmanı oldum :)))
canım ben memnun kaldım. burada bir arkadaş 10 gün kala gitmişti aldı. devlet hastanesi bilemiyorum bana pek cazip gelmiyor. tuvaletler falan pek iç açıcı olmuyormuş bir de ortak olması çok kötü. hele de sezeryan olursan tuvalet o nedenle çok önemli.
:)) ne güzel işte, sayende rahatladım biraz hemen randevu alma girişimine bulunacağım canım sağol.Peki senin normal doğum muydu?Erken bey daha çok hangisine yönlendiriyor?
canım Erkan bey daha çok senin tercihine bırakıyor bana sen normal doğurursun demişti ben de öyle istiyorum demiştim ama benim bebek tersti o nedenle sezeryan oldu.
Merhaba arkadaşlar. Bende Konak Hastanesi'nde Gülçin Aydar'a gidiyorum. Erkan Bey gibi çok konuşkan biri değil ama ihtiyaçlarımı karşılıyor. Bayan doktor arayanlara tavsiye ederim. Ben şuan 30 haftalık hamileyim. İlk haftalarda ultrasonda çok tutmadığından şikayet ediyordum ama bebek büyüdükçe ultrasonda kalma süremizde uzadı. Güler yüzlü ve sorulara cevap veren bir bayan. Arkadaşlarımın bir çoğu Erkan Bey'e gidiyor ve herkes bir kere daha doğursam yine onu seçerim diyor. Ama bana görede kendini beğenmiş biri olarak görüyorum. Hepimizi Allah kurtarsın ve bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Bende bugün ilk randevuma gittim Erkan Beye.Eşim biraz gönülsüzdü ama oda çok memnun kaldı.Şimdilik bende memnunum.İnşallah böyle devam eder..