kocaeli üniversitesi

Avrupa yakasında oturuyorum servis ucreti 350veriyorum eski öğrenci olduğum için yolda ortalama gidis 2 saat falan suruyor hersey kopru trafigine bağlı diyebilirim daha az surede de istanbulda olabilirsin baslarda zor geldi ama alistim ben birinci ogretimim. Ikinci ogretim okucaksan onlarin hic trafik derdi yok:)

Him :) artik hayirlisi. Ben. Birinci ogretim yazdim cikarsa hayirlisi olsun aciklanmadan heveslenmek istemiyorum ama guzelmis

tamam canım hadi hayırlısı eğer olursa haberleşiriz yardımcı olmaya çalışırım

insaallah kazanirim :) kazanirsam yazarim :) konusuruz :d insaallah

kou halkla ilişkiler ve tanıtım dan bu yıl mezun oldum hangi kampüsü kazandın ? bu arada son yıl servis kullanmıştım hiç ama hiç tavsiye etmiyorum :/ bence orda kal orda kaldığım günleri özlüyorum hangi kampüs olduğunu söylersen yurtlar hakkında bilgi verebilirim yurt çok eğlencelidir :)

Son düzenleme:
servis eğlencelidir makara kikiri ama dersleri kötü etkiliyo yurtta kaldığım zamanlarda dereceye girmişken servisle gidip geldiğim zamanda büte kaldım :/ yurt çok ama çok eğlencelidir ders çalışmakta sıkıntı olmaz herkes çalışıyo zaten bi istek geliyo :) hem öğrencilik orda kalırken tadı çıkıyo :) servis aşırı yorucu oluyo ve ssınav dönemi direk düşüş.. bu aarada haberiniz varmı bilmiyorum ama geçme notu 75 oldu :/

umuttepe kampüsünde iletişim fakültesi :)

mesaj gönderemiyorum ben
istanbuldan gelmiyorum ben oyüzden yurtta kalıcam zaten çilek veya çamlıca yurtlarından birini düşünüyorum ama onlar nasıldır yada merkezde mi yardımcı olursan cok sevinirim :)

hayır ben kocaelinde yaşamıyorum yakın da değilim özel ata yurdunu internetten araştırdım telefonla da aradım fiyatı fazla biraz ama orda kalcam ben zaten umuttepedeyim:))

4 yıllık fakültelerin hepsi umuttepede iletişimde buna dahil
atayla bende görüştüm ancak merkezde bir yurt istiyorum ben çilek olabilir mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…