• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli | Zübeyir Örter

Ellifs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
4
0
1
26
Zübeyir örtere ameliyat olan var mi acaba cok acil lütfennn. Hastalariyla nasil ilgileniyor ve kendi klinik gibi biseyi var sanirim ameliyat sonrasi 1 gece kaliyoruz degil mi. Hemsireler falan buz koyma konusunda ilgileniyor mu. Hastane ortami eski gibi mi lüks gibi mi lütfen cevap verinnn cok acilll

İzmit doktor zubeyir örtere karin germe amaliyati oldum karnimi mahvetti catlaklarim.duruyor 11 bucuk milyar parami aldi birde 17 milyar alicakti dusurduk fiyati karnim hala oturunca sarkik tam karin germe yapmamis mersem yarim islem yapmis sislikler gecince gittigimde duzeltin olmamis dediigimde manken gibi oldun dedi baska bsy olmaz dedi baya bozustuk bana gerizekali dedi hakaret etti telefonda makbuzumu vermedi cope attigini soledi mahkmeye vericem sikayetciyim lanet olsun gittigim gune. İkinci kez duzeltcegini soyledi ama gene yarim islem olarak duzeltcekmis bende istemedim davaci olucam verdigim parada haram zikkim zehir olsun

Back