• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli üniversitesi

Avrupa yakasında oturuyorum servis ucreti 350veriyorum eski öğrenci olduğum için yolda ortalama gidis 2 saat falan suruyor hersey kopru trafigine bağlı diyebilirim daha az surede de istanbulda olabilirsin baslarda zor geldi ama alistim ben birinci ogretimim. Ikinci ogretim okucaksan onlarin hic trafik derdi yok:)

Avrupa yakasında oturuyorum servis ucreti 350veriyorum eski öğrenci olduğum için yolda ortalama gidis 2 saat falan suruyor hersey kopru trafigine bağlı diyebilirim daha az surede de istanbulda olabilirsin baslarda zor geldi ama alistim ben birinci ogretimim. Ikinci ogretim okucaksan onlarin hic trafik derdi yok:)

Him :) artik hayirlisi. Ben. Birinci ogretim yazdim cikarsa hayirlisi olsun aciklanmadan heveslenmek istemiyorum ama guzelmis :D

tamam canım hadi hayırlısı eğer olursa haberleşiriz yardımcı olmaya çalışırım :54:

insaallah kazanirim :) kazanirsam yazarim :) konusuruz :d insaallah :D

kou halkla ilişkiler ve tanıtım dan bu yıl mezun oldum hangi kampüsü kazandın ? bu arada son yıl servis kullanmıştım hiç ama hiç tavsiye etmiyorum :/ bence orda kal orda kaldığım günleri özlüyorum hangi kampüs olduğunu söylersen yurtlar hakkında bilgi verebilirim yurt çok eğlencelidir :)

Son düzenleme:
servis eğlencelidir makara kikiri ama dersleri kötü etkiliyo yurtta kaldığım zamanlarda dereceye girmişken servisle gidip geldiğim zamanda büte kaldım :/ yurt çok ama çok eğlencelidir ders çalışmakta sıkıntı olmaz herkes çalışıyo zaten bi istek geliyo :) hem öğrencilik orda kalırken tadı çıkıyo :) servis aşırı yorucu oluyo ve ssınav dönemi direk düşüş.. bu aarada haberiniz varmı bilmiyorum ama geçme notu 75 oldu :/

kou halkla ilişkiler ve tanıtım dan bu yıl mezun oldum hangi kampüsü kazandın ? bu arada son yıl servis kullanmıştım hiç ama hiç tavsiye etmiyorum :/ bence orda kal orda kaldığım günleri özlüyorum hangi kampüs olduğunu söylersen yurtlar hakkında bilgi verebilirim yurt çok eğlencelidir :)

umuttepe kampüsünde iletişim fakültesi :)

servis eğlencelidir makara kikiri ama dersleri kötü etkiliyo yurtta kaldığım zamanlarda dereceye girmişken servisle gidip geldiğim zamanda büte kaldım :/ yurt çok ama çok eğlencelidir ders çalışmakta sıkıntı olmaz herkes çalışıyo zaten bi istek geliyo :) hem öğrencilik orda kalırken tadı çıkıyo :) servis aşırı yorucu oluyo ve ssınav dönemi direk düşüş.. bu aarada haberiniz varmı bilmiyorum ama geçme notu 75 oldu :/

mesaj gönderemiyorum ben :(
istanbuldan gelmiyorum ben oyüzden yurtta kalıcam zaten çilek veya çamlıca yurtlarından birini düşünüyorum ama onlar nasıldır yada merkezde mi yardımcı olursan cok sevinirim :)

hayır ben kocaelinde yaşamıyorum yakın da değilim özel ata yurdunu internetten araştırdım telefonla da aradım fiyatı fazla biraz ama orda kalcam ben zaten umuttepedeyim:))

4 yıllık fakültelerin hepsi umuttepede iletişimde buna dahil ;)
atayla bende görüştüm ancak merkezde bir yurt istiyorum ben çilek olabilir mesela

Back