kocaelide aşılama yaptıranlar??

Aslinda bende de catlama sorunu yok yarin yapin dedi ama saat vermedi sende kac yumurta olmustu

Verdiyse yaptir cnm sperm sayisina gore de degisiyordur belki bu durum. Sor bence saatini arayabiliyor musun? Bende ilkinde 6 ikincisinde 4 yumurta olustu. Benim biraz fazlaydi. Sende kac tane olustu

Gunde iki tane klomen kullandim .4 yumurta oldu cnm ama catlama ignesi verdi doktor normalde catlamada sikintim yok ama

Gunde iki tane klomen kullandim .4 yumurta oldu cnm ama catlama ignesi verdi doktor normalde catlamada sikintim yok ama
Ooo seninnde cok iyi.herkesin o kdr olmuyor.o zaman esinin spermlerinde catlatma kabiliyetini azz bulmustur riske atmak istememistir.hayirlisi olsun cnm ins tutar

Yok cnm subat ayinda dusunuyorum .fakat spora baslicam 2 gun sonra mayisa sarka birlir yoruldum biraz hayal kirikligindan

Cnm aksamlari bile esinle yarim saat yurusen yeter yemekten sonra yeter .bende en azindan ko vereyim tedaviye oyle baslayim diyorum. Sen basladin mi tedaviye

Cnm aksamlari bile esinle yarim saat yurusen yeter yemekten sonra yeter .bende en azindan ko vereyim tedaviye oyle baslayim diyorum. Sen basladin mi tedaviye
ay cnm ya çok iyi fikir verdin bana sağol bende spora yazılayım diyordum da doğru akşam iş çıkışı eşimle eve yürüyerek gitsek bile yeter evde de biraz yaparım tamam :) çok sağol cnm

Esime. Keciboynuzu kuru ve havuc kuru yapiyorum .kendimde bu ay hacahamat ve suluk yaptirdim. Onumuzdeki haftada spora baslicam inss

Back