- Konu Sahibi paris_kedisi
-
kocaeli üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım iö yazmayı düşünüyorum sehir, üniversite ve bölüm hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi :)
Merhaba :) neden ikinci ogeretim acaba. Bende kocaeli universitesini istiyorum insaallah kazaniriz hayirlisiyla
sıralamam iö ve normal ögretim arasında ondan iö gelir diye düşünüyorum :) sen hangi bölüm istiyorsun
Bence nö yude yaz sen. Ben gazetecilik ,rts filan istiyirum sozelim ben ts 1 den meslekler istiyirum. Iletisim agirlikli :) ,tercihlerini yaptin mi.
henüz yapmadım, fef'lere formasyon gelmesiyle iletişimde sıralamalar geriler diyorlar ama tereddütteyim yinede
arkadaşlar ben size isterseniz kocaeli hakkında ufak bir bilgi verebilirimben de kocaeli üniversitesin de iç mimarlık okuyorum . şehir ögrenci sehri diyebiliriz. ufak bir yer. üniversitede merkez çoook güzel ama malesef bizim bölüm orda değil . şehrin merkezinde.
arkadaşlar ben size isterseniz kocaeli hakkında ufak bir bilgi verebilirimben de kocaeli üniversitesin de iç mimarlık okuyorum . şehir ögrenci sehri diyebiliriz. ufak bir yer. üniversitede merkez çoook güzel ama malesef bizim bölüm orda değil . şehrin merkezinde.
Bisey sormak istiyorum okul dagin zirvesindeymis ve bu yuzden okula gitmek icin dagi cikmak gerekiyirmus minibusler varmis eskiden kaldirmislar dogrumu birde siz devlet yyrdunda mi kaliyorsunuz
özellikle yurtlar ve apartlar hakkında bilgilendirebilir misin :)
evet üniversitenin bir çok bölümü dag ın zirvesinde. hala minibüsler var. benim ölümüm merkezde. merkezden dediğim yere yani umuttepeye 20 -25 dakikada gidiliyor minibüsle.
hyr ben devlet yurdunda kalmıyorum. özeldeyim. ama devlet yurdu da umuttepede. aynı kampüs içindeler
apart ve yurt diye ayırmadan genel anlatayım. merkezde kalırsan çok fazla seçenek yok dogrusu. 8-10 tane. ve gerçekten çok pahalılar. kendi yurdumu öneririm kesilikle. hiç bir yurt akşam yemegi vermiyor. bazıları sabahkahvaltısı bile vermiyor.
tabikide her zamanCok tesekkur ederimeger kazanirsam seni tekrar rahatsiz edebilirim
ben merkez evim yurdunda kalıyorum. yurt gayet iyi. yemekleri yemzligi fln açısndan. disiplinli miderken şöyle disiplinli yurda bildirmezsen ben bu gece yurda gelmicem diye evi arıyorlar. ama imza atıp çıkabilirsin o zmn evi aramıyorlar.hangi yurtta kalıyorsun birde yurt cok disiplinli mi
Merhaba kızlar bende koude okuyorum umuttepede servisle gidip geliyorum istanbuldan sorularınız olursa yardımcı olabilirim
Kimya okuyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?