- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi _kivircikk
bazıları para için hemen aşılama diyor. bence ortalama değerler çıkanlarz kesinlikle ilaç denenmeli.. gültekin akbilek e gittim benSen hangi doktora gittin cnm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazıları para için hemen aşılama diyor. bence ortalama değerler çıkanlarz kesinlikle ilaç denenmeli.. gültekin akbilek e gittim benSen hangi doktora gittin cnm.
ilk kullandığım ay hemen olduKlomeni kac ay kullandin cnm sen .
bende öyleydimmm aynı sakin ol azcık cnm.allah yardımcınız olsun.inş çok zorlamadan verir mevlam bebişini sana.eray beye devam et o zaman sen.Ben cok karmasik haldeyim napsam ne etsem karar veremiyorum tup bebek merkezlerini bile arasitrmaya basladim
Ikisiyle birlikte devm ediyom bakalim asilama olursa eraya yaptircam ama ilacla bi iki ay denersem gultekine giderim .
Tabiki cok tsk ederim yardimci oldugun icin boyle ara ara rhtsizn ediyorum ama bazen cok umutsuzluga kapiliyorum.malesef engel olamiyorum.artik keiboynuzu gormekten gina geldi ve isin kotusu morfolojiyi duzeltck hoc bisi yok
öyle ama ne yapcan işte..Bu ay sonundan sonra havuc kurune gecicem adamda bikti artik
kız yok daha hamileyim :) 2 yıllık evliyizRbbim ins bizimde yuzumuzu güldürür senin bebegin kac yasinda
çok sağ ol cnm 8. aydayız çok şükür. hamilelik takvimim gözüküyor aslında hemen yazımın altında.. amin allah bize kucağımıza almayı size de en yakın zamanda iyi haberler almayı nasip etsin inşallahkac aylik cnm tbr ederim ozamn allah anali babali buyutsun
Ins cnm hyrli olsun az kalmis bebise desene bi ay sonra bidaha bos valtin olmucak
Iyi aksamlar cnm rahatsiz ediyorum ama bi sorum olucak klomen kullandigin ay catlama igneside vuruluyorsun ya iliskiye kac saat sonra girmiştim