kocaelide aşılama yaptıranlar??

_kivircikk

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
225
153
333
Merhaba herkese,
2,5 yıldır evliyim bir yıldan fazladır bebek istiyoruz, çalışıyoruz, yalnız henüz olmadı. Geçen ay klomen kullandım, olmadı. Bu ay aşılama yapılacak. Benim sorum Kocaeli'de aşılama yaptıranlar nerede yaptırdılar, sonuç ne bi de sperm yıkama işlemini nerde yaptırdınız??

merhaba. aşılama yaptrıdınız mı? bende kocaelide yaşıyorum. nerde yaptırdınız acaba? ya da yaptıracaksınız? bizde yaptırıcazda bu ay olmazsa..

yaptırmadım şimdi ilaç da kullanamıyorum artık ben de yan etki yapıyo, hala beklemedeyim. bu ay da olmadı yine kaldı başka bahara
Gecmis olsun
Sizde problem neydi? Kendiliginden olur belki. Nerede tedavi gordunuZ. Umuttepe de mi

Umuttepeyle ugrasmak istemiyorum aslinda cok sira beklerim diye ama asilamayada pek inancim yok oyuzden kafam cok karisik malesef .senin dogal yollarla mi oldu

Umuttepeyle ugrasmak istemiyorum aslinda cok sira beklerim diye ama asilamayada pek inancim yok oyuzden kafam cok karisik malesef .senin dogal yollarla mi oldu

Ya evet orasi oyle ama eray beyde epey pahali.hem sikintinin durumuna gore de tahlil istiyorlar bissuru para tuttugu oluyor.maddi durumun iyiyse hic dusunme.. kaderde varsa asilamayla tutuyor.tup bebek daha garanti hem ayni ilaclar kullaniliyor yanilmiyorsam.. benim dogal yolla oldu.aslinda benim hatam.bebek dusunmeye basladgmzda kontrole gidelim dedim esime. Hic gitmemistim hayatimda. Bende hersey iyi cikti.onda bi sorun cikti.olur diyen oldu olmaz diyen oldu.unv. de profa gittik.deneyin olur olmazsa asilama yapariz demisti.ama cok sukur bikac ayda oldu.sizde sorun ne

Ay ona gideyim ozamn cnm ya bende uroloji doktoru ariyordum cok sagolbelli saatten snra ozel olarak hastanede bakiyorlar dimi oyle baktirayim

Ay ona gideyim ozamn cnm ya bende uroloji doktoru ariyordum cok sagolbelli saatten snra ozel olarak hastanede bakiyorlar dimi oyle baktirayim
Rica ederim cnm esim randevu almadan gitti baya bekleyip gorustu.aksam da bakiyormus dedigin gibi..dersten cikista odasinda gorusmus.sonra test sonucu icin beraber gittik yine ordaydi.proxed plus verdi. Benim biras karisik ama :) 4 ay kullandi.hamile kaldim.kimyasal gebelik oldu. Sonra kur felan yaptik biz.keciboynuzu havuc suyu vs. Hemen onun ustune yine oldu. Bende o ay yumurta takibi yaptirmistim.benm sana nacizane tavsiyem sende sevdgin bi dr varsa ona git.klomen felan verip yumurta takibi yaparsa daha cabuk olur.

Cnm havuc kuru nasil yapiliyor cnm keciboynuzu ile beraber mi kullandin
Ikisi bir arada olmuyor agir gelir.havuc suyu yapiyorsun.makine de yaptik biz. Gece yatarken icicek bir bardak.bi keciboynuzu yapiyorduk bi havuc suyu kafamiza gore..sende ic arada rahme de faydasi varmis.birde keciboynuzu pekmezi dogal bal aklina ne gelirse tum kuruyemisleri yedir esine :) biz ezip icine karistirmistik.birde ari sutu bal polen almistim bende yedim ondan kaliteli yumurta olsun diye. Hergun ondan bir kasik yedi karisimin ustune bal polen arisutunu koyup yedi esim.hepsini ayri zamanlarda yaptik

Off off keciboynuzu ile vitamin ilaci iciyor esimde ama cerez yapmadim bol bol yoyoe gerci ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…