- Konu Sahibi paris_kedisi
-
Avrupa yakasında oturuyorum servis ucreti 350veriyorum eski öğrenci olduğum için yolda ortalama gidis 2 saat falan suruyor hersey kopru trafigine bağlı diyebilirim daha az surede de istanbulda olabilirsin baslarda zor geldi ama alistim ben birinci ogretimim. Ikinci ogretim okucaksan onlarin hic trafik derdi yok:)
Avrupa yakasında oturuyorum servis ucreti 350veriyorum eski öğrenci olduğum için yolda ortalama gidis 2 saat falan suruyor hersey kopru trafigine bağlı diyebilirim daha az surede de istanbulda olabilirsin baslarda zor geldi ama alistim ben birinci ogretimim. Ikinci ogretim okucaksan onlarin hic trafik derdi yok:)
tamam canım hadi hayırlısı eğer olursa haberleşiriz yardımcı olmaya çalışırım
tamam canım hadi hayırlısı eğer olursa haberleşiriz yardımcı olmaya çalışırım
camlıca ve kıvanc yurtları hakkında bilgin var mı
benim arkadaşlarım yavuz selim ve ata kız öğrenci yurdunda kalıyor canım o dediklerini bilmiyorum malesef hangi bölümü tutturdun bakimm :126:
ben merkez evim yurdunda kalıyorum. yurt gayet iyi. yemekleri yemzligi fln açısndan. disiplinli miderken şöyle disiplinli yurda bildirmezsen ben bu gece yurda gelmicem diye evi arıyorlar. ama imza atıp çıkabilirsin o zmn evi aramıyorlar.
kou halkla ilişkiler ve tanıtım dan bu yıl mezun oldum hangi kampüsü kazandın ? bu arada son yıl servis kullanmıştım hiç ama hiç tavsiye etmiyorum :/ bence orda kal orda kaldığım günleri özlüyorum hangi kampüs olduğunu söylersen yurtlar hakkında bilgi verebilirim yurt çok eğlencelidir :)
servis eğlencelidir makara kikiri ama dersleri kötü etkiliyo yurtta kaldığım zamanlarda dereceye girmişken servisle gidip geldiğim zamanda büte kaldım :/ yurt çok ama çok eğlencelidir ders çalışmakta sıkıntı olmaz herkes çalışıyo zaten bi istek geliyo :) hem öğrencilik orda kalırken tadı çıkıyo :) servis aşırı yorucu oluyo ve ssınav dönemi direk düşüş.. bu aarada haberiniz varmı bilmiyorum ama geçme notu 75 oldu :/
bende koülüyüm hehehe.:) yurt işini naptınız gençler ben atayı ayarladım. internetten baktığım kadarıyla güzel.
ben hala bakıyorum çamlıcayı düşünüyorum ama sen gezdin mi yurtları
hayır ben kocaelinde yaşamıyorum yakın da değilim özel ata yurdunu internetten araştırdım telefonla da aradım fiyatı fazla biraz ama orda kalcam ben zaten umuttepedeyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?